FSH mare
Raspunsuri - Pagina 6

iliuta spune:
Silveana, nu eu sunt cea care va face stimulare ci donanta. Nu va fi o stimulare ca pt. o persoana ce are problema, ci una mai "moale", sa-i zicem asa.Doar 2 saptamani, pt. a avea si ea mai multi foliculi.Stii tu faza cu ovulele(se produce unul pe luna) la o menstruatie obisnuita, iar pt. un Fiv este nevoie de mai multe.Sper ca m-am facut inteleasa.
Pupici.
Mihaela

iliuta spune:
Dasha, azi am facut analizele.......si vineri am raspunsul.Daca voi vedea negativ pe hartia aia, luni mergem la Bc........roaga-te pt. mine....
Tu ai sunat la Medsana? Ce ti-au zis???
Pupici.
Mihaela

kla78 spune:
hop si eu pe aici!!! ma rog si eu pt. tine ILIUTULE...ia uite:da doamne sa vina barza la Mihaela...te rog doamne mult de tot...si la toate fetele care vor bebei fa ca ziua indragostitilor sa le aduca cate un test pozitiv!
v-am pupacit pe taoe
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

iliuta spune:
Claudelule,
Sa te auda D-zeu, si sa ne ajute si pe noi ca pe tine si sa ne dea un bebe.
Fetele, Claudia a facut acum Fiv in Spania si A REUSIIITTTTTT.
Mihaela

Liana30 spune:
ma bag si io ca musca'n lapte
da asa cum iti spuneam iliutule ma tarasc in genunchi dupa tine pe unde tu uite tot asa sunt si ma rog
sa iti iasa negativ...hooo..nu sariti pe mine..rez la analiza...si ..si..apoi dupa acele zile stii tu care sa viii cu II
aaaaaaa si sa nu uit m'am rugat si pt kla si i'am intins o mana..mai am una ti'o intind...hai nu fii timida..ti'o ofera o fata simpla dar cu suflet mareeeeeeeeeeeeeeeee
si acum pt toate FSH-tele cu ma inclin in fata voastra si va cer iertare pentru deranj
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Dasha spune:
Inca o veste buna
Sper ca anul asta sa fie unul cu multi pentru noi toate.Fiecare
e o noua speranta.Claudia felicitari si nu uita ,Iliutule, ca esti urmatoarea pe lista.
Liana ,vino draga pe la noi cand vrei ca io-s bucuroasa si cand termini cu fetele (ca fie vorba intre noi, or sa plece cat de curand la
sa/mi intinzi si mie o mana ca sa fie cu noroc.
Va si ma duc la
somnic
Never say never!

Liana30 spune:
eiii mai Dasha io cred ca e timpul sa'i dau drumul de mana lui kla pentru ca acum e gravi..si sa o intind spre tine...ai grija ca strang rauuuuuuu...
kla ...vai mie am uitat sa te anunt da ma ierti tu..nu?????
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kla78 spune:
LIANO de unde ai tu atata energie sa te plimbi de la un subiect la altul????ca io obosesc repede fato...
haideti fetelor curaj ca anul asta e an cu noroc din cate vad eu....ALINUK de la FIV are doua liniuteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeecare e urmatoarea???????????????????????
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

iliuta spune:
EU, EU, EU, EU, EU vreau sa fiu urmatoarea.Numai sa scap de nenorocita de Clamydiaaaa!!!!!!!
Liano, sigur ca te primim, mai ales ca te rogi pt. noi
Pupici.
Mihaela

silveana spune:
Vad ca s-au intamplat multe pe aici de cand n-am mai intrat.Felicitari Kla si sa ai o sarcina usoara!Am saun pahar in cinstea voastra ca de, acum sunteti mai multi....
Iliuta, ma gandesc la tine, ma rog sa-ti iasa analiza bine si sa aud cat de curand ca treci laimpreuna cu noi toate.
Va pe toate