Minunatele scorpiute (28)
Raspunsuri - Pagina 5
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
azi am fost din nou cu alex la dr si ne-a dat si nou otocalm, dar si antibiotic fiindca nu-i mai trecea febra...speram sa-i treaca, e asa molesit ca-i plangi de mila.
elenasa o stapaniti sanatosi...ref serviciu ai vreo veste?
va pup pe toate si va urez o seara placuta
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
HelleneC spune:
Buna dragelor... credeti-ma nu mai am stomac si inima... sunt varza! Nici azi nu am avut un raspuns clar, am stat toata ziua cu ochii pe mail, l-am zapacit pe sef cu intrebari... cica s-ar fi pronuntat doar verbal don. ministru ca se va face preluarea, dar... mai este pana pe 15, adica daca viseaza rau intr-o noapte, kaput!
Mai am putin si cred ca nu mai rezist!
Hai va pup si mai revin... dupa ce imi revin!
Elena
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
Lory_k spune:
'NEATA SCORPIUTE!Bine v-am regasit! In primul rand,
nastasie spune:
buna dimineata.
hellene, toate gandurile mele bune catre tine.te inteleg cum e.sadea domnu sa auzim de bine.
monica, toate cele bune lui alex, sa se faca bine.
georgi, bine ai venit.
mira, nastere usoara si sanatate multa.
noi suntem bine, cel putin razvan e sanatos deocamdata.face prostii pe zi ce trece.si eu sunt mai bine cu fierea.dar trebuie odihna, ceea ce nu cred ca voi avea.la noi azi e cam ceata si zilele urmatoare au anuntat ninsori.cand credeam ca a venit caldura.
va pup pe toate si numai bine
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
lory, la multi, multi ani fericiti impreuna cu sotiorul tau, sa va dea Dumnezeu tot ce va doriti
of elena...mult a fost...putin mai este...eu sper ca decizia este inteleapta.
mira deja ma astept la fiecare postare sa ne anuti ca ai nascut...nastere usoara si refacere rapida.
adriana, incearca macar jumatate de ora sa adormi si tu impreuna cu razvan la pranz ai sa vezi ca te simti altfel...lasa totul balta pentru jumatate de ora si fa nanitza.
alex a fost ceva mai bine dupa schimbarea tratamentului sa speram ca nu mai intervin si altele...va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine
va pup pe toate si pe copilashi si va doresc un we placut si linistit
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
piticasigogosica spune:
salutare scorpiutze!
Am vazut ca am trimis mesajul de 3 ori!!! iar mie imi dadea eroare,eram convinsa ca nu am trimis nimic.
Am un moment de liniste ,Iris doarme si eu sunt inca singurica.
Imi pare tare rau sa aud numai vesti rele,dar capul sus ca doar suntem scorpiute!
Elena imi pare asa de rau de tine,dar lasa ca o sa fie bine pana la urma,poate tot raul spre bine.Sanatate multa si tie si puiului.
Am sa pun si poze de la tortulet.
Mira nastre usoara si copil sanatos !Bravo tie mamai de 3 ingerasi!
Monica,sanatate lui Alex!
Carmen,imi pare rau de tine ca nu merg treburile cu magazinul.Tinete-te atre ca pana la urma vine si soarele pe strada ta!Gandeste pozitiv
Ana,Lory(la multi ani!),Adriana pupici si voua
Giorgiana ,bine ai venit!Vorbim de la o scorpiuta la alta si in acelasi timp mame de varsatoare de aceeasi varsta!
Bun venit si celeilalte scorpiutze M..?
Nina ce mai faci?Esme?Syd???
Sper ca am reusit sa va transmit un pic de buna dispozitie si energie pozitiva!!!Eu asta simt.
poze
Iri si Iris
roxy79ro spune:
Fetelor multzumim mult pentru voturi !!!!!!!!!!
Am intrat in finala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ashteptam sa ne ajutatzi in continuare.De data asta nu se poate vota decat o singura data.Am intrat cu 2 poze.I.D.-urile sunt:dasi_c shi roxy79ro.
Iata pashii pe care trebuie sa-i urmatzi in continuare:
Va multzumim frumos ptr efortul depus pentru a ne ajuta!
Suntem in finala !!!
Inca avem nevoie de AJUTORUL vostru !
Pozele finaliste pot fi gasite, dupa autentificare¨concurs¨poze finaliste :dasi_c,roxy79ro.
Acum pozele pot fi votate doar o singura data dintr-un cont!
Va rugam sa trimitetzi mai departe aceasta rugaminte, prietenilor din lista voastra de mess.Fiecare vot conteaza !!!!
Ashteptam voturileeeeeeeeeeeee
nunta noastra
georgi75 spune:
Ca sa vezi coincidenta.Piticasigogosica ma bucur si ce sa zic LA MULTI ANI pt Iris.
Hai ca mai intru maine si va mai scriu cate ceva pt ca bebitza e nerabdatoare sa faca baitza.
Mami de Stefania (8 feb 2004)
Georgiana
Ana68 spune:
Salutari scorpiute,
Mey,Carmen,s-or fi aliniat planetele aiurea,zau asa!Chiar ca numai grozavii ai patit.Parca ma vad pe mine lunea dimineata,saptamana trecuta,cand am zis ca turbez nu alta.Hai,uite,un pupic de la mine si sa auzim de bine!
Monica,insanatosire grabnica lui Alex!
Elena,cuscra draga,pai domn menistru ,bre,parca e kkt de kur de printesa,zau asa!F..a-l nemtii!Imi pare rau pentru problemele tale si sa dea Domnul sa se rezolve cat mai repede si cat mai bine!Te pup si iti doresc tot binele din lume!PS>Cu raceala ti-ai revenit?Vad ca si pe mine ma cam ustura ingat si pe trahee...
Lori-k,LA MULTI ANI! cu fericire si bucurie,sa apucati impreuna nunta de diamant si sa aveti parte numai de dragoste si indestulare,alaturi de puiutul vostru frumos!
Adriana,zici ca pilotistul face prostioare?hehehehehe...unde ai vazut tu baba frumoasa si copil cuminte!Pupicei la Razvanel nazdravanel!
Iri,ce ma bucur ca ai revenit Iri cea plina de energie pe care o stiam.Ma bucur pentru tine si pentru reusitele tale si sa ai parte numai de bine!
Dragelor,sa aveti duminica faina si,ca sa ma laud si io,ca mi-s bucuroasa :Alex a incheiat semestrul cu FB la absolut toate materiile...YES!!!!
Va pupez!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
HelleneC spune:
Buna seara fetelor... astept alinierea planetelor in favoarea noastra!
Iri, astept poze si poate ne gasim vreme sa mai povestim!
Ana, pai cam la fel am spus si eu ca tine... doar ca mai plastic! Oricum, tot ce vreau e sa fie remaniat acest ministru (parca ar tine de mine... dar asta imi doresc). Oricum sunt in pauza de "gandire" pana luni ca sa nu ma stric de cap! Ma gandesc ca zilele urmatoare trebuie sa ne soseasca masina si abia astept sa imi fac vant pana la Campulung la unchiul meu, sa ma racoresc un pic. A propos... felicitari pentru "cuscrul mic": Alex!
Roxy, votam votam, noroc ca am vreo 3 conturi acolo
Georgi, cand ai petrecerea "varsatoarei" mici?
Monica, mersid e incurajari si vancanta placuta lui Alex, "Jorje" va petrece la tara, cu plansete de suparare, ca eu nu "tebe" sa merg la serviciu! Pentru o saptamana sper sa nu ii fie greu!
Lory, dupa cum vezi... in weekend creierii guvernului hiberneaza, iar sefii mei sunt si ei liberi, deci... am si eu liber!
Carmen, abia astept sa ne vedem... sa imi spui cand pot trece pe la voi!
Adriana, mersi frumos de incurajari!
Eu inca sunt racita... si se pare ca pana nu inlatur de la serviciu surs de raceli si "smiorcaieli" tot asa o sa o tin! Acolo am mucegai la greu si plus ca microbii bantuie peste tot, e sectie de infectioase unde gripele si virozele stationeaza in voie! C'est la vie, vorba unui cantec!
Va pup, sa aveti o duminica linistita, eu azi mi-am schimbat un pic "face"-ul, mi-am suvitat parul putin, vreau sa il deschid pana la vara din nou!
Noapte faina, Elena
PS parca pe 7 febr. are programata Mira "nasterea"? Sa nu ma bateti daca nu retin corect!
POZE NOI
Mami ”de George” (6.09.2002)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze