Dieta Atkins

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

la inceput de saptamana!
Nici o veste peste weekend ...
Eu astazi voi papa : MD cafea+oua, P snitel de vita+salata, C file de cod la cuptor+legume.
Va si sa aveti o saptamana asa cum o doriti!
Spor la dieta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina spune:

Buna dimineata fetelor,
Cu rusine raportez ca in we am cam facut-o de oaie. Nu va zic cu ce, ca va fac pofta. Insa azi m-am cantarit si am 73 kg. Mai incet, dar sigur...(sper!)
Asadar, revin cu forte proaspete:
MD: branza+ sunca pui
D: 2 oua +salam
C: pui cu salata tzatziki.
SPor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata fetelor!
Vad ca gasca noastra vesela se mareste si nu pot decit sa ma bucur!!!! Va urez succes la toate si dieta cit mai usoara!

Si eu peste weekend am facut-o de oaie - de fapt doar simbata unde am pus boticul la un desert...deh, tentatie mare... Insa tot am ceva de raportat pentru azi: 73.3kg - mai mult decit ma asteptam eu, dar de, desertul ala a cintarit cele 300g care inca mai atirna pe linga cele 73...Saptamina asta promit solemn ca nu voi face nici o abatere (doar duminica viitoare ca suntem invitati la o masa - un Valentine's intirziat - si au aia acolo un desert de fructe tavalite in ciocolata la care stiu sigur ca nu am sa rezist deja imi lasa gura apa ...)

Mia, deci suntem vecine! Eu am incercat pe rind salile de pe linga mine, iar acum ma gindeam sa ne facem un abonament toata familia la Marriott (din cauza de piscina si sauna mai ales) - dar inca nu ne-am hotarit ca nu stiu exact cit de sus sunt costurile...

Mirela72 si miki_c da-ti-mi datele voastre sa va adaug in listuta!

Meniul de azi:
MD: crenvursti cu mustar (intreba cinvea de mustar - e voie, dar de dijon!)
Prinz: ciorba de pui cu smintina si tarhon, stroganoff de vitel, mozzarella
Cina: ca de obicei, nu stiu inca...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Buna fetelor, asa cum am promis, m-am apucat si eu azi de dieta.
Ieri m-am infruptat asa, ca "de adio" cu papa foaaaarte bun, asa ca de azi sunt tare pe pozitii.
De dimineata am mancat 4 jumatati de oua umplute si o rulada de sunca cu ficat (ramase de la ospatul de ieri dar care merg in faza de inductie). Dar mi-e cam foame deja chiar daca am baut un litru de apa. Am inteles ca trece foamea dupa vreo 2 saptamani de dieta, e adevarat?
Sa raportez si eu dimensiunile : 1.64 si 74 kg. Vreau sa ajung la 60 de kile.
V-am pupat, ne "auzim" mai tarziu!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Ziua buna fetelor! Hop si eu la raport: peste we am stat cumintica, l-am tinut chiar si pe sotul meu la dieta, in sensul de halit salate si fripturici, ficatei, de-astea, ceea ce si lui ii place grupa mare, asa ca nu a comentat!
Azi am papat asa:
- dimineatza: o omleta mica cu salata verde si cafea,
- la 12: niste tulpini de telina (2 buc) cu brinzica Almette (dar cred ca nu e voie, ca e din brinza proaspata, insa m-am luat dupa voi....).
- pe la ora 3-4 mai bag si o salata cu andive si pui, ca merg la gym si o sa imi fie foame pina la 8 seara cand ajung acasa.

Apropos, era sa cumpar niste maioneza cu indulcitor (nu mai stiu cine pomenea de Hamker) insa cand am citit mai atenta eticheta scria ca e cu amidon, ceea ce inteleg ca e cu desavarsire interzis, asa ca am renuntat si la maioneza, cand am chef pun putina smantanica la salata. E voie, nu?

A! Uitam sa va anunt, am impresia ca am scazut cca.1,2-1,5 kg, de nu imi venea sa cred ochilor!

Hai va pup si o saptamana cu slabire usoara!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buna,
Si eu am avut groaznice abateri in weekend. Nu promit ca voi avea vreun weekend fara abateri, tot timpul sunt vizite sau ceva.
Am dat jos doar un kilogram saptamana trecuta, dar e bun si ala.

Bun venit fetelor noi si spor la slabit tuturor.

Lia

Mergi la inceput

E trecut de 15.30 si eu n-am mancat de pranz, dar nici nu-mi vine. Oua am mancat deja 3 azi, de carne goala n-am chef, peste n-am acasa dar o sa merg sa cumpar niste file de cod (ala-mi place mie). Traiasca apa! Am baut cam 3 litri pana acum.
O fi bai daca sar peste pranz?

Mergi la inceput

Mirela, nu-i bai daca sari peste prinz dar cred ca per ansamblu este bine sa incerci sa maninci mincaruri care iti plac, pentru ca lipsa de chef face de obicei sa te plictisesti de dieta respectiva si sa o abandonezi mult mai usor... Daca iti place sa gatesti, uite-te peste retetele pe care le-am postat eu pina acum, poate iti face cu ochiul vreuna dintre ele!

Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Uitati si reteta de astazi :
SOS-CREMA DE BRINZA
1/4 cana smintina grasa
110g brinza cheddar rasa
50g crema de brinza/cascaval
1/4 lingurita paprika
putin sos worcestershire
Intr-o tigaie mica topiti smintina, brinza cheddar si crema de brinza. Adaugati paprika si sosul worcestershire. Amestecati pina se topeste. Serviti cu carne la gratar!
Total: 6g carbohidrati

Pofta buna!

Albumul comun!!!

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Am vazut retetele, sunt super si mi le-am notat pe toate. Eu insa as vrea ca in faza de inductie sa nu mananc decat carnuri si oua, eventual niste castraveti si salata pentru o slabire mai rapida. Retetele de la tine le voi aplica in faza a doua. Daca chiar nu rezist, o sa le fac inca de pe acum.
Tatal meu a tinut acest regim cand eram copil si tin minte ca in 3 luni a slabit 20 de kilograme. Eu as vre sa dau jos 15 pana de Pasti.
Pe la 16.30 am mancat 2 snitele de porc si ma simt mai bine, nu mai mi-e foame si nici scarba de carne nu mai simt.
V-am pupat si succes!
Nu calcati stramb! Sa ma certati daca nu sunt ferma pe pozitii!

Mergi la inceput