The best of sept-oct 2004 (103)
Raspunsuri - Pagina 12
Naty spune:
Daca vreti sa vedeti poze cu noi in vizite, uitati
aici
si aici
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Moaaama , ce de copii destepti pe aici!:)))Sa va traiasca!
Naty, ce bine-ti sta cu atati pitici pe langa tine!
Sa vedeti ce replica mi-a dat Alma azi.I-am zis ca o papa mama si ea a zis ``mama papa tata´´:))). Si pe el l-as papa, dar trebuie sa mai rabd pana pe 10 feb. :)))(nu-mi functioneaza emoticoanele astea).
Eu am reusit, intr-un sfarsit sa ma inscriu la ex. de teorie pt sofat si am mai aprofundat cate ceva la cursul meu.Mai am imbarligat-o si pe socrella sa-si rezerve cate o zi/sapt sa stea cu Alma sa pot sa ma ocup eu de mine si de ale mele planuri, inca o zi am rezolvat sa stea Alma cu puisorii albanezi si mamica lor si sper sa mai aranjez si cu vecina ceva.
Acum trebuie sa fug la puisorul care tocmai s-a trezit.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Raluca tare faine pozele!Aia cu tine cu Dodolina in brate si cu Tudor langa voi e super!Nu-ti sta rau cu 2 bebeloi
!
Cat despre prize abia am reusit sa le ascundem ....cu mobila ca altfel e jale....mie mi-e frica sa nu bage ceva metalic in prize si sa se curenteze cum am patit eu cu agrafele cand eram mica...
!Cred ca si acum am ramas cu sechele de atunci
(glumeam)!
Daniela
super faza cu "mama papa tata"
!
Cybip eu nu te pot ajuta ca Alesio de regula se cam joaca singur....impreuna desenam doar(adica scriem)!
Geo , contrar asteptarilor nu mi-ai facut deloc pofta cu painea unsa cu ulei....chestia e ca nu pot manca mancaruri grase ca mi-e rau(si cd le vad)!Acum astept crenvustii ....
!
Mina
mortala faza cu pupatul!Pai dc n-ati stat cum a trebuit v-a dirijat vizigotu!Noroc cu parul din dotare ca a vut de ce tine!
Cristiana mance-l mama pe el de Andrushca harnicut!
Ia trimite-l si la noi cu aspiratorul ala minune
!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
herra spune:
quote:
Originally posted by andora
Salutare fetele mele si de pe acum
Herra lapte fara lactoza am luat si noi in perioade "moi".... si a avut efect! Mai e zapada-n Iasi?
nu, am revenit la noroaiele noastre...
ieri (parca) am citit pe sarite, de la birou, si nu am vazut decat raspunsul Minei referitor la laptele praf.
revin ca sa va multumesc tuturor pentru sfaturi!
voi il faceti cu apa plata? fiarta? trebuie sa fie foarte fierbinte cand dizolvam laptele sau...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina & Vlad
(23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal 
loreema24 spune:
Ioana - ai noroc sa stii, Loreema ar pleca si cu boschetarii daca i-ar zice HAI, asa ca parca e mai bine sa fie mai retras.
Naty - sa vezi ce frumos e cand te duci in vizita si descopera pitica ce cada maaaare au gazdele si nu mai poti sa o scoti din cada, uite exemplu , atunci distractie pe cinste
, toata lumea in sufragerie la barfa si mami pazeste maimutza sa nu se loveasca in cada.
Eu ma epilez impreuna cu ea, eu pe picioare ea in palma sau se infasoara toata in cablu epilatorului de nu mai pot trage de el.
Superbe pozele, si ce curioasa e ea ca nu-i mai gaseste pe gemeni![]()
Mina - noi cu carutu pana la piatza facem 30 de sec, cu ea de mana facem jumatate de ora plus ca in piatza e dezastru ea vrea sa cumpere numai morcov si portocale, dar de la toate tarabele care au asa ceva, nu cumva sa scape vreuna, de la limentara vrea toate iaurturile din vitrina, de la farmacie vrea numai jucarii si cosmetice si tot asa deci am renuntat la ideea de a merge cu ea de mana la piatza, iar pana in parc tot cu carutu ca altfel ajung a doua zi in parc.
Stia baiatu ca esti supi si de aia te-a pus la pupacit cu tati, clar tine cu el ![]()
Si noi avem ora de pupaciala zilnic la comanda, asa ca nu esti singura
, ori fuge si ne pupa pe rand ori ne pune sa stam unu langa altu pe pat si trebuie sa o pupam pe ea apoi sa ne pupam intre noi ca altfel plange si ne bate
sa vezi chef de pupat ce am cand ma supara tati, dar decat sa mai planga si copilu mai bine ma comformez
si sa stii ca si la noi e tati lu copilu cand intarzie.
Cybip - si Lori se joaca singurica asa ca nu pot sa te ajut prea mult, avem si noi ora de joaca impreuna dar asta inseamna fugarit pitica pt pupat, sau alergat dupa minge sau masini, dat papa la papusa ca sa faca nani....
Danyce - bafta la scoala si vezi sa mai ramana o bucatica din tati si pt Alma, sa nu papi tot.
Herra - laptele praf il fac numai cu apa plata calda, dar nu firta, al nostru merge facut si cu apa rece ca se dizolva f bine, dar noi folosim Nestle Junior.
Poze decembrie - cu Loreema Craciunita
Poze ianuarie ![]()
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
andora spune:
Fetelor va pup si eu din zbor. Am citit rapid dar nu am timp sa vad poze si mor de ciuda... E socrella iar la noi, doarme de muuult si cu noaptea-n cap maine vrea sa fiu si eu treaza asa ca ma tirez urgent. Ma asteapta o zi plina..
Vreau sa pupic bebeii isteti, frumosi, harnicuti, sociabili au ba, meticulosi, pupaciosi sau nu 

cu tot cu mamicute.
Vorbim - sper - maine...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

pufymic spune:
'Neata fetelor!
In sfarsit am avut o noapte somnoroasa!Asta inseamna ca nu l-au mai chinuit maselele pe puiul meu!
Andreea dar unde mergi asa de dimineata???Ce program ai cu socrella?![]()
Noi fugim in oras imediat dupa cadouri ca trebuie sa mergem la 2 chefuri de pitici(unul duminica, unul luni)!Astept sa se trezeasca bazucu!Eu am o durere crunta de spate de nu stiu cum sa mai stau....offff!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
Neata, fetelor!
Am intrat in fuga sa va spun ca mai sunt pe aici, va citesc si ma bucur sau suspin cu voi, insa sunt super prinsa cu serviciul si cu examenele... mai am 2 sapt si scap de sesiune, sper sa pot scrie mai des... pup dulce mamicile, bebeii si burticile si mai vb!
Sa avem o zi minunata!!!!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
cybip spune:
aveti niste bebei pe cinste! Dar cum de ati reusit sa-i faceti sa se joace singurei? fata mea nu sta un minut singura, nu se joaca mai mult de cateva secunde cu o jucarie si asta numai daca sunt langa ea 
Naty spune:
Merci din nou de aprecieri.
Loreema super tare poza cu pitica in cada prietenilor.
Tocmai am vorbit cu mama care era tare fericita ca a dat fata afara cu bona, ca era deja epuizata, zice ca nu a mai vazut asa copil nebun in viata ei.
fetelor, nici nu pot sa va zic ce nazdravanii face, nu le tin minte dat fiind ca incontinuu face cate o prostioara.
Cred ca am cel mai zgubilitic copil (poate doar vizigotul Minei sa ne egaleze ...)
Da-i si dulce tare ...
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI