La noi la Galati sa veniti (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Chiar , e " etic si moral " sa mi duc copila in colectivitate ? Tot ma framant ce sa fac: ea vrea sa mearga, sau ma rog stiu sigur ca o sa-i placa la nebunie, eu vreau s-o duc dar mie frica sa nu i se accentueze raceala sau sa-i molipseasca si pe alti copii si apoi sa fiu injurata.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

quote:
Originally posted by LauraFlo

Chiar , e " etic si moral " sa mi duc copila in colectivitate ? Tot ma framant ce sa fac: ea vrea sa mearga, sau ma rog stiu sigur ca o sa-i placa la nebunie, eu vreau s-o duc dar mie frica sa nu i se accentueze raceala sau sa-i molipseasca si pe alti copii si apoi sa fiu injurata.

Sa stii ca si eu tot la fel gandeam. Ca vezi ca sa nu molipseasca pe altii si dupa parca m-am mai trezit. celorlati le pasa de noi si de copii nostri??? Merg pe strada cu copila si "altii" stranuta in fata ei, scuipa pe jos ca nu mai zic ca isi arunca secretiile nazale tot pe acolo.Ce conteaza ca in fata lor e un copil in carutz sau abia merge???
Iar in legatura cu scosul afara in perioada cu mucii eu am scos-o . Ca spre disperarea mea de fiecare data mi-a racit in casa. Se zice totusi ca le face bine aerul si cel mai mult soarele sa le bata in nas . Acuma cu D-zeu inainte, vedem si noi cum o evolua boala.
Eu zic sa o duci la happy kids ca ei o sa-i prinda tare bine. Si noi cand am fost ne-au tusit altii in fata , deci nu toate mamicile se gandesc la cei din jur.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Laura...acuma dupa cum gandeste fiecare...eu am vazut o droaie de copii adusi la gradinita cu antibioticul dupa ei, deci foarte bolnavi...
Unii imi dau replica "Da' cu cine sa-l las acasa?"
Si asta e adevarata, dar atunci gasim mai repede explicatia faptului ca in colectivitate copiii iau foarte multe boli-si unele chiar gratuit...

Eu azi n-am scos-o pe Sabina afara, ma gandeam ca i se accentueaza infundatul nasului...cred pana la urma ca e doar un guturai, luat de la aerul prea rece de afara(s-o fi sensibilizat si ea de atata stat in casa la caldurica , nu vad si alte manifestari prea nasoale...o tin sub observatie.

Cat aveti de gand sa stati la Happy kids?
Daca se trezeste mandra in timp util, poate ajungem si noi(nu promit, ca sa nu Oricum, sun inainte pe una din voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Vin si eu cu o veste buna pt mamicile care sunt in cic ... statul a virat banii in contul postei si probabil ca saptamana vitoare vor incepe sa sune postaritzele la usa cu banii si o hartoaga, da aia nu mai stiu pt ce e, daca aflu va anunt luni.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Eu sper sa ajung pe la 11, sau 11:30. N-o sa stau foarte mult, maxim o ora.
Laura, nu stiu ce sa zic, nu stiu cat de refacuta e Daria, bazeaza-te pe intuitie. Cat despre luatul racelii, eu nu-mi fac probleme, iti dai seama ca Anca merge in colectivitate si daca aduce ceva, Tudor e primul care o ia. Suntem obisnuiti cu simptomele usoare, asa ca din partea noastra ai un mare OK la intalneala.
In acest moment ai mei nu au nici un simptom ingrijorator, saptamana trecuta tuseau, dar acum e in regula.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Neata fetelor!

Laura si Alina multumesc pentru noutati.

Distractie placuta fetelor care merg azi la Happy Kids !!! Ce va invidiez ca aveti timp sa petreceti cu bebicii. Mie mi-e un doooor de Razvan de nu va pot spune.
Pupici!

Cris si bb Razvan (23.11.2004)

Mergi la inceput

Gata ! Azi dimineata ne-au disparut mucii ! Venim la intalnire !
Vilma si nai ajungem tot pe la 11 si ceva. Nu putem sta prea mult pt ca ora de somn a Dariei e in jur de 12. Asta daca nu cumva nu va mai vrea sa plece de acolo !
Cookie ar fi super sa puteti veni si voi.
Alina ce veste buna ! Nu de alta dar sa-i las dadacei buletinul ca eu sunt la serviciu la ora cand trece ea pe la noi la usa !

Fetelor sa luati si un aparat de fotografiat ca noi nu avem si trebuie imortalizata intalnirea, nu ?

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Laura, sper ca nu m-ai injurat. Nu am reusit sa ajung pt ca in ultima clipa a trebuit sa merg in alta parte, si a trebuit sa-i las pe cei mici la mama. Imi cer scuze pt tot, raman datoare. Spuneti cum ma pot revansa.

Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)

Mergi la inceput

Vilma, nu te-am injurat iubito ! Mai ales ca ti-ai dat atata silinta sa -mi spui ca nu poti veni ! Va pup si pe tine si pe Cookie !
Si mai am un motiv : Daria s-a distrat de minune. A-ti avut dreptate fetelor e o modalitate superba de petrecut timpul. Mama imi spunea ca daca e asa de bine sa o pun pe dadaca sa o duca acolo. I-a povestit Daria cum s-a catarat, cum s-a dat pe topogan, de bile, de fetita cu care s-a jucat acolo.....

In concluzie: cand mai mergem ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bravo Dariuta!!
Si noi vrem sa mai mergem, dar sa vedem cand. Am tot zis ca plecam din gl si am schimbat planurile dar inca nu am programat distractie de la "bile". Dar noua nu ne trebuie programari...

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput