La noi la Galati sa veniti (17)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
Buna dimineata !
La ce ora ne intalnim maine ? Copila mea adoarme la pranz in jur de ora 12-13 . Cine vine ?
bebelusa DARIA si mamica LAURA
![]()
Album MARTIE-APRILIE 2004
Noi nu venim maine. In principiu avem programate plimbari in afara Galatiului. Dar chiar de eram nu veneam ca acuma avem si muci
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_dead.gif)
DE ieri am inceput sa-i dau rybomunil.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Si copilei mele i se infundase nasul azi dimineata. Chiar voi ce le dati in astfel de situatii ? Nu are febra, nu tuseste , dar are muci ? Eu i-am pus Nazomer in nasuc, aseara i-am dat niste Nurofen . Oare un Panadol ar fi mai indicat ?
Haideti , poate reusim sa ne intalnim ! Ne lasam speriate de niste mucisori ????
Cum e in sala de joaca, Ele ?E cald ? Trebuie schimburi parca ne spuneai tu Vilma, nu ? Apropo, multumesc pt raspuns !
Cookie si tu voiai sa mergi, nu ? Hana , parca aveai deja programata o intalnire cu mai multi bebei ?? Ne primiti si pe noi ?
Ele spune:
Laura in sala nu e f cald dar nici rece. Dar avand in vedere ca se agita tare copchiii astia, transpira. Asa ca vezi si tu sa aiba pe dedesubt ceva mai subtirel. Si vezi ca pe la "bile" nu are voie incaltata. Eu a doua oara i-am luat totoseii de acasa ca prima zi am lasat-o in sosete. Si vezi sa fii si tu sprotiva si nu prea gros imbracata .
In legatura cu mucii, deja ne-am invatat cu ei..nu ne mai sperie. Eu i-am pus vibrocil in nas si i-am dat sumetrolim.
Deny..si altii
LauraFlo spune:
Ce bine ca mi-ai adus aminte de Sumetrolim , Ele ! Si Dariei ii dadeam la raceala. Merci de ponturi !
Sper sa mai mearga cineva ca singura mi-e urat !
Vilma tu nu mergi ?
Ele spune:
Laura se pare ca numai noi doua suntem pe aici. La mine bb doarme deci profit.
Nu cred ca o sa ai timp sa-ti fie urat. Eu as zice sa luati si taticii cu voi. La mine dupa 20 min de joaca eram transpirata toata si am facut schimb cu tati. Adica el a trecut la joaca cu fii-sa si eu la facut poze.
Deny..si altii
cookie spune:
Mai fetelor, noi iar avem nasul infundat...tocmai mi s-a trezit mandra si a si tusit putin Sper sa nu fie de rau...Nu-i fac altceva decat sa-i mai desfund nasul cu Marimar...
Sunt foarte incantata, de dimineata de la 8 ma chinui sa-i fac de mancare copilului si noi n-avem presiune la gaze
Laura, cred ca eu sunt tare :am uitat complet ca Sabina mea mai doarme o tura pe la 10,30-11 si dup-aia papa si iar somn(pe la 14,30-15)...asa ca noi n-avem cum veni dimineata, cand cei mai multi copii sunt fresh...asa ca nu ma luati in calcul, stabiliti-va voi intalnirea si daca fiica-mea e treaza in intervalul respectiv, venim si noi.
LauraFlo spune:
As stabili da' n-am cu cine !
cookie spune:
Fetelor, ia uitati-va aici:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/1763
Cred ca m-am scos cu menajul, am om de baza-n casa!
viorica avram spune:
cristina ,bineinteles ca ne cunoastem din copilarie dar m-a indus un pic in eroare numele serban ,ca si pe tine,de altfel.
si noi te pupa si pe tine si pe toti ai tai.poate scapi si tu de problemele cu proiectul si ne vedem sa mai stam de vorba,pt ca tare mi-e dor de noi cand eram acasa.si de Miha ,mi-e dor si o sun mereu.sper sa plecam in primavara la ea.
spor la treaba
si mai vorbim.eu pot sa vb si de la servici ca am timp.asa ca nu-i o problema timpul meu.
COOKIE,merci mult ca mi-ai spus.acum il activez si te anunt
numele fetitei mele e de origine indiana si inseamna modesty,dar ea numai modesta nu e.o mai cheama si carol,deci,inchipuieste-ti ca are nume de rege.
viorica
viorica avram spune:
MI-AM ACTIVAT PM .TE PUP.
quote:
Originally posted by cookie
Viorica, dupa ce te loghezi, te duci la Meniu, in stanga paginii si gasesti acolo Mesaje private si activezi de acolo. E simplu...
Mai, da' ce nume frumos are fetita ta...de unde vine?
Cristina, spor la lucru!
Cookie si Sabina bulina
viorica