La noi la Galati sa veniti (17)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Vai Cookie, e bestiala ! Ce mare a crescut ! Ptiu, Ptiu sa n-o deoache mama !
Vizionez si celelalte poze !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
alinam spune:
neata!
Cookie e tare sabinuta, ii lipseste sortul si basmaluta :)
Laura da de ce ii dai medikamente pt muci? eu stiam ca daca are doar muci nu se da nik, ii scoti mucii si gata ....de fapt eu ar trebui sa invat de la voi nu sa dau sfaturi .
e deja februarie sper ca va ganditi la intalnirea lunara, nu?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Salutare mamici si bebici!
E asa activitate pe forum azi ca nu ma pot abtine sa nu scriu si eu. Se pune de-o intalneala vad. Insa am o mare rugaminte la voi... nu stabiliti intalneala lunara mai devreme de 10 febr. ca sa pot veni si eu!!! Dupa data de 10 scap de licenta. Chiar n-as vrea sa lipsesc la intalnire....pls...pls...pls.
Viorica, sigura ca mi-ar placea sa mai stam la taclale ca pe vremuri, si promit sa facem treaba asta curand...
Cookie, Sabinuta e o scumpa, se pare ca ii facea o reala placere sa dea cu matura. Nu stiu ce au copii astia, pana si Razvan al meu e atras de mop....ha ha ha.... Cred ca sunt generatia curateniei!!!
Va doresc o zi buna in continuare...
Back to work!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
vilma spune:
Eu vin maine la intalnire. Copii sunt bine, sanatosi, asa ca sper sa se distreze bine. Spuneti ora care va convine.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
LauraFlo spune:
Ok, primul raspuns concret ! Vilma, 10.30 E bine ?
Am uitat sa va dau vestea cea buna : nu se mai depun adeverintele lunare. Gata, am scapat de stat la cozi !
vilma spune:
Cred ca mai spre 11 e ok pentru mine, ma misc greu sambata. Oricum, ramane intre 10:30 si 11 sa ne adunam.
Vilma, Anca (4,8 ani) si Tudor (2 ani)
roxicucu spune:
Noi nu putem veni maine la intalnire ca suntem ocupati cu plecarea lui tati.
Vroiam sa va spun ca programul la Happy Kids pentru sambata si duminica este 11.00-20.00 In timpul saptamanii este de la 12.00 la 20.00
Distractie placuta.
Pupici.
http://photos.yahoo.com/roxicucu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Laura nu stiam ca nu mai trebuiesc depuse adeverintele lunar. Chiar asa e? Poti sa ne dai mai multe detalii? Nu mai trebuie sa facem absolut nimic?
Pupici!
Cris si bb Razvan (23.11.2004)
LauraFlo spune:
Cristina, nu, numai trebuie depuse lunar adeverintele pt mamici: indemnizatii sau stimulente. Am fost la primarie sa depun pt mamicile noastre si mi-au spus ca in sfarsit au primit in scris ca nu mai este nevoie . Eu inca nu am vazut nimic in Monitorul oficial, dar va anunt imediat ce apare.
Daria mea e tare mucoasa. Vilma mai vorbim si maine despre intalnirea de la locul de joaca, nu as vrea sa va molipsim si pe voi.