FSH mare

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

tuturor,

Azi am facut rezonanta magnetica si examenele hormonale...
Daca as fi stiut cat trebuie sa stau pentru nenorocita aia de rezonanta cred ca m-as fi gandit de doua ori inainte sa o fac
Oricum am reusit sa stau cuminte cat au vrut ei dar nu va spun ce era in mintea mea. de acum sa astept rezultatele si...... din nou la medic.Uffa...

Va pupic pe toate.

Iliuta asept vesti bune

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Dasha, iti tin pumnii.

Mihaela

Mergi la inceput

Saru'mana , sa stii ca si eu ma la Doamne Doamne pnetru tine.
Te pupic .

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Lachi, rectific, Tia a scris 28! Am gasit subiectul aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=40614&SearchTerms=FSH

...intre timp am facut un FIV unde am obtinut ovocite putine si de proasta calitate, prin urmare FSH-ul mare indica o problema.. daar, iata acum am un sufletzel de aproape 7 luni, a venit ca o minune in viata noastra dupa 3 ani de incercari si tratamente. cu siguranta toate interventiile din acesti ani si-au spus cuvantul, inclusiv tratamentul cu menogon pentru FIV!!! FSH-ul mare este un indiciu ca trebuie sa te grabesti, dar nu dispera, daca ai ovulatie, sanse sunt..
bafta!
sa auzim de

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Draga Tia,
tu ai nascut un bb cand aveai un FSH maricel (cat)? Ai ramas fara FIV sau cu? Stiu ca optimismul e foarte important.

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

28.1 in ziua 5 --> rezerva redusa de ovocite, lucru care s-a "verificat" cum spuneam si prin rezultatele proaste de la FIV.

bb a venit pe cale naturala la 4 luni dupa FIV (cu sarcina oprita in evolutie in sapt 7). tratamentul cu menogon pentru FIV sigur a ajutat, iata ca a venit si un outz bun ;)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=4" target="_blank">Bazar, ajutor pentru un ingeras

Alexandru, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=19306&whichpage=10" target="_blank">minunea noastra (14 iulie 2005)

Mergi la inceput

Al tau a fost un caz fericit Tia.As vrea sa am si eu parte de o bucurie de genul acesta. Intr-adevar valori mari ale FSH pot semnala rezerva redusa de ovocite dar nu numai..Este foarte important ca un medic sa stabileasca exact cauzele si diagnosticul pentru a putea prescrie tratamentul adecvat.Eu din pacate nu am avut norocul sa nimeresc un medic bun in tara si acum mai fac inca teste sa stabilim cauza.Si hipofiza poate fi o cauza...
Diana daca ai probleme de genul acesta iti doresc mult succes si ar fi bine sa mergi la un endocrinolog.
Good luck!
Va pe toate.

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianadi spune:

Tare ma bucur pentru tine, Tia!
Dasha, o sa ma duc la dr Coculescu, de la Medsana, e foarte aglomerat, acum 1 luna m-am programat pentru 2 martie!

Daiana

"Singurul lucru mai maret decat puterea mintii este curajul inimii."

Mergi la inceput

Daiana dar valorile FSH la tine sunt mari ?
Poate nu este nimic grav ... dar important este sa te vada un medic bun.Oricum nu lasa sa treaca timpul pentru ca ,din pacate acesta este cel mai mare dusman al nostru
Eu inca mai sper

Bafta multa si

Never say never!

Mergi la inceput

Tia ai o scumpete de copilas.Sa iti traiasca si sa fie sanatos .

Vreau si euuuu

Never say never!

Mergi la inceput