Mamici casnice (6)

Mamici casnice (6) | Autor: impreuna

Link direct la acest mesaj

Mamicile noastre casnice

Impreuna (Flavia - 28.08.1979) mami de Sara (25.11.2004)
candy24
diadaniela (Dana) mami de Alexandra (27.11.2002)
irina.c mami de Ilinca (26.04.2004)
mirela alina mamica (07.10.1977) lui Matei (11.09.2003)
baby-boom mami (Florina) de Elise
andora (Andreea - 14.02.1977) mami de Raluca-Maria (Gogo) (10.10.2004)
Porumbel30
Mona_B mami de Vlad Andrei (5.12.2004)
Anculina mami (30.06.1977) de Maria Carolina (26.05.2004)
vladhana (Hana) mami de Vlad Cristian (1.03.2004)
andradanatalia (Andrina), mami de Andrada Natalia, 3 luni
mihaela amalia mami (13.06.1982) de Amalia (14.10.2004)
alinutza13
Gargaritza (Cristina - 6.10.1977) mami de Irina (6.02.2005)
alexa si mami (Alina - 24.01.1979) mami de Alexa (23.10.2004)
neliana mami de Oana
gegea mami (04.04.1980) de Daria (03.04.05)
symaco mami (28.12.1982) de Vanessa Sybille (15.12.2002)
ange mami (Cami - 10.03.1972) de Maia (16.11.1998) si Robert (13.5.2003)
pinguleasa mami (Nicoleta - 18.10.82) de Alexandra Celine (20.12.2004)
adana25 mami de Andreea Alexandra
Tina_Welsh Tina (14.02.1984) si (5.04.2006)
ioana2004 mami (Mariana 22.01.1976) de Ioana (23.20.2004)
CRISMIR mami Mirela (1.03.1976) de Robert Cristian (19.10.2004)

Continuam aici fetelor si asteptam oricand mamici sa ni se alature

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66797&whichpage=1" target="_blank">partea 5

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Iuhuuu, poftiti, indrazniti:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Cami,bine ai revenit!
Hai,povesteste-ne ce ai mai facut ca ne era dor de tine.Diseara iti vine colegul.Al meu maine pleaca
Va pup fetele!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

salutare fetele!
cami, o noapte frumoasa!
andreea, ma bucur ca parintii tai sunt bine.da' zi-ne cum e cu socrela acasa?
flavia, sper ca v-ati distrat!
noi suntem bine si abia asteptam sa se incalzeasca vremea. nu stiu cine zicea ca de miercuri vine iar geru'? nu vreeeem. deja ne facem planuri si il pregatim pe tati moral pt cumparaturile de primavara-vara. rochite, maieuri, fustite, boby-uri, etc, ca nu ne mai vin nici unele de anul trecut.
pupici, mai vb

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare!
Flavia, sunt si cursuri cu diplome acreditate, dar nu stiu unde, vezi ca era un subiect pe la "know-how" despre cursuri online si erau acolo mai multe site-uri... acele cursuri insa sunt rare si costa mai mult presupun.
Off ce nasol cu prietenii tai, imi pare rau. sper sa nu fie nimic... ca n-a stat lesinata mult .. no comments.
Vreau si eu sa ma scoata Miti-n oraaaas! Ce! Distractie super placuta!!!
Ca sa nu mai zic de Cami si de "distractia" lor.... superb! Rezistenta maxima si insomnie mare va doresc!
Dana... pleaca?... pentru cat timp? Eu nu uit nici acum sentimentul de gol care m-a apucat cand mi-a plecat sotul in Bosnia Pupic! Va fi mai frumoasa revederea. gandeste-te la asta!
Alina tu ce mai zici? Nimeni nu mai vrea sa fie vara? Unde ati fost concediul trecut vara?
Flavia..uitai.. socrella e la mine Saraca e binisor, face nani acum, are 2 drene in ea si "poseta" (punga aferenta) atarnanda... merge luni dimineata iar la spital... deja a calarit-o Gogo de-a extenuat-o
Pupic si somnic dulcic!

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alina acum vazui c-ai postat , hihihi stiam eu ca noi doua bantuim noaptea pe aici Si mai stiam eu cine asteapta vara ca si mine cu infrigurare
Cu socrella acasa e... ca si cu cineva de alta varsta, cu conceptii diferite vis-a-vis de cresterea copilului, cum plange inseamna ca e deocheat, cum il tinem nitel inseamna ca suntem paranoici, ca la tara copiii de 1 an si 3 luni umbla liberi prin curte etc.. parc-am vorbi de catei Bila alba avem la limbaj si la energie... excedentara
Nu mai stau mult, scriu incet sa nu-mi trezesc consortii. Nici de Mess nu oi avea parte azi.... parca vad ca la 5 nu mai are socrella somn... ca de cand doarme... bai ce rea sunt

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Wow, da aseara chiar n-ati avut somn:)
Noi n-am mai fost pana la urma in oras, am amanat pe azi ca nu m-am simtit foarte bine si oricum in oras nu reuseam sa ne distram ca si acasa, vba Cameliei :)

Andreea mersi ca mi-i zis, o sa scotocesc pe la "how to know".
Deci soacra e la tine, bine ca se simte ok saraca si a scapat de operatie, ii doresc refacere rapida si sigura. Si cu conceptiile diferite asa e la toti nu doar la tine, doar ca unii sunt mai rezervati si altii nu. Si soacra-mea are conceptii diferite insa n-am lsat-o sa si le impuna, a inteles ca ne crestem copilul cum vrem noi, chiar daca mai caraie cateodata:)

Cami n-ai mai revenit aseara (sau ieri mai bine zis:) dar te intelegem ca ai fost ocupata

Alina eu mi-am facut stoc de haine pt Sara aproape pana merge la scoala, inca dininte sa se nasca, asa ca sper sa nu mai am asa multe de cumparat:))
Ati mai fost la sanius?

Dana nu fi suparata, io ti-am zis ca o sa fim colege de suferinta, n-ai vazut?:)
Si al meu pleaca o saptamana, doar ca nu asta ci cealalta
Las ca iti tinem noi de urat, k?

Mergi la inceput

Andora,10 zile sta plecat. si tie.
Flavia,siu ca suntem colege de suferinta.
Cami nu a mai intrat aseara,cred ca a fost mare petrecere la ei.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ce mai faceti fetelor!!!
Iar am absente nemotivate...dar pentru mine sunt...am cam avut treaba zilele astea...dar cu toate astea cand intram sa va citesc si macar sa fac "prezenta", abia abia reuseam sa va citesc ca deja Amalia ma tragea de pe scaun sa stea ea sa butoneze...Offfffffff grea e copilaria asta cu atatea butoane...eheheheeeeeeeee pe vremea noastra nu erau atatea butoane si nu ne terorizam mamele in halul asta.
Revin mai tarziu ca vad ca deja am luat-o pe aratura

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Oho Mihaela ce surpriza:) Asa deci, tragi cu ochiul si nu zici nimic, bine ca macar stim de acum incolo:)
Chiar m-am gandit de dimineata la tine, cand mi-am verificat mailul aveam unul trimis cu reclama la DC, unde era si reclama la povestea nasterii Amaliei

Dana azi iti pleaca sotul? Si vine cam pe cand pleaca al meu:)
Tot am vrut sa te intreb, id de mess e al tau sau al sotului? Ca mie mi-o fo rusine sa ma bag in zeama:)))

Mergi la inceput

Flavia,baga-te in seama linistita ca eu sunt la calc. toata ziua.SOtul abia de pe la 9 seara il mai ia in primire.
Da,a plecat azi pe la 11 dimineata si vine peste 10 zile.Se duce la MUnchen si dupa are treaba in Belgia

Dana

Mergi la inceput