The best of sept-oct 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 15
pufymic spune:
Oana nu-i de ras(ca doar intr-o oala suntem
) dar
!Faina faza cu baltoaca!Cat despre bunicile ce se baga in seama bine le faci! La mine n-are ce comenta soacra-mea ca i-am zis de la bun inceput sa ma lase in pace sa-mi cresc piticul cum consider eu ca e bine......si vad ca a functionat!(adevarul e ca e femeie de treaba si nu se baga in oala altuia)
Andreea Ketonal e bun pentru dureri din astea crunte!Deci fugi si i-ati Ketonal de la farmacie macar sa dormi si tu la noapte....
!
Mina sa stapaniti sanatosi si cu folos tricicleta!(adica sa o si folositi pe bune!
)Eu inca am noroc ca sta gombotzu in carucior, ca altfel nu stiu ce m-as face cu el....
Intrebati de socru-meu....pai e bolnav, numai Dumnezeu mai stie cate are si toate i se trag de la cat alcool a bagat in el ca tampitu!
Are pancreatita, esofagita de reflux, gastrita, anul trecut a fost operat de colecist, si chestia e ca mi-e greata de el ca toata ziua
! Numai cand il vad deja mi se intoarce stomacul pe dos(acum e si mai rau).....
Offf ce rea sunt!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ana_a spune:
mina noi avem tricicleta de pe vremea cand Stefan nici nu umbla in picioare...si o cam avem degeaba, inafara de faptul ca o rastoarna sa-i invarta rotile sau mai apasa acolo pe butoanele alea sa cante...alceva nu prea facem cu ea.Pe afara am incercat dar na fost chip sa-l tin in ea mai mult de 10 minute...dar totusi nu-mi pare rau ca am luat-o, prin casa uneori ne mai dam cu ea, mai facem cam 3-4 ture de bucatarie-hol-sufragerie, haha da cine stie..poate la voi e cu noroc![]()
Fetelor, eu is pe aici, nu am avut net 2 zile dar am revenit pe baricade, citesc din urma si revin!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
mamica de sept-oct spune:
Am inceput un nou subiect www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68201" target="_blank">AICI!!!!!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62432&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61761&whichpage=1" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic