The best of sept-oct 2004 (103)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Neata!
Am fost ieri dupa--amiaza cu piticul la medicul nostru de familie si mi-a spus ca nu este varicela,au aparut bubite de la mancare.Intr-adevar Duminica am facut gratar si a vrut si el sa manance un mic desi papase mancarica lui.N-a mancat mult a luat doar o gurita si uite ca s-a pricopsit cu bubite

Eu cand va "aud" spunand despre copilasii vostri ca vorbesc imi vine sa plang.Al meu de abia daca zice mama,tata mai rar,coco(papagalul),caca,pa,gugu(mandarine/portocale),apa,da...si cam atat.
Nici sora-sa n-a vorbit cand avea varsta lui.Pe la 2 ani si cateva luni a inceput sa vorbeasca si de atunci nu s-a mai oprit.
Credeam ca fiind amandoi tot timpul impreuna o sa inceapa si el sa vorbeasca mai repede dar nu e asa.

Am uitat sa va arat si eu niste poze cu iubitii mei
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta
Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cris crede-ma ca a fost deosebit de buna painea prajita, frecata cu usturoi(la greu) si cu lapte cu cacao!

Ramona zici ca vrea Loreema sa pupa si peretii din exterior ai bisericii? Alesio pupa toate icoanele pe care le vede....dar de la distanta!

Ana baiat destept! Sa va traiasca!Ma distreaza cum sta el in patut cu toate jucariile....el unde mai are loc?

Zfcristina ma bucur ca nu e varicela!Am vazut pozele voastre si tare grasunel mi se pare Mihai(adica bine, nu gras)!

Mai fetelor sa nu va suparati pe mine ca va povestesc atatea despre Alesio, dar pur si simplu ma surprinde de foarte multe ori cu ce spune sau ce face!
Sa nu va imaginati acum ca vorbeste corect!Nici pe departe: poceste bine de tot cuvintele, insa eu si tati il intelegem ce spune...iar cand nu vb pe limba noastra o de pe chinezo-japonezo-tiganeasca lui de nu-l mai intelegi neam ce zice....!Dar el indiferent de limba vorbeste non-stop!.....deci nu ma invidiati ca are de ce sa ma doara capul....!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Ramona zici ca vrea Loreema sa pupa si peretii din exterior ai bisericii? Alesio pupa toate icoanele pe care le vede....dar de la distanta!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Pai mi-a aratat oada desenele de pe peretii exteriori ai bisericii si i-am zis ca e doamna-doamne si de atunci e teroare, clar in biserica nu o pot lasa din brate ca as alerga dupa ea de la o icoana la alta.
daca suntem pe strada si stam pe loc ea face pa si trimite bezele tuturor celor care trec pe langa noi, doar noi stam pe loc si restu pleca pa, asa ca trebuie sa le zica pa, e o pupacioasa.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramona noi suntem la polul opus cu pupaturile!Adica Alesio numai pe noi ne pupa, in rest pe nimeni, nici macar de la distanta!Iar cand iesim afara din casa e asa serios si tacut de se mira lumea pe el :"ce copil cuminte"!Ai zice ca nu e acelasi copilas care in casa iti toaca creierii cu cat da din gurita!....Toane si toane....astept si eu vremurile cand va fi si el sociabil....!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Merci de aprecieri. la toate.

Mina si Dodo a invatat sa ridice capacul de la WC, una din ocupatiile favorite e sa arunce in el tot felul de obiecte. In poza am prins-o inainte sa-l ridice.

Loreemada, baia e terenul preferat de joaca!

Ioanacum s-a spus de multe ori pe aici fiecare copil are ritmul lui. Bazucul tau e in mod evident unul din copii care vorbesc repede, nu ai de ce sa te rusinezi ca ne povestesti. Eu una chiar nu cred ca ceva e exagerat. la desteptul mic.

Dimineata Dodona mea se chinuia cu multa inversunare sa bage in priza firul de la caloriferul electic. A prins-o bona si a bagat firul in calorifer. Asa ca don`soara s-a bagat sub pat si a scos de acolo firul veiozei ca era musai sa bage totusi ceva in priza.

Sa vedeti ce smechera e - duminica mi-am permis si eu sa ma depilez, ea se juca. La un moment dat vine la mine cu maneca de la bluza trasa peste manuta sa i-o suflec. O suflec, se intoarce cu spatele si vine iar ... si tot asa de vreo 10 ori pana am lasat naibii depilatul. Dar avea asa o mutrita ingenua imi arata maneca de parca cine stie cum se intamplase un asa lucru grav, cand de fapt ea le tragea special ca s-o bag in seama.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

Salut mamici!
Super pozele cu Stefan care se joaca asa de frumos!; Vlad care butoneaza la tastatura, Ioana care are grija de pasta de ras a lu' tati .Tare frumosi copii!
Scuze daca-am uitat pe careva dar m-am uitat si eu ca omu pe fuga.
Mina: si al meu iubeste tare reclamele in special pe aia cu Bamboocha (deci Andora poate am face bine sa-i intalnim pe juniori) si aia de la Izvorul minunilor cu bebei care innoata - cum ii vede sau aude melodia incepe sa strige "bebe!" si invariabil vrea sa-i mangaie...
I-am luat lu' fi-miu aspirator (de jucarie, dar, vorba sotului, mai puneam 200 mii si luam unul adevarat...).L-am luat Duminica pe la pranz si pana seara am fost liberaaaaaaaaa am facut ordine prin casa, am citit, m-am uitat la un film (cap coada!) si in tot acest timp Andrei dadea cu aspiratoru!! A facut curat in toata casa mai fetelor, n-am ce ma vaita, ca am baiat harnic tare!
M-a lasat bateria la aparat taman atunci ca altfel va distram tare cu niste poze!
va pup!

Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salutare

Raluca, io zic ca fata voia sa o epilezi si pe ea, dar tu te prinzi greu....Matei a prins zilele astea lacul meu de unghii si se dadea pe la urechi cu el, credea ca e parfum...sau isi baga mainile in cate o cutiutza si isi da cu "crema" pe fata.

Ioana, crede-ma, nu e nici o distractie sa fie sociabil...azi am iesit la plimbare, evident fara carut. Din fata blocului si pana in intersectie (o statie de tramvai), cum se intalnea cu cineva, al meu copil se proptea pe picioare, scapa suzeta din gura de zambet larg ce tragea, ridica mana si le facea pa la oameni. Si uite asa am facut io conversatie banala cu vreo 20 de pers necunoscute, ca oamenii saracii se simteau datori sa se opreasca nitel sa admire podoaba In intersectie io voiam sa o carmesc spre parc. Neeeeeeee, m-a dus in piata!!!! Unde i s-a pus pata sa intre intr-o macelarie....dupa care i s-a pus pata ca vrea in brate...

Am venit acasa si cica sa mancam: pui cu legume mexicane. Care legume, prima portie, i le-am dat nitel zdrobite. A doua portie i le-am dat ca atare, ma gandeam io sa invete copilu sa manance bucati mai mari...parca nu stie. Ce credeti? Juma de ora, oameni buni, copilu meu a adunat boabe de mazare si de porumb, unu cate unu, cu furculita!!!

Asa ca acu mi-s total epuizata fizic si nervos de sociabilitatea si meticulozitatea copilului meu!

Cristiana, este totusi interesant de aflat daca minunea a tinut mai mult de o zi. Ca io am patit-o cu jucarii care l-au tinut ocupat juma de zi si dupa aia nimic. Mobila. Bibelou. D'aia nu ii cumpar jucarii scumpe, oricat de denaturata m-ar face asta sa par.

A, ca uitam esentialu. Sa vedeti aseara ce am patit. A venit tata lu copilu de la birou (cand vine tarziu nu mai e sotu meu e doar tata lu copilu haha) si ma pupa punand mai mult elan ca de obicei, adica m-a luat si de gat. Mooaaama, mare bucurie mare pe vizigot, juma de ora ne--a pus sa exersam. Ne lua de par si ne apropia capetele. Cand a parut el ca a prins miscarea il impinge pe tati mai incolo, vine la mine, ma ia bine de urechi si incepe sa ma pupe. M-a morfolit el nitel dupa care l-a bagat iar pe tati in dispozitiv. Hm.

Gata, va las,ma duc sa ma intind nitel ca acusi se trezeste.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

MINASuper faza cu pupacitul.Mi-ar fi placut sa o vad.
Din pacate la noi e invers.Nici unul dintre copii nu e fericit cand ne vede ca ne pupam.
Mihaita trage de noi sa ne desparta si incepe sa tipe,iar Cristina pur si simplu se baga intre noi sa o pupam pe ea

www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/

Cristina mamica de Craciunita Cristina Adriana(25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Mina super faza cu pupatul! Cu bona ce hotarare ai luat?

Pufy iti spun eu reteta si mai faina pt. painea prajita frecata cu usturoi, pui si putin ulei de maslune pe felia de paine si o felie foarte, foarte ubtire de rosie. Sti ce bun e? Sa-mi spui daca ti-a placut ca sigur o sa incerci!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Mina demential Matei!

Fetelor, spuneti-mi va rog voi cum va mai jucati cu bebeii? cum le mai umpleti timpul? la noi e plictiseala mare, sta agatata numai de mine, daca am facut un pas hoop si ea, nu se joaca deloc singura, tot timpul trebuie sa fiu cu ea. De vorbit tot la faza de bolboreasala neinteleasa suntem, v-am mai zis eu ca nici mama nu pronunta, ce naiba sa zic daca tot nu a depasit inca stadiul de mancat servetele si hartie igienica cand prinde...

Mergi la inceput