Aspirante optimiste - 178
Raspunsuri - Pagina 3
Liana30 spune:
Avalonnnnnn
io ca tare dor imi fusa de tine?ce mai faci?
iepumic
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
PamELLA spune:
Liana,nu am gasit

si mor de pofta!!imi trebuie macar ceva,un inlocuitor![]()

PamELLA
5+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Liana30 spune:

ce rauuuuu imi pare...Pamellada'mi un PM cu adresa ta ca jur ca tii pun la pachet..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
PamELLA spune:
Multumesc Liana,dar am rezolvat problema!!am gasit la un supermarket putin mai in vale de locul unde stau eu![]()
Multumesc mult oricum pentru intentie!!!

PamELLA
5+
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!
Liana30 spune:
ok..ok..ma bucur ca gasisi....
pentru viitor io sunt aci cu castravetiii la mine..daca vrei stii ce ai de facut![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
PamELLA spune:
Multumesc Liana,cred ca de acum cand am sa mai vad sau am sa mananc castraveciori am sa-mi amintesc de tine![]()
Te pup!!!!

PamELLA
5+
marinar spune:
Neata fetelor
Felicitari celor care au aflat vestea cea mare insfarsit, sa aveti grija de voi pt a le fi bine copilasilor vostii.
wow ce matinala sunt, dar nu am putut sa dorm toata noaptea din cauza unei masele de minte. S-a inflamat rau gingia, ma doare si gatul si urechea din cauza ei

. Ce sa mai, e groaznic

.
De ieri iau antibiotic in doza de soc si degeaba- nu a dat inapoi deloc. Maine merg la medic sa-mi fac radiografii dentare la ambele masele de minte, cele de jos, sa-mi spuna daca le pot pastra sau tr scoase. Bine macar ca s-a intamplat acum si nu
- ar fi fost durere. In rest mi-a spus dr la care am fost ieri ca nu am carii, asa ca de o pr am scapat.
Fetelor aveti grija, sa va rezolvati pr astea inainte de a fi
. ca doare raaaaaaaaaaaaaau.
Asi sa ma treci si pe mine pe listuta.

la toate fetele
marinar
martha78 spune:
Tumpi, Avalon, ma puneti pe ganduri, nu mai stiu ce sa mai fac, chiar eram hotarata, caci m-am gandit bine la situatie, iar acum oscilez,.. acolo unde lucrez eu ti sa dau anumite lucrari de facut, iar daca lasi ceva neterminat si pleci in co nu-ti face altcineva treaba si de aceea m-a si intrebat daca se mai poate baza pe mine ![]()
Iepumic, ai dreptate cu statul pe scaun, deranjeaza f mult, eu aveam probleme si inainte de la endometrita, (dar atunci incercam sa rezist, era alta situatia) pot sta pe scaun 3-4 ore dar daca stau mai mult moooor de durere, e cumplit
Va pup pe toate si va multumesc pentru suportul vostru si pentru intelegere! 

8+
anangel_lexi spune:
Am trecut sa
si eu fetele optimiste si sa felicit noile burtici!
Martha, ai grija de tine si de bebe, voi sunteti cei mai importanti acum!!! Si arunca si tu un ochi la mamici de sept.-oct. 2006 ,noi te asteptam! 
6+
I wish I were an angel...
Poze diverse