Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!
Anya, felicitari pentru botez!
Raluca, eu ii tai unghiile de la picioare si manute in somn. La picioruse i-am taiat pana acum de 3 ori unghiutele. Ii scot sosetuta si le tai. O data am incercat sa le tai cand era treaza, dar atata strange din degete ca nu am acces la unghiute.
Hildi, nu cred ca mai poate avea reactie la vaccin.

Petra nu mai plange de foame, dar eu ii dau la 3 ore sa manance. Am sa vad daca o tine mai mult!

Va rog sa imi spuneti cati ml are o lingurita cu care ii hraniti voi pe bebelusi. Mie imi da aproape 2 ml. Am lingurita de silicon de la Primi Pasi.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Am citit despre Kristinutza!!! Doamne, prin cate a trecut! Multa multa sanatate si pupici de la noi!
Ma duc in adresa comuna sa-i iau telefonul si sa-i dau si eu un mesaj!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Jessica-Priscilla si Matei-Alexandru, sa cresteti mari si sanatosi!

Neatza' la toata lumea!

Raluca, si la noi s-a sculat azi la ora 8. O fi marait el mai devreme dar ete io mama denaturata si cu spatele boland nu l-am auzit. Si ma tot gandesc cum o fi mai bine sa-i dau papa: cred ca la 4 ore fara un sfert, iar ultima masa la 4 ore fara un sfert ca el la 10h30-10h45 max sforaie. Nu vreu sa-l obisnuiesc sa pape la 3 ore juma totusi ca mi-e teama ca nu-l mai dezvat - Serban e mare mancau . In mod normal eu ii dau la 4 ore iar ultima masa i-o dadeam la 3 ore juma' ca se scula dimineatza la 7 si asa pica. Unghiile la picioare i le tai cu ajutor pt ca el sta cuminte ceva timp cu piciorusele daca se joaca cineva cu manutzele si fata lui.

Cristell
, bine ati venit!

Ufff, cuscra, sper totusi sa nu se imbolnaveasca fata. Faceti o campanie sustinuta de scos mucisori ca si noi am avut la un moment dat ceva de genul asta, dar am scapat fara alte manifestari intr-o saptamana. Pupici de la Serban

Anya
, sa-ti traiasca micutza crestina!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Codruta cum e cu metoda ortolani?

cristell

Mergi la inceput

Mari Ilie asa o sa fac.Multumesc pentru sfat.

cristell

Mergi la inceput

Da de ce tot numai 6 mesaje am ? Ma lamureste si pe mine cineva?

cristell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Mifloricico, eu nu am de gand sa fac numic deocamdata cu ochisorii ei. Mai asteptam cum a zis si oftalmoloaga, poate apar lacrimile mai tarziu. Catalina nu a avut niciodata conjuctivita de nici un fel. Si are ochisorii foarte clari, limpezi. De aici a dedus pediatrul ca nu are canalele infundate ci are imperforatie de canal. Adicatelea el nu prea "ezixta". Ca el a zis ca daca era infundat, mai iesea din cand in cand puroias, ceva. Ar fi trebuie sa faca infectie, conjuctivita, ceva. Dar daca ea nu a avut niciodata asa ceva...inseamna ca e mai rau la noi. Macar la voi sunt sanse sa se desfunde. La noi, daca nu exista, cine sa se desfunde? Si m-am si uitat cu atentie pe pleoapa de jos unde ar trebui sa fie gaurica aceea pe care o avem cu totii, ea nu o are. Asta e. Poate e "defect de fabricatie". Tat-su nu vede colorile. Decat asta, mai bine asa. Punem substitut de lacrimi cand o fi cazul.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/karmenutza2004/album?.dir=/6b3f

Mergi la inceput

Antoanela23 multumim pentru urari

cristell

Mergi la inceput

Jadi multumim pentru urari

cristell

Mergi la inceput

b irina c multumim pentru urari