Aspirante optimiste - 178

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Astery, nastere usora, mamica fericita.Lachi sa o pupi si din partea mea.
Eu una chlamydia am facut-o si din sange si din secretie, dar din secretie e mai concludenta.Adicu, tu ai avut noroc 2 luni ca te-ai chinuit cu ea, eu m-am luptat un an.
uite ce am gasit pe net, fiinca acum nu stiu exact cum sunt cu IgA, IgG si IcM
Infectiile genitale cu Chlamydia trachomatis constituie cele mai frecvente boli cu transmitere sexuala. Printre complicatiile ce se pot instala in lipsa tratamentului adecvat se numara si avortul spontan. Din acest motiv diagnosticul precoce, inainte de conceptie si tratarea corecta a ambilor parteneri previne aparitia acestor complicatii. Uneori, o infectie cronica cu Chlamydia trachomatis constituie cauza infertilitatii pentru care un cuplu solicita consult medical. Pentru diagnosticarea infectiilor cu Chlamydia se poate recurge la teste serologice sau la detectarea directa a antigenului in secretiile genitale. Prezenta anticorpilor de tip IgA se asociaza intotdeauna cu o infectie activa.
restul fetelor

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Dragele mele tot ce mai pot zice e ca DAAAA testul la sange a confirmat totul... este pozitiv asa cum v-am promis de la inceput am stat putin la voi,..insa o sa va dau mereu de veste...

Sper ca acesta minune sa apara cat mai repede la fiecare dntre voi in burtica...
Va pup si va ador!!!

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

quote:
Originally posted by mexxa

Dragele mele tot ce mai pot zice e ca DAAAA testul la sange a confirmat totul... este pozitiv asa cum v-am promis de la inceput am stat putin la voi,..insa o sa va dau mereu de veste...

Sper ca acesta minune sa apara cat mai repede la fiecare dntre voi in burtica...
Va pup si va ador!!!

http://community.webshots.com/user/mexxa

Felicitari!Sarcina usoara si un bb sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mexxa felicitari!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

mexxa io deja te'am trecut pe listuza...felicitari inca o data....

lachi multumim de vesti cred ca deja a nascut Astery..sa'i traiasca bb mare si frumos...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

am vb cu asteyca. cica e bb mare si de aia s-a optat pt cezariana. nu stiu mai multe amanunte deocamdata.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66885" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Mexxa Felicitari din inima!

Fetele, din pacate, eu renunt pentru moment la planul bebe fiindca am obtinut un job pe care mi-l doream si vreau sa stau macar un an acolo, pe urma om mai vedea.
Eu voi continua sa ma uit aici sa vad cine mai ramane insarcinata, va doresc succes la toate si deocamdata ma puteti scoate de pe listuta, ma reinscriu la anul probabil.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Jocelyn succes la job.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Multumesc asi, ma bucura foarte mult aceasta schimbare, azi am rasuflat usurata cand mi-am dat demisia

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Marinar esti pe listuta.Sper sa ne parasesti repede la .

Jocelyn imi pare bine ca ai reusit.Sper sa reusesti si cu bebe cand vei dori tu.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput