buna fetele!
am si eu o problema... am luat foaaarte multe kilograme in timpul sarcinii, si am ramas cu o mare parte din ele dupa nastere (18). acum alaptez, bebelusul meu are 2 luni si as dori macar pana la 6 luni sa-l alaptez... e oare posibil sa tin vreo dieta? sport am mai facut eu, dar destul de rar, sunt dupaq cezariana si nu stiu cat este de indicat... poate ma ajutati cu un sfat, eu una am inceput sa ma deprim...
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
Mai asteapta putin cu dieta, bb e f sensibil la ceea ce mananci tu. Toata lumea recomanda sa nu incepi o dieta in perioda asta, eventual incearca sa reduci putin cantitatea de alimente.
Daniella, mama lu'Alexis
Atat timp cat alaptezi nu e indicat sa tii cura de slabire. In schimb poti manca sanatos (legume, fructe, salate, fara prajeli, sosuri, grasimi multe, bauturi carbogazoase), lucru pe care, de altfel, cred ca il faci, fiindca alaptezi
si se mai duc din kg.
In privinta sportului, poti merge pe jos mult, cu caruciorul copilului, bineinteles
. Ai grija ca excesul, soldat cu febra musculara, iti poate intrerupe lactatia, datorita acidului lactic format in muschi.
Mai asteapta, pt. ca atunci cand bebe va mai creste, sa vezi ce o sa alergi dupa el
...zboara kg imediat...
.
Sanatate multa si pupici la bebe mic si voinic! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia