Dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 16
Marina spune:
eu am fost super cuminte...am mancat numai branza si ceva salata chioara si frigaruile de luni
, ca ieri nici timp de mancat nu am avut. Da nu am slabit nika si cred ca din cauza faptului ca sunt kilele mele strategice si in plus nemancand s-au gandit sa se tina batoase. Aseara mi-ar fi tb un kil in minus pt moral dar am rezistat eroic la praji si am bagat apa pana mi s-a facut greata.
Azi mananc cafea dimineata cu apa, o friptura la pranz si poate diseara ajung sa iau si eu ceva mancare de la magazin
Mirela72 spune:
Si eu sunt cuminte ca si Marina, Gabriela- nu mai calca stramb! Tu esti exemplul nostru, nu? Eu chiar de Valentine's day m-am maritat-deci a fost dubla aniversare si m-am tinut tare pe pozitii cu toate ca mai am tort in frigider de duminica.
Toata noaptea am transpirat abundent, dimineata am fost toata apa, aproape ca am putut stoarce hainele de pe mine. N-am mai patit asa ceva si in camera nu a fost mai cald de 20 de grade, de ce oare, de la dieta? Voi ce credeti?
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
miag spune:
quote:
Originally posted by Mirela72
Eu chiar de Valentine's day m-am maritat-deci a fost dubla aniversare
Mirela, LA MULTI ANI PT ANIVERSAREA DE IERI!!!
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
miag spune:
MIRELA SI MARINAINA, felicitari pt rezxistenta si seriozitate..

Gabriela, se pare ca nu sunt singura cu bile negre...
poftim si tie una cadou...![]()
![]()
![]()
..de fapt am pus mai multe...
eu azi am fost fetitza cuminte....am papat asa:
-dimineatza cafea fara zahar sau indulcitor...

-pranz :pulpe de pui prajite + maioneza

-seara: peste sau cremvusti
Gabriela, ce facem cu mersul la sala...Am intrat pe site-ul de la Marriott si au preturi relativ ok... Zi , merem la sport sau nu?
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
leeloo2004 spune:
Mia, mai lasa-ma citeva zile sa termin de convins pe sotul meu de utilitatea abonamentului si o facem si pe asta! Hai ca iti promit sa-l pisez indeajuns de tare si de repede... Mersi de bila neagra
, stiu ca o merit...![]()
Felicitari fetelor care s-au tinut batoase si nu au raspuns la tentatii!
Mai jos reteta de astazi, o reteta cu oua:
Fried Deviled Eggs
va trebuie 6 oua fierte tari, sare sipiper dupa gust, o lingurita otet de mere, 2 linguri de pesmet (sau mai bine de parmezan ras), 1 lingura maioneza, 1 ou batut, unt.
Se curata ouale fierte, se taie in jumate si se scot galbenusurile care se pun deoparte. Galbenusurile se amesteca cu otetul, sarea, piperul si lingura de maioneza pina se obtine o pasta. Cu aceasta pasta se umplu jumatatile de albus si nivelati. Tavaliti albusurile prin parmezan/pesmet, dupa aceea prin oul batut si inapoi prin parmezan. Ouale astfel pregatite se prajesc pe toate partile in unt incins. Se scot si se scurg pe un servet.
Portii: 3
Carbohidrati: 2g/portie (2.5g/portie daca folositi pesmet)
Pofta buna va urez!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
leeloo2004 spune:
Fetelor, va invitam sa continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69180" target="_blank">aici!
Marina, sau un alt moderator care-si arunca un ochi aici - va rugam sa inchideti acest subiect. Multumim!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mirela72 spune:
Mia - multumesc pentru urari. Esti o draguta. 
Gabi- multumim pt. reteta, pare delicioasa. Azi am facut reteta pe care ne-ai dat-o ieri dar imi chioraie matele dupa o farfurie, cred ca-mi mai pun o portie. Oricum e buna la gust si asta conteaza ca uneori mi se apleaca de atata carne.