La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Buna dimineata
Numai pentru mine nu e asa buna ca e data de 1 si am inceput eliberarea de retete la farmacie. E coada pina in strada, te apuca mila cind vezi citi oameni in virsta steapta linistiti la rind sa-si ridice medicamentele.
Roxana fetita unei cunostinte si-a spart un dintisor in fata cind avea aprope 2 ani. O facea s a aiba o mutra de obraznicuta de te unfla risul. Din cite stiu eu a lasat-o asa si pe la 7 ani a schimbat dintisorul.
Azi pe la 4 jumate 5 sint la HappyKids cu piticul meu. Mi-a promis si o colega ca va fi acolo cu piticul ei de 3 ani jumate.
Dintre voi vine cineva?

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Salutare tuturor mamicilor si bebe-strumfilor!

Subiectul nostru era pe pagina 3!
Si-am zis hai sa scriu desi sunt buimaca rau. Aseara am fost la ziua unei prietene, si am stat destul de tarziu... si cu obosoeala acumulata pana acum, .....ma simt varza. Nici cafeaua nu are efect.

Liliana
noi nu o sa venim nici azi la Happy Kids, desi mi-ar fi placut foarte mult. Mi-am dat seama ca Razvan nu se va destinde si distra acolo, in conditiile in care il iau o fuguta de la mama, si-l duc intr-un loc strain. Pentru ca e clar ca el va fi speriat ca-l las acolo si va sta agatat de gatul meu, mai ales ca nu ne-am vazut de cateva zile. Asa ca, atunci cand vom intra in normal si o sa-l am acasa, nu vom mai rata nici o intalnire. Promit!
Distractie placuta diseara!
Sa aveti o zi buna. Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!!!In sfarsit nu-i mai curge nasul lui Stefan..si sper sa-l tina mai mult asa!

Ca sa nu mai caut in urma...CAT ESTE ORA LA HAPPY KIDS?Ma bate gandul sa merg si eu cu Stefan sa se mai zbenguie!Si poate s-o mai incalzi sa mai iesim la plimabarica!Vad ca deja ziua s-a marit!
O zi buna va doresc!

LauraFlo..te-am vazut ieri in statie in centru la maxi taxi.Eu eram o fericita..eram deja urcata intr-unul care venea din Port.

Mergi la inceput

Korinna prima ora la Happy Kids este 80.000 lei iar urmatoarele ore te taxeaza cu 50.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna ziua si de la noi !

Stabilim o intalnire in week end cu bebelacii ? Abia astept s-o scot pe Daria din casa. Ieri ne-am plimbat putin, iar astazi a scos-o dadaca la pranz,....
Korina, chiar ca erai fericita..Eu am cam stat in statie, de obicei cand plec la sase de la munca nu am probleme, dar pt ca am plecat tarziu trebuia sa fiu pedepsita cu 10-15 min de alergat dupa maxi taxi.
Hana, uleiul de bostan i l-ai dat in paralel cu medicatia de la doctor? Si de ce ai incercat asa de multe medicamente ? I-ai facut analize si reiesea ca nu a scapat de giardia ? Te intreb pt ca pediatra mi-a spus ca 5 zile de tratament cu Zentel vor fi de ajuns. Tu ai tinut vreun regim alimentar anume ? pediatra mi-a spus ca nu este nevoie, dar colegele mele spun ca n-ar avea voie lapte, dulciuri de loc...
Liliac parerea voastra conteaza iubito. Nu sunt genul care sa faca ce face lumea, dar pt ca nu exista retete infailibile de crescut copii, experientele voastre ma ghideaza si de aceea astept sfaturile sau relatarile cu interes. Din fericire Daria reuseste sa se dezbrace, sa manance doar cu furculita. Cu lingura hranim si masa !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Saluti!
Trec si eu in fuga, ca are sotul de lucru la comp...
Sabinuca mea are tot nasul infundat, dar mergem inainte...bine ca nu face febra sau alte-alea...am si scos-o 10 minute afara azi.

Ar fi super sa ne gasim cu bebelacii la locul de joaca!

Eu m-am apucat de cura de slabire strong, ca nu se mai poate, acusica vine primavara si ma prinde tot, asa ca acum sunt cam fara vlaga. Dar ma mobilizez, ca plec la sala.

Viorica, daca mai intri pe-aici, sa stii ca am auzit de un instructor personal de fitness bun.

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Cookie ia zi iubita ce dieta tii? Si stai linistita ca nu esti singura pe care o prinde primavara asa

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Ele, eu tin dieta daneza, cea de schimbare a metabolismului...e o dieta foarte dura, dar trebuie sa vad un rezultat odata! Dupa aia, Montignac scrie pe mine! sau South Beach, ca am vazut ca sunt destul de asemanatoare...acum ma documentez.

Mergi la inceput

Fetelor, ziceti-mi si mie o reteta de slabit, dar care e usor de tinut Ca ma abtin greu la mancare pentru ca nu am avut probleme pana la nastere iar sotul meu mananca intr-un asa fel incat nu te poti abtine.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Roxi, eu cred ca ar fi bine sa-l vada un doctor stomatolog, ma gandesc ca ar fi buna o sigilare a dintisorului, ca sa nu se carieze.

Pana la urma, ne vedem sambata la happy kids??

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput