FSH mare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Din cate stiu eu ,daca ai autoanticorpii respectivi nu prea mai e nimic de facut .Doctorul meu spunea ca daca ai ajuns la simptome de menopauza ,inseamna ca autoanticorpii au distrus tot ce era de distrus ,adica toate ovocitele.

Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

fetelor,

Nu stiu ce sa spun...despre ce s-ar putea face exact nu stiu.Citisem undeva ca se pot administra medicamente pentru scaderea imunitatii dar fara preamari sanse.Oricum dupa ce merg la medic ,va tin la curent cu ceea ce imi va spune.Doar asa ...ca sa avem mai multe pareri.Si in functie de ce imi va spune ma voi indrepta frumos sprepentru FIV cu ovocite donate daca va trebui,ca aici nu se poate face.Mai ramane de gasit clinica care face cu ovocite donate in Romania.
Briantis sigur ca vreau sa tinem legatura
Va pe toate si sa speram ca intr-un fel sau altul vom fi si noi intr-o buna zi

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna.
Silveana ma bucur ca esti bine. Eu merg luni la Bc. Pt Fiv sunt programata in lotul de februarie-martie............sa speram ca va fi bine.
Dasha suna la Medsana si vorbeste cu ei. E cel mai corect.Sper sa te lamuresti.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curcubeu spune:

Buna feteleor,

Ma pregatesc sa plec in vacanta pentru 2 saptamini dar o sa revin cind ma intorc,tot atunci am si programare la doctor .

@Silveana
Sa stii ca din contra; in varianta cu anticorpii medicii sustin ca ataca doar foliculii cind vor sa se maturizeze si nu tot ovarul,deci foliculii primordial cei care nu se vad decit microscopici sint intacti.Din pacate cercetatorii nu au ajuns sa gaseasca un tratament sigur pentru a impiedica acest atac si maiales nu se poate stii sigur care dintre noi are asa ceva si care nu.Singura varianta sigura este ca incearca sa pun aovarul in repaus(administrindu-ne anticonceptionale ) si spera atacul sa se rezolve de la sine si organismul sa lase sa nu atace foliculii in procesul de maturizare cind opresti tratamentul cu anticonceptionalele.la unele functioneaza .de asta auzi de unele care au ramas fara sa aiba CM si dupa un an.Atita timp cit foliculii primordiali mai exista (ceea nu se poate stii decit prin biopsie ovariana ,de asta este greu de pus un diagnostic clar).V-am spus ca aici unele femei au ramas gravide avint probleme mai mari decit avem noi,luind anticonceptionale din cind in cind dar nu mereu dac ei mereu nu ai cum sa ramii gravida.Deci se poate!
Alta teorie ar mai fi ca foliculii astia primordiali cu care te nasti care au un anumit numar ,la noi sa fie mai mic numarul asta dar exista totusi o distributie exacta ,adica daca noi nu avem decit 2000 si altele 20.000 ,ovulam mai rar ca sa de ajunga foliculii pina la 50 ani cind intram in menopauza.

Daca aveti timp va sfatuiesc sa cititi urmatorul articol (din pacate in engleza) care dezvaluie si explica exact cum sat treaba:

http://www.pofsupport.org/information/newsletters/dec1999a.htm

V-am pupat! si ovulele donate sa fie pe ultimul plan,eu totusi cred ca merita sa mai astept cel putin in cazul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Merci, Curcubeu pentru incurajari.Chiar nu am cum sa renunt sa nu mai fac tratament de nici un fel ca sa vad daca daca mai ovulez cine stie cand.Am incercat si nici o sansa ba chiar ma simt foarte rau, am ufeuri, insomnii, dureri de cap si incep sa ma umflu, nu ca ma ingras dar retin f multa apa si incep sa ma doara si picioarele.
Eu sunt hotarata si nu mai am rabdare asa ca am sa fac FIV cu ovule donate la Giulesti, la dr Marinescu.
Dasha, daca nu ti neaparat sa faci la o clinica particulara te poti duce si tu la Giulesti.Din cate mi-a zis dr. la noi in tara nu este problema cu donarea ovulelor, daca ai vre-o prietena care sa-ti doneze este ok daca nu gasesti la clinica la care te-ai hoatarat.
Iliuta, Mihaela fata draga iti urez reusita in ceea ce ti-ai propus si sper sa tinem legatura.Ti-ai facut toate analizele care se fac ptr Fiv?Acum ce mai urmeaza?

Mergi la inceput

@Siveana
Te inteleg ,ai facut ce ai putut si este bine ca acum esti hotarita sa mergi inainte cu FIV ,iti urez multa sanatate si bafta multa .Eu cred ca o sa-ti gasesti linistea si puterea dupa ce o sa ai bebele in brate.

P.s Poate ne tii si pe noi la curent cum evoluazea( stii deja cind faci FIV?).M-ar interesa totusi cit dureaza cu totul in cazul in care ma hotarasc sa fac si eu ,poate merg tot la giulesti!
Te pup si iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Da Silveana, mi-am facut toate analizele, din care una mi-a iesit rau(Clamidya). Am facut tratament si maine o repet sa vad daca am scapat de ea......sper
Luni merg la dr. si daca e totul ok, incepe donanta stimularea(numai 2 sapt cred), dupa care trecem la fapte serioase.
Iti urez si tie multa bafta in ce ti-ai propus....si mai vorbim.
Pupici.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silveana spune:

Curcubeu,deocamdata bat pasul pe loc abia peste 3 saptamani ma duc la doctor si asta pentru ca inca nu mi-a venit barbatul acasa si n-am materia prima.Pana acum n-am facut decat analizele care se fac ptr asa ceva, urmeaza sa le faca si el.Mi-au iesit toate bune , mai putin doua de unde reiese ca am leucocitoza.Ce mai este si asta nu stiu, doctorul cand l-am sunat mi-a zis sa stau linistita ca s-ar putea sa fie o infectie in organism.De unde nu stiu ,n-am fost racita si nici probleme cu dantura n-am avut.Asa ca mai astept pana ma duc la el sa vad cat de serioasa e treaba.
Iliuta zi-mi si mie ce e cu donanta asta, ca nu inteleg.Si de ce mai faci stimulare daca tu iei ovule donate, ce sa stimulezi si de ce?
Oricum mult succes sa-ti iasa analizele bine !
Va pup si sa ne vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dasha spune:

again dragutelor,
Silveana iti doresc tot binele din lume si sper sa auzim cat mai repede ca esti. La fel si tie Iliutule.Sper sa decurga totul ok pentru amandoua.
Eu deocamdata mai astept sa vad ce imi spune medicul meu de aici dupa ce o sa am toate rezultatele.Sper sa mai am vreo sansa desi cred ca pana la urma tot acolo voi ajunge.Silveana daca nu ai donanta crezi ca se poate rezolva la clinica?Sa ne tii si pe noi la curent ca suntem curioase.Eu am vorbit astazi la MedNewLife dar o sa sun si la Medsana sa vad cum stau lucrurile.
Rainbowvacanta placuta si te asteptam cu vesti bune
Iliutule sper sa fie rezultatul OK.
Va pe toate si la invatat ca ma chinui sa iau permisul de conducere

Never say never!

Mergi la inceput

@dasha
Mersi revin cu vesti cam peste 2 saptamini si tie multa bafta la doctor

@silveana
Insanatosire grabnica

pe curind

Mergi la inceput