sala fitness in constanta
fetelor, stiti cumva o sala in constanta mai putin aglumerata, deschisa pana mai tarziu si fara prea multe fite?
sau eventual saloane care fac parafango si tratamente cu electrostimulare... daca au vreun rezultat? ca tare as avea nevoie...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
Raspunsuri
anelize spune:
Si eu vreau o sala de fitness "buna" in Cta,dar....nu gasesc.
Am aflat cum ca ar fi una la Delfinariu,dar nu stiu sigur unde.Daca aflu,te anunt.
mygirl spune:
Daca vreti aerobic si tae-bo, e o sala super la Hotel Millenium. Are si cateva aparate, sauna, masaj...e curat, frumos aranjat si cu o priveliste supeba, se vede marea...
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
anelize spune:
quote:
Originally posted by mygirl
Daca vreti aerobic si tae-bo, e o sala super la Hotel Millenium. Are si cateva aparate, sauna, masaj...e curat, frumos aranjat si cu o priveliste supeba, se vede marea...
Oana,de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre
mygirl au si antrenori personali?
ancamaria1979 spune:
Fetelor va pot oferii mai multe informatii referitoare la sala de la Millenium. E o sala draguta f curat cu o priveliste frumosa spre mare. Cu program de la 16-20, in aceste 4 ore primele 3 sunt de aerob iar a patra de la 19-20 de tae-bo, preturile sunt mai mult decat accesibile (500 mii un ab de 12 sed valabil o luna), are si sauna si masaj si jacuzzi, daca mai vreti informatii puteti sa ma sunati 0722270284
ancamaria1979 spune:
Sunt doua fete care antreneaza una de la 16.00-18.00 iar eu de la 18.00-20.00, predam clase de aerobic si tae-bo. Amandoua suntem intructori, dar personal trainer inseamna o persoana p[e care tu o platesti personal sa iti predea numai tie ore de aerobic un fel de mediatator
anelize spune:
quote:
Originally posted by ancamaria1979
Sunt doua fete care antreneaza una de la 16.00-18.00 iar eu de la 18.00-20.00, predam clase de aerobic si tae-bo. Amandoua suntem intructori, dar personal trainer inseamna o persoana p[e care tu o platesti personal sa iti predea numai tie ore de aerobic un fel de mediatator
Pupici
AncaMaria
http://community.webshots.com/user/ancamaria100
Da,cam asa ceva as vrea.Un instructor care sa ma puna sa fac exercitii in finctie de nevoile mele.
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by anelizequote:
Originally posted by ancamaria1979
Da,cam asa ceva as vrea.Un instructor care sa ma puna sa fac exercitii in finctie de nevoile mele.
Cand vii la o sala si faci cu un grup de fete instroctorul te ajuta sa faci corect miscarea iti explica care e pozitia corecta ce muschi lucreaza si in acelasi timp e tot de datoria instructorului sa te forteze sa iti impingi limitele. Nu te poti astepta sa pleci odihnita de la o ora de aerob.
Inceputul e cel mai greu apoi vine o perioada in care ai impresia ca nu mai ai energia necesara sa faci fata unei ore de aerobic(este exact perioada in care corpul tau incepe sa consume din tesutul adipos pe care el si l-a pus deoparte pt zilele grele, trebuie sa te fortezi si sa vii la sala chiar daca te tarai pana acolo), iar ultima perioada si cea mai draguta cand vii la sala de placere, vii sa te recreezi si aproape nimika nu ti se mai pare ffff dificil.
ancamaria1979 spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Unde e hotel Millenium?
SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?
Hotelul Millenium e pe b-dul Mamiaia fata in fata cu spitalul militar langa cladirea Banc Post, iar la parterul hotelului e si ABN bank