Aspirante optimiste - 178
Raspunsuri - Pagina 7

Lorym spune:
Buna dimineata! Nu prea e buna pt mine dar incerc sa ma consolez.Si la mine au venit : fix la 28 de zile.Noi ne-am hotarit sa facem un bebe luna asta la 2 zile dupa ovulatie dar parca mai speram totusi ceva, nu prea stiu ce.
Dupa calculatoarele de ovulatie de pe la fete adunate ovulatia ar fi luna asta pe 14 februarie- ziua indragostitilor.Oricum ne apucam de treaba de cum se termina perioada rusilor care ma tine vreo 3 zile si gata.Cum am mai zis : cred ca bebe vrea sa fie martisorul meu anul asta.
Asa ca de pe 6 februarie imi pun in functiune toata artileria de metode de seductie si trec la treaba.
Doamne ajuta-ne sa avem un bebe!

florentin156 spune:
LEDITIA, OLGUTTZA stiu ca nu e usor ceea ce spun dar nu va pierdeti increderea in Dumnezeu , sint sigura ca nu este usor prin ce a-ti trecut dar sint sigura si ca intr-o zi ne vom tine toate puiul in brate .

asi spune:
Buna dimineata aspirante!
La mine au inceput deja durerile si se pare ca vor venii in curand.Cel mai bun lucru pe care l-am obtinut dupa tratamente naturiste a fost ca nu ma mai doare burtica decat cu o zi inainte de rusi.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

PamELLA spune:
Buna,fetelor!
Ma bucur mult pt tine,Leditia ca ai reusit sa treci peste tot,sper sa pot si eu sa fiu o luptatoare ca si tine!
Trec prin niste momente de cosmar si sincer,nu stiu ce mi se va intampla.
Sunt complet la pamant,sper sa imi treaca repede si sa revin optimista aspiranta de inainte!
Va pup pe toate,o saptamana de exceptie!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Liana30 spune:
Buna dimineatza!!!
florentin,Lorym,asi.Pamella....hai dati mana io le'am intins pe amndoua...si..si.. inainteeeeeeeeee....
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tmihaela spune:
Buna dimineata dragele mele aspirante,am intrat si eu sa va salut.Azi am o zi foarte proasta si o stare si mai proasta.Sper sa imi revin.
Va pup]ic pe toate si ma bucur ca sunteti niste luptatoare adevarate
Mihaela

Liana30 spune:
Tmihaela ai grija ca sunt cu dupa coltz..sa nu te prind ca nu'ti reviii ca e vai de
tau..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Kariris spune:
'Neata aspirantelor!
Am o veste: azi la 8,30 s-a internat Astery in spital la Polizu, are colul scurtat si deschis... si poate naste din clipa in clipa. O sa merg azi pe la ea si o sa va mai scriu.
Va doresc o zi frumoasa....

Liana30 spune:
doamneeeeee lachiii..spunei ca noi ii tinem pumniii si suntem alaturi de ea...Astery.. si nastere usoara!!!!
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"