Aspirante optimiste - 178

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Astery nastere usoara !

Pamella suntem alaturi de tine!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

PamELLA, suntem alaturi de tine. Haide, capu' sus , te pup si abia astept sa ne scrii vesela, optimista.Trebuie sa luptam pt visul nostru cel mare cu toate fortele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Aspirantelor optimiste, la atac. Ce conteaza ca au venit rushii? Luna de luna ne razboim cu ei si la un moment dat vom invinge. Lasati supararea, lasati butoaiele, trebuie sa luptam. Intotdeauna vom aprecia mai mult ceea ce vom obtine mai greu. Va tin pumnii sa nu deznadajduiti si sa aveti forta de a va ridica si de a merge mai departe. Hai sa ne prindem toate de mana si sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bravooo moldoveancoooo ca bine le mai zici

simonooooooo te vaz...te vaz...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

'neata fetele.
PamElla fata frumoasa.Nu fi trista,nu pica in butoi,uite te prind de mana si nu te las sa pici in butoiul de tristete si pesimism.Hai,fi optimista,pt bb,pt tine..si mergi inainte cu speranta si credinta.O sa fie bine...ai sa vezi.
Astery nastere usoara !
PS:Liana30 ..si io tot olteanca

pupici pt toate fetele optimiste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete frumoase si optimiste

pentru toate. Va doresc o saptamana cat mai placuta si productiva.
Liana30- merci mult pt pe maseluta, dar tot am ajuns ieri la medic pt extractie. Acum sunt mai bine. Mai doare dar o sa traca.

Asi- mi-am scris numele de botez prima data cand am intrat aici pt ca mai intai v-am citit si am vazut care e regula. Oricum nu e nici o pr, mai scriu o data MARINA. merci mult ca m-ai luat in vedere.

Letitia- fruntea sus. Noi suntem alaturi de tine.

Fetelor eu sunt fericita pt ca mi-au iesit toate analizele bine, la echo s-a vazut ca sunt toate bine si la locul lor- mai lipseste numai bb. Asa ca asteptam startul.

Succes si voua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Regret sincer ca treceti prin asemenea momente, Leditia, Olgutzza,PamElla, imi pare tare rau ca n-a fost sa fie! dar sunt sigura ca veti reusi data viitoare! ma bucur ca ramaneti printe Aspirantele Optimiste!

Astery, iti tin pumnii! nastere usoara si bebel sanatos si grasanel!

Eu am revenit pe pamant dupa un we pe post de nasha al celui mai frumos bebelus (zise cioara ), cu emotii mari si febra musculara (ca are grasanul 5kg la 2luni 1/2),si mai nou, racita cobza!
Mi-am mai luat o parte din analizele ptr FIV si ma intrebam daca stie vreuna dintre voi sa-mi interpreteze rezultatul la Chlamydia IgA: Anticorpi-Chlamydia = pozitiv (din secretie e negativ); asta ce inseamna, ca am anticorpi si atat? ca stiu ca am avut, dar sper ca nu o mai am prezenta...sincera sa fiu, mi-e cam teama de rezultatul asta,ca m-am luptat anul trecut vreo 2 luni cu afurisita asta de infectie!

Va pe toate si ramaneti Optimiste, ca vine si randul nostru!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

feteloooooor naste Asteryxa noastra!!!! peste o ora! cu cezariana!!!
am vorbit mai devreme cu ea la tel. si se pregatea sa intre in cezariana; nu stiu de ce nu mai naste natural, ce o fi intervenit, ca m-am emotionat si am uitat s-o intreb! Si ea era varza, agitata, un pic speriata de operatie...Sper sa iasa bine si ea si Razvan din operatie! Mai vb. diseara cu ea sa vad cat a avut bebeloiul!

Andicule, nu o sa-ti place ce-ti voi spune:
IgA si IgM - intotdeauna reflecta starea ta actuala; adica daca esti sau nu infestata in momentul de fata.

IgG - intotdeauna reflecta anticorpii ramasi in sange dupa ce ai avut boala, chiar daca nu o mai ai, adica esti vindecata complet.

Tu ai facut acum doar IgA, nu si IgG?

Acum se explica si de ce ai avut 2 extrauterine: chlamydia distruge trompele.

Eu zic sa stai linistita pana vb cu dr. si vezi ce-ti va da. Banuiesc ca Summamed. Te pup si sanatate. Cat a iesit progesteronul de ziua 21?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Andicu,eu stiu ca cel mai bine iese din sange,nu din secretie,ma rog,asa mi-a zis mie un medic recent.Si eu trebuie sa-mi fac analiza asta si tot din sange o s-o fac.Acum vreo 2-3 ani am facut-o din secretie si a iesit negativ..si acum am aflat ca cel mai bine afli daca ai ori ba din sange.Asa ca din sange o s-o fac si io.
PamElla,de ce nu primesti PM-uri..nici mail..nimic?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Lachi: iti multumim mult pentru vesti.

Astery: iti tinem pumnii si ne rugam ca totul sa decurga bine. Hai, fii tare si totul va fi bine.

Mergi la inceput