Dieta Atkins
Raspunsuri - Pagina 15
Marina spune:
io raportez cu mandrie ca azi am mancat 1 buc ou, si frigarui cu salata. apa cat cuprinde si 2 cafele. Deja mi-e rau de la atata apa. Branza e permisa? Ca numai branza am acasa in frigider si daca am fost asa cuminte azi renunt si la branza de'i bai
Sorina spune:
Ieri am fost cuminte si am respectat dieta.
Pentru azi:
MD: omleta cu branza
D: salata varza cu friptura pui
C: ciuperci calita + pui
Apa la greu....insa ma simt tare umflata. Bine ca sunt si inainte de perioada...si atunci parca nici nu se duc kg in jos....
Ma rog, ne tinem tari pe pozitii, desi eu una am impresia ca dupa 2 kg date jos, la mine s-a instalat faza de "platou"...
Hai spor la slabit fetelor!
cybip spune:
fetelor!
Raportez astazi cu placere ca in cea de a 2-a sapt de Atkins am mai pierdut 900 Gr, deci acum am 62.3Kg. Cu pas voios inainte spre tinta propusa, continui deci faza de inductie ca vad ca ma simt bine.
Meniul pt azi:
MD ton+lamaie
P snitel piept de pui+salata verde
C snitel piept de pui+salata verde
Intre mese probabil niste crenvusti si/sau branza feta.
dulce toate fetele si bafta in continuare la dieta!
leeloo2004 spune:
Buna dimineata - hop si eu la o
cu voi!
Aseara am terminat prin a minca niste sunca, masline si brinza, plus un ceai la culcare - m-am cintarit din nou de dimineata, dar degeaba...nici o veste buna.
Meniul de azi e urmatorul:
MD: omleta cu ceapa verde si sunculita + ceai
Acum: o cafea decofeinizata
Prinz: ciorbita de pui, pui rotisat cu castraveti murati
Cina: cred ca tot racituri cu ceai sau poate o salata verde cu somon afumat si parmezan.
Mirela, sa stii ca toate retetele postate de mine sunt pentru faza de inductie - poti sa vezi dupa numarul redus de carbohidrati/portie, asa ca le poti minca fara grija!
Marina, sigur ca ai voie si brinza - dar sa nu fie slaba si in general nu proaspata - ai voie feta, mozzarella, brinza cu smintina si mai ales cascaval de toate felurile!
Gata ca trebuie sa ma apuc de treaba la birou - pupici si revin mai tirziu cu o noua reteta! 
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
danat spune:
Saluti fetele cochetele!
Raportez cu mindrie o foame de lup,de bine ce ma laudam ieri ca nu mai simt foame
, banuiesc ca este din cauza apropierii kiklului, dar o potolesc cu de-astea permisele. Mai rod o felie de svaiter, mai rod un castravete....cihhh! Ma simt si umflata, chiar sunt curioasa dupa kiklu cate kile se vor vedea in minus.
MD: am "papat" o cafea si voi mai papa niste sunca cu cascaval si un ardei capia.
La prinz: salata verde cu andive si pui
Seara: cred ca ciorba de pui a la grec (fara orez).
Apropos: cum gatiti voi snitelele? Ca faina, pesmetul sunt interzise.
Pupici si spor la tinut dieta!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
miag spune:
Neata fetelor,
Am ajuns aseara de la socrella si nu am mai avut timp sa intru sa va salut.
Trebuie sa recunosc ca, asa cum ma asteptam, am avut un week-end pllllllllllliiiiiiin de abateri.De fapt, nu am tinut deloc regim 

....Festin: pizza, ciocolata, friptane, salate...

Prin urmare...reincep faza intai...cel putin pana vineri seara, ca sambata voi avea iar abateri...Ii fac lui tata pomana de 40 de zile...si precis n-o sa ma abtin de la coliva.
Am pus poze de la Galati:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miagrosu/my_photos
va pup pe toate...si bun venit fetelor noi!
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
Mirela72 spune:
Dragi fete cucuiete,
Azi ma simt mai bine, am papat de dimineata pe saturate- omleta cu telemea (un pic de telemea- e voie, nu?), o bucatica de carnat de casa afumat si un snitel mic de porc (facut doar cu ou). Apoi m-am baut cafeaua si m-am pus calare pe bidonul cu apa. E bine ca reusesc sa beau chiar si 4 litri de apa pe zi, chiar daca nu mi-e sete.
La pranz nu stiu inca ce-o sa mananc, mai vad eu pana atunci.
Ne mai vedem azi.
V-am pupat si tineti-va de slabeala!
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
leeloo2004 spune:
Mia, am vazut pozele tale si m-a bagat fiu-tau in boale cu ochii aia!!!! 
Sa-ti traiasca! Te inteleg cu coliva (condoleante pentru tatal tau...) si mie imi place mult si nu ma pot abtine...
Danat, am mai spus pe aici pe undeva, la snitele poti folosi in loc de pesmet parmezan ras (gasesti gata ras la cutie in supermarketuri) - iese extrem de gustos, garantez!
Eu rezist eroic la o cutie de bomboane de ciocolata de Valentine's Day.....
Uitati si reteta de azi:
Supa Stracciatella
2l supa de pui, sare si piper, 2 oua, 4 lingurite parmezan ras, 2 lingurite patrunjel proaspat tocat.
Se incalzeste supa pina la fierbere. Se bat ouale cu parmezanul, patrunjelul, sare si piper. In timp ce supa fierbe, scurgeti pe o furculita mixtura de ou (astfel incit sa cada in supa "viermisori"). Amestecati constant pina stramele de ou ies la suprafata, semn ca s-au fiert (cam 2-3 minute).
Pofta buna!
Portii: 4
Carbohidrati: 0.55g/portie
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
miag spune:
Neatza fetelor!!!
eu ieri iar am avut abateri, ca mi-a luat sotzul cioco...

Astazi....regim....
Pupici si revin cu meniul.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata- va scriu si eu
pentru ca, desi ieri am vrut sa ma tin tare de cura, seara m-a scos sotul la o cina
romantica in 3 (nu putea lipsi martie din post, Stefanutz!) si evident ca am mincat numai bunatati, toate in numele lui Sf.Valentin - doar el e de vina! ![]()
De azi insa am revenit la sentimente mai bune si am reluat cura - nu stiu insa cu toate abaterile mele cum voi reusi eu sa ajung la 65 de kg...dar speranta moare ultima, stiti si voi...
Meniul de azi:
MD: crenvusti (goi si ingurgitati la volan ca dimineata am fost sa-mi fac niste analize si nu am putut minca)
Prinz: tot ciorbica de pui si salata cu ou si somon afumat
Cina: cred ca ceva gratar cu salata
la toata lumea si o zi buna va urez!
Albumul comun!!!
John D. Rockefeller, Jr.