Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (38)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua la mamici si bebici,

Cristell, bine ai venit, sa-ti traisca fetita.

Biumil, Victor mananca 5 mese pe zi (dr ne-a zis sa nu-i dau mai putin de 5 mese pe zi), prima este intre 6 si 8 dimineata iar apoi mananca la interval de aprox 4-5 ore. In ultima vreme nu vrea nicicum sa adoarma inainte de 1 noaptea, doarme pana la 8, papa si apoi mai doarme pana-n jur de 11. Nu ma mir prea tare ca si noi suntem la fel, dar va trebui sa-i schimb programul pt cand eu incep serviciul si el cresa.

Uf, nici azi nu iesim pe afara, mi-e teama ca inca nu i-a trecut complet raceala. E soare dar foarte frig. Oricum eu as fi vrut pe la magazine ca sunt ultimele zile de solduri, dar sotzu zice sa nu ne riscam si cum eu sunt fata ascultatoare...asta e, next time...

pupici, weekend placut

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Am venit de afara. Am stat aproape 2 ore.
Niicole, eu o dau tot timpul cu pasta Petrini. Doar cand e rosie mai tare pun bepanthene.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit Cristell mai scrie repede niste mesaje ca sa scapi de moderare! Nu stiu de ce e bb agitat, eu tot dau vina pe vaccin! Daca ai facut vaccinul gratuit atunci stiu ca nu ai voie injectii intramusculare, din cauza unuia din vaccinuri!

Alexla eu stiu ca atunci cind alaptezi nu prea ai voie multe de genul electrostimulare sau masaje puternice. Si eu am vrut sa ma apuc de slabit si brusc mi s-a redus productia de lapte asa ca am renuntat deocamdata. O sa am tot timpul sa slabesc! Eu nu alaptez integral, am o singura masa din 5 cu lapte praf HN si nu am nici o problema cu parul dar ce-i drept l-am taiat destul de scurt!

Maddy eu am sterilizator Avent cu 6 locuri de bibe si incap toate biberoanele.

Nicole, RalucaC si eu babetele din alea cu zilele saptaminii si am fost intr-o vizita si scria pe babetica sunday si m-a intrebat vizitatul daca e evreu copilul! Sincer nu am inteles bancul!

Tonnia dupa decalotare am pus pansamente sterile cu apa oxigenata sau rivanol iar seara la baie am pus un pic de baneocim crema.

Biumil eu nu am program la bb insa si-a format el unul si anume:
Masa 1 - orele 5-6
Masa 2 - orele 9-10
Masa 3 - orele 12-13
Masa 4 - orele 17-18
Masa 5 - ora 21
Ora 21 inseamna oricind de la 21.00 pina la 21.59!

Ege eu am dat 1.500.000 pe vaccinul de 4 luni dar aici e mai ieftin probabil. 1,6 cred ca e OK!

Deeapui chestia care apare pe pagina buburuza vrea sa zica ca inca nu e deschis magazinul!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Fetelor acum ca am terminat cu raspunsurile trec sa povestesc si eu ziua noastra. Azi bb a facut 4 luni si este bine. Aseara iar a trebuit sa il adorm pe mine si sa il transbordez in pat dupa 20 de minute si nu a vrut sa doarma pina a mai mincat inca 40 ml lapte muls peste cei 200 ml de HN. Puseu de crestere e posibil si atunci de aia e mai agitat.

Cu mamele e de belea, mi-au transformat casa in cantina dar e bine ca avem ce minca, s-a umplut frigi cu salata boeuf, friptura de pui, ciorba de vita, salata de vinete si bomboana de pe coliva, placinta cu brinza. Azi au venit si finii mici in vizita (noi avem 2 perechi de fini, aia mari la Braila si astia mici la Bucuresti) si a mai facut mama un pilaf cu ciuperci ca finii sint vegetarieni, inclusiv aia mica de 3 ani, cica daca nu a simtit gustul de carne de la masa acum e periculos sa se apuce! Cert e ca m-au obosit, la un moment dat m-am enervat si ca atare am isterizat un pic si copilul. Copilul asta zici ca nu i-a disparut cordonul ombilical, ma agit eu se agita si el si e a nu stiu cita oara cind observ asta dar nu ma pot abtine sa nu ma enervez citeodata! Pina la urma mi-am pus palma in fundulet si m-am retras in dormitor sa dorm dar a venit baiatul de la repartitoare sa ne citeasca indexii asa ca vax albina somn.

Acum am adormit mamele si imi dau seama ca am ratat sa mergem la botezul Anyei de la 12.30... cu atita lume pe cap...

Sotul a plecat de acasa la 1.30 si e in tirg ma suna sa vada daca gaseste cereale pentru bb, daca nu ii dau si azi de alea cu gluten ca ieri s-a innebunit bb dupa ele!

La ora 5 sintem invitati la unchiul meu grec care sta in blocul de alaturi la ziua de nastere a lui. Implineste 83 de ani si se lasa cu betie, de nenumarate ori am plecat de acolo lasind oamenii dormind cu capul pe masa. Anul asta o sa trebuiasca sa stau mai putin nu de alta dar sotia unchiului nu prea mai vede si curatenia e cam lipsa, nu numai in casa dar si pe farfurii, dar deh obligatii de familie.

In rest toate vechi!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Jadi eu am facut vaccinul cumparat si tot n-am voie o luna sa ii fac injectii. Ala gratis era ca ii da antipolio pe gurita si nu are voie sa manance 1-2 ore dupa. Si distreactie faina la chef!

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Biumil, noi papam cam asa:
6-7
10-11 (dar acuma ii dau suculet si nu prea suge dupa) asa ca urmatoarea masa pe la 13.
16
7
acuma si-a reintrodus masa de la 23.
3-4
Acuma numar si avem 6 mese. De fapt 7 de cand am introdus si sucul. Cam multe, dar e explicabil: ca nu vrea sa manance sa se sature si nu o pot obliga sa suga.

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Jadi nici eu nu inteleg bancul!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc Codruta!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Tonnia, nu de la cap, i-a luat sange dintr-un degetel mare de la manutza. Nu a fost prea traumatizant pentru ea (asa sper eu), a adormit imediat in masina cum am plecat.

Mie mi-e frica ca a racit fata. Eu sunt de 2 zile infundata si ma doare in gat, stranut si vad ca a luat-o si pe ea. Azi a fost agitata si a stranutat intr-una plus ca are muci la greu. Febra nu a facut Sper sa trecem usor peste asta ca am programat o mini vacanta la munte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Buna!
Sa traiasca 4 lunile: Vlad si 5 lunile: Luca! Baieti mari, dom-le!!
Eu am dat iama in TCM azi si mi-am luat 5 (cinci) helanci, ba chiar doua de amestec lana/casmir, una roz vechi si una bleu!! Una alba, una neagra si una visina putreda. Am 2 fuste si 2 pantaloni, mi-am luat ciorapi si cizme (reducere de la 3800000 la 2500000, extra ca era patroana acolo si atata aratam de ciudat - plecasem la piata si eram vai de mama mea de rufoasa, de se uita urat la mine, am simtit nevoia sa-i zic ca n-am mai fost la cumparaturi de toale de un an din motive de bebe si s-a luminat la fata si mi-a facut extra-reducere! o fi zis femeia ca am venit la furat?!)
Asa ca am rezolvat-o intr-o prima faza cu garderoba de serviciu.
Cristina CGE, buna ideea ta cu o zi libera / saptamana si una extra pe luna parca, mi-ar conveni si mie; sa vorbesc cu sefu'.
Fetele, www. gardinia. ro (fara pauze) e adresa site-ului, acolo-s asa, prezentare generala. Dar daca va sclipeste ceva, imi ziceti.
Bebe a fost cu tati azi, se inteleg bine ei doi, deh, ca baietii. Nici nu va zic ce dezamagit este cand imi pipaie mana si nu da de par!!
Maine e zi de cantar, sa vedem ce-o mai fi luat,ca a fost destul de marait la mancare saptamana asta.
Pe prospectul de la pentacthib scrie ca trebuiesc evitate injectiile timp de-o luna (parca). Probabil ca e o slabire a sistemului imunitar si orice intepatura o fi factor de risc.
Gata acum, ca maraie!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput