Harry Potter - trecere nivel
Stie cineva jocul Harry Potter ? Cum se trece de nivelul cu Fluffy, ciinele cu trei capete. Copilul meu nu stie cum si ma innebuneste sa-l ajut. Habar nu am si va cer ajutorul.Please!!!!!! Ma toaca in fiecare zi la cap .....
Raspunsuri
svety spune:
Eu sunt master la jocul asta...
trebuie adormiti toti trei deodata. se butoneaza repede. am jucat anul trecut si stateam noptile...ori se da o vraja lunga (stie pustiu') ori trebuie sa fuga de la unul la altul repede repede cu vraja sa-i adoarma. Pricepi? daca nu incerc sa-ti mai zic.
Baga mare pustiule ca-i fain jocu'.
mami de dani (26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
stoichitescu cristina spune:
Svety, multumesc! Dupa trei zile de incercare si enervare , am reusit.L-am adormit pe Fluffy, motiv pt care am capatat un pupic lung de la cel mic. Mi-a sarit de git si mi-a zis "Mami esti tare!"
Cite nivele are jocul. De la nivelul acessta, ar mai fi mult?
svety spune:
Sincer, nu stiu sa-ti spun. Nici eu nu aveam notiunea nivelului, dar ma luam dupa film. Vezi de la caini cat mai este. Mie acum mi s-a parut inebunitor jocul, eram stresata...ma mir ca nu am nascut mai repede
mami de dani, cici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul nostru
Piticii lui Danutz
Lona spune:
Am si eu un mare fan HP in casa, dar nu stiu acest joc. Noi le avem pe cele cu Prizonier...si Camera secretelor, cred.
Aveti idee cum as putea sa-l capat pe cel despre care vorbiti? Contra cost, evident.
Multumesc, si succes!!!
Fetelor, va naunt ca am terminat jocul! De la Fluffy nu mai sunt de cit vreo trei-patru nivele si gata!Acum cel mic il joaca singur din diverse puncte pe care le-a salvat.
Lona, nu stiu de unde sa-ti spun sa iei jocul. Eu de cele care zici tu, nu am auzit. Acesta pe care il joaca micutul meu l-am primit pe un dvd de la cineva impreuna cu alte jocuri. Nu este cumparat , nu este codat. Incearca sa-l descarci de pe Strong DC ++, eu am incercat si cred ca merge .Daca nu da-mi un pm si poate reusesc sa ti-l trimit prin posta. Ce zici?
Lona spune:
Multumesc, asa voi face, poate-mi spui cum se numeste jocul.
Daca vrei, ti le trimit si eu pe celelalte doua.
Jocul se numeste Harry Potter -Sorcere's Stone - nu stiu daca asta este numele corect al jocului dar asa este intitulat folderul care il contine.