La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Ribomunyl-ul nu intra pe lista de gratuite la copii.

Liliana

Mergi la inceput

Fetelor acum am vazu. Am o STELUTA .
Am o steluta, am o steluta .

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Liliana,felicitari pentru steluta!
Laura,cred ca am sa ma duc si eu cu Vlad la Vedes,se pare ca tratamentul homeopat e cel mai bun,asa am auzit.Cat despre Ierima,pregateste cateva milioane bune,anul trecut i-a dat o reteta lui Vlad de 2 mil,si urma sa-i mai dea una de vreo 4 la el la cabinet unde ne chema in urmatoarele zile.Si pe reteta de 2 mil doar doua medicamente erau pentru urticaria care ii aparuse,iar restul:calciu-cu toate ca era vara si vara stiu eu ca nu se da calciu,fier,ptr. ca i se parea lui ca e cam palid,fara sa fie sigur sau sa ceara analize inainte si alte vitamine.Poate alte persoane au fost multumite de el,eu nu,nici macar nu a fost atent cand i-am vorbit de bubitele ce-i aparusera lui Vlad.
Elena,tie ti-a recomandat cineva Rybomunil-ul? Cum imparti pliculetele?

Mergi la inceput

Ce spuneti de o intilnire cu copilasii la HappyKids vineri dupamiaza pe la 4-5 ? Eu ma duc sigur. Mai vine cineva ?

Liliana si Dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/detail?.dir=1fe2&.dnm=526bre2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fetelor!
N-am avut chef de nimic de doua zile...ma simt nasol de tot...
Acu' mi-e mai bine si mi-am zis sa va salut

De vreo cateva zile Sabina mea nu mai papa bine si e maraita...azi am vazut de ce:i-a mai iesit o maseluta In rest, umbla ca titirezul prin casa si exact pe unde nu-i voie:la sertarele cu acte, la dulapul meu cu parfumuri si bijuterii...
Bine, pe ea o atrag toate sertarele din casa, daca o scap din ochi gasesc prosoapele de bucatarie insirate prin dormitor sau lenjeria toata scoasa din sifonier...sau toata lenjeria mea imprastiata...
Nu mai zic ca-mi face surprize de genul bocancii pe masuta din sufragerie sau ligheanul de rufe...Ce mai, avem o multime de treaba!

Cam asta face copilita mea, dar cred ca prin fazele astea trec toti copilasii ...

Cristina, spor la invatat si sa vii cu note mari!
La urmatoarea intalnire sa prezinti dovada!

Fetelor, daca eu am depus actele mai tarziu de 20 ian, mai primesc CIC-ul luna asta sau in martie?

Hana...deci ai hotarat sa mergi si tu la dr.Vedes...Foarte bine!
Vlad cum mai e?
Mie medicul homeopat mi-a zis ca la varsta asta nu prea se pot imuniza copilasii decat prin boli...cu alte cuvinte, sa fie lasati sa ia aceste viroze si raceli...ca de fapt astea ii imunizeaza...

Laura, inteleg ca Daria e mai bine...
Cum mai e la serviciu?

Sanatate la toti copilasii...dar si mamicilor si taticilor lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Hana, de rybomunil citisem si eu pe net dar nu am avut curaj sa incerc ..si asta. Dar saptmana trecuta mi l-a recomandat din nou o doctoritza. Si am zis ca merita incercat. Acuma sa stii ca Cookie are dreptate. Organismul lor doar asa se imunizeaza, cu raceli multe. Dar dupa dr nostri nu-i mai imunizam deloc si le dam antibiotic din prima ca sa le treaca raceala.Si acuma sincer..eu mi-o prefer sanatoasa fara muci si fara tuse... de aia ne tot luptam cu imunizarea asta.
Dozajul este scris pe prospect: se da 4 zile consecutive saptamanal timp de 3 saptamani.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Va invit sa vedeti niste poze:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/1763

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Cookie , e o bombonica dulce dulce Sabinuta ! Ce-mi plac falcutele ei ! De abia astept sa ne intalnim s-o vad !
In principiu, Liliana ( daca nu intervine nimic de genul: ger napraznic, troiene de zapada sau vreo raceala ) eu spun da la intalnirea cu bebelacii !
Cookie, Daria e mult mai bine,dar i-a revenit prostul obicei : leganatul pe picioare. Seara o pacalesc cu o poveste doua, dar daca se trezeste noaptea ( din diverse motive: se dezveleste si deci ii este frig, e invelita si se incalzeste, viseaza urat, etc ) nu scapam fara s-o leganam.
Asta e, scapam noi din nou de asta ! In rest invatam sa coloram si am inceput tratamentul pt giardia de azi dimineata. AAAA, si ne luptam cu o foameeeee ! Ar fi in stare sa ne manance si pe noi !
La serviciu ...nebuneala, schimbari de legislatie, responsabilitate si multe multe drumuri, cozi.... Dar e bine !

Ele, asa am primit si eu raspuns: raceala = imunizare. Cica ne trebuie multa rabdare, dar momentan nu o au la farmacie, cica sa revenim ...
Hana, tocmai de aceea am reticente in privinta lui Ierima. Cica ar mai fi un alergolog de copii in Galati. Tu stii ceva ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Saluatare tuturor.
Faceam o pauza si am zis sa intru sa va salut si sa va multumesc muuuuuult pentru incurajari. Sa dea Domnul Cookie sa iasa cu "note mari" Cine stie?

La intalnirea de vineri zic si eu da in conditiile in care termin cu sustinerea proiectului in timp util. Liliana ma bucur ca Dani se face bine, dar ai grija si de tine ca sa-ti treaca raceala .

Sanatate multa si sa ne vedem curand!!!!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Eu sunt cam disperata acum cu imunizarea asta pentru ca peste doua saptamani plecam in concediu si nu vreau sa se intample ceva neprevazut,altfel nu ma alarmam eu asa de repede.Nu sunt adepta cocolosirii copilului ca sa nu se imbolaveasca,eu prefer plimbarile in aer curat de 2-3 ori pe zi.Vlad s-a imbolavit anul trecut doar o data,si atunci i-am adus eu un virus de la gradinita,am dus si ei gripa 3 saptamani atunci,si i-a mai curs o data nasul in septembrie,atat.

Laura,am auzit ca ar mai fi o doctorita la policlinica de langa V.Alecsandri.Dar nu stiu mai multe.

Cookie,e f.frumoasa Sabina! Si asa e,s-a zis cu linistea de cand incep sa mearga.Si cu curatenia.

Mergi la inceput