Dr. Virgiliu Ancar

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ba da, luli, pana acum chiar el mi le-a facut-ecografiile adica.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pai si atunci?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Luli,
nu ma refeream la experienta personala cu ecografiile la Ancar, ci la ce au spus fetele despre rezultate gresite la ecografii la Medsana, tot fete care au fost la Ancar...am impresia ca Ancar face doar eco trans-vag. si alte ecografii se fac de catre altii, el doar primeste rezultatele (eco abdominala etc.). La asta ma refeream.

Iepumic

Mergi la inceput

iepumic - cred ca vorbim de lucruri diferite, daca faci echo transv. nu mai ai nevoie si de abdominala decat pentru alte organe decat cel in cauza

Luli

Mergi la inceput

luli, intr-adevar eu eram un pas inainte cu gandirea: ma gandeam si la ecografiile pe care le faci dupa ce ramai insarcinata si cand trans-vag nu se mai face.

Iepumic

Mergi la inceput

Ba se fac si dupa, pana cand e sarcina mai maricica.

Luli

Mergi la inceput

Buna seara, iata ca revin cu vestile mult promise.
Astazi am avut zi de doctori si am sa incerc sa fac povestea lunga cat mai scurta si concisa.
Am fost la Elias la dr. Cristian...la ora 9.30 eram acolo, deja era coada pt. ora 10. la 11.30 am reusit sa intru in cabinet, in care mai erau inca 3 paciente+asistenta+dna dr. Consultatia a decurs cam asa: eu in fundul gol pe masa, alta fata in fundul gol pe pat la eco, 2 fete asteptau fie sa se dezbrace, fie sa le dea reteta, dna dr. facea slalom de la o pacienta la alta, asistenta vb. la mobil, scria retete si vb si cu pacientele. Haos total, parerea mea. Dna dr. mi s-a parut pe faza si finuta dar cel putin in ceea ce ma priveste s-a concentrat asupra unei singure probl. ( o infectie impreuna cu o rana pe col), neglijand alte aspecte (metroanexita etc.). Consultul a fost un simplu consult clinic pe masa, fara eco, fara colposcopie. Doar secretia pt. analiza. Atat. Concluziile cred ca puteti sa le trageti si voi si chiar as vrea sa aflu ce parere aveti. Marti aflu rezultatul analizei si probabil o sa imi dea un tratament.
Episodul 2: am fost la prof. Ancar, la care aveam programare de acum 2 luni si nu am vrut sa o ratez. Mi-a facut examen clinic, eco trans-vag(mi-a aratat pe monitor ovarele, uterul, endometrul) si mi--a dat vesti bune: anexita aproape a disparut, ovarele au dimensiuni si aspect normale,uterul e normal, endometrul idem, sunt la ovulatie si mi-a aratat si foliculii care tocmai se desprindeau. Tb. sa ma programeze pt. cauterizarea ranii de pe col. In schimb...nu a vazut infectia aia mare de care zicea dr. Cristian, a zis ca inainte de cauterizare imi face analizele si daca e vreo probl. facem tratament ca sa fie locul curat inainte de cauterizare.
Concluzia mea: desi am primit si vesti bune, si vesti rele...in continuare nu stiu exact pe ce pozitii ma aflu. Adica: sanse de a face copii sunt destul de mari, dar de infectia asta nu mai scap. Rana pe col se rezolva, dar tb. sa scap de infectia asta odata.
Ufff....sunt curioasa ce concluzii trageti dupa ce v-am povestit.
Astept noutati si de la voi.

Iepumic

Mergi la inceput

iepumic eu nu inteleg.
O rana se vede cu ochiul liber dar din cate stiu o infectie se depisteaza in baza unor analize - de sange sau secretie, cum ti-au vazut infectia?????
In tot cazul eu zic ca e foarte bine si mai tb. sa vezice rezultate vei avea la analizele de secretie.
Multa bafta si sa auzim vesti bune.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Buna, eu dupa ce m-am gandit mai bine, m-am intors la Ancar si pot sa spun ca, daca inainte nu aveam o parere buna despre el, mai ales datorita lipsei de comunicare, acum mi-am schimbat-o mult in bine.
La vizita de luni de la cabinetul de la Medsana m-a tratat cu multa rabdare as putea spune si cu toate ca eram la un control de rutina, mi-a facut eco transvaginal (?) si mi-a descoperit ceea ce medicul care ma monitoriza nu vazuse inainte: un chist. Dupa ce mi-a dat tratamentul adecvat, am discutat (fara sa simt ca trebuie sa plec cat mai repede din cabinet) despre toate problemele mele. Sincer, eu il consider un medic competent din punct de vedere profesional.
iepumic, tie ti-a dat Ancar tratament pentru anexita? Mie mi-a spus ca metroanexita cronica nu se trateaza (nu stiu daca e acelasi lucru)

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Luli, infectia iese intr-adevar la analiza, dar medicul a vazut o secretie foarte bogata si o inflamare generala a zonei care putea fi cauzata doar de o infectie. Cel putin eu asa trag concluzia. De unde a stiut sa mai spuna si ca este foarte veche aceasta infectie si prost tratata, asta nu mai stiu. O fi vreun fel de Mafalda.
Bubulina, diagnosticul meu la Ancar la inceputul lunii decembrie 2005: metroanexita cronica, rana pe col, infectie vaginala. Tratament: pt. metroanexita cronica: Zanocin 800 mg in 2 prize, 4 zile pe luna timp de 3 luna (primele 4 zile ale CM),calciu efervescent si supozitoare cu diclofenac; pt. infectie: ovule Macmiror+spalaturi, la fiecare 3-4 zile in afara CM.
La consultul de ieri (eco transvag.) mi-a aratat ovarele si uterul, si intr-adevar nu se mai vedea inflamatia aia...cel putin ovarul drept revenise egal ca dimensiune cu cel stang, inainte existand o disproportie evidenta pana si pt. mine,care nu am ochiul format ca prof. Ancar. Ancar mi-a zis ieri ca nu mai am nevoie de Zanocin. De unde am tras concluzia ca anexita a trecut. Cu toate astea, eu am inca dureri...chiar azi am stat putin mai mult in frig si deja ma durea burtica. Dar...da....eu stiu ca metroanexita se trateaza, au zis-o si alte fete pe acest forum.

Iepumic

Mergi la inceput