Cluj rulz - 34
Raspunsuri - Pagina 16
asi spune:
Mariana am uita sa iti dau alea.Dar lasa ca si asa ai de lucru.Cand termini sa-mi zici si mie.
Svety a fost fain la intalnire.
Mai fetelor saracu'Alex ce pe langa e.Sa vedeti ce s-a mai jucat cu Razvan dupa ce ati plecat.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
baby-boom spune:
Helau, dragutzelor!!!!
Si noua ne-a placut mult la intalnire!
pt. Stanca si Razvan!!!!!!!
...Elise sarmana dormea in papuci, inca de pe taxi...acum doarme la Daniela in brate!!!
...apropos de pantofi, e a 2-a oara cand ies de la Stanca din casa cu Elise in brate desculta...Stanca, ce-o fi asta, semn de incuscrire???
Va pupam
ps Heny, si mie imi place mult samnatura ta!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
svety spune:
Iar ascult radio. Care mai sunteti p-aci?
Codruto vad ca sunteti pe pozitie dar nu ma bag ca iar dau de mama ta. Astept sa faci primul pas. Dar banui ca dormi.
Steaua, Mariana dormiti?
mami de dani , cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
steaua spune:
Hi-hi, Svety. Sunt pe fir! Ghici ce fac?............... Citesc presa sportiva! Si ,,urmaresc'' meciul Roma- Juve.
Corina & Alex (11 iulie 2005)
pozici
steaua spune:
Stanca, multumim pentru sfaturile si informatiile legate de diversificare! Esti foarte documentata! Te superi daca mai apelam la tine la necaz?
De abia astept sa crestem un pic mai mari sa facem si noi cunostinta cu gashca!
Avem pozici noi!
pozici
svety spune:
Steaua (adica hai steaua). Barbatu-mio a adormit pe fotoliu langa mine si eu ii tot citesc de p-aci ca o melita stricata.
albumul nostru
Piticii lui Danutz
svety spune:
No io nu mai stau singura! Nu aveti decat sa dormiti ca ma duc si eu; mai bine decat sa bantui p-aci. Vad ca v-ati distrat bine la Stanca
albumul nostru
Piticii lui Danutz
steaua spune:
Hi- hi, Svety, ce tare esti!.......
Fug ca s-a trezit Bebel!............... Am revenit. Oare de ce se tot trezeste in ultimele nopti plangand? O fi de la dinti?
pozici
svety spune:
Eu am avut noroc ca nu se trezea noaptea. Acu se trezeste pe la 2-4, suge 2 minute se intinde de abia il tin cat sunt de buimaca, il pun in patut si doarme.
Dar urla ziua ca apucatu' pana i-au iesit. Nu l-a ajutat calgelul, numai degetele noastre.
albumul nostru
Piticii lui Danutz
svety spune:
Corina, de ce nu-ti activezi PM-ul? eu nu reusesc cu messengerul. Tot imi apare not on line si-s mai on line ca niciodata1
albumul nostru
Piticii lui Danutz