Replici romanesti
Domnule senator, nu ati fost atent la cele ce urmeaza sa
spun."
*Nicolae Vacaroiu *
"In ziua de azi n-as baga mina-n foc nici pentru mine."
*Irina Loghin*
"Batea ploaia cu grindina, mare cit singurul testicul al lui Oliviu Gherman."
*Corneliu Vadim Tudor*
"Manelele sint un fel de mamele cu silicon; arata bine, dar sint false."
Madalin Voicu
"M-am rugat ca Traian Basescu sa fie reincarnat, intr-o viata viitoare, intr-un ciine maidanez care sa fie
eutanasiat."
*Elena Sporea *
"Pe Prut a murit cineva. A murit fratele nostru ideal si ar trebui sa tinem pentru el o era de reculegere."
*Adrian Paunescu*
"Democratia asta este cam enervanta."
*Ion Iliescu*
"Judecatorii nu sint fiinte de pe alte planete."
*Adrian Nastase*
"Se impune acordarea unor facilitati tuturor celor care sint de origine romana."
*Damian Brudasca*
"...in fiecare copil de roman se naste un Vadim Tudor!!!"
*Corneliu Vadim Tudor*
Si preotii, la fel ca fotbalistii, intra in joc cu un vesmint, ceea ce inseamna ca sint multe asemanari intre
noi.
*P.F. Teoctist *
Noi, maghiarii, sintem apreciati de femeile din Romania pentru ca sintem cel putin bilingvi.
*Gh. Frunda*
Raspunsuri
brendamitran spune:
Ahhhhhhhh....ai uitat celebra
"Iarna nu-i ca vara." (Base)
BRENDA
CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?
http://community.webshots.com/user/brendamitran
xela29 spune:
"Mai draga", romanul s-a nascut poet, asa ca nimeni, niciodata nu o sa ne ia "eminescianismul" din sufletul nostru spiritul...
Oricat as incerca, nu pot sa ma apropii de faimosii nostri citati mai sus
... words are tools...
tomecica spune:
mircea badea : si-asa am avut o viata sinistra , am o viata sinistra si voi avea o viata sinistra".
exagereaza.cum ar putea avea el , care este un om atat de interesant , de haios , de cultivat , de celebru -o viata sinistra ? CIND STII SA FACI SPAGATUL , VIATA E O SARBATOARE
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI