Disneyland Paris

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by teo1970

m-am lamurit cu hotelurile: unele accepta gratuit 1 copil (sub 11-12 ani) in camera parintilor (unele Ibisuri), altele nici un copil (alte Ibisuri ), altele 2 copii gratuit in camera parintilor (Novotel)

Laura,

1. va sa zica , ccc cite zile ai recomanda pt Disney (6 si 7 ani)?

2. ati inchiriat masina ? sau cum v-ati deplasat acolo cu copiii ?

3. cu ce companie ati zburat ?

am cautat si pachet (cazare + intrare parc) la Asterix, dar n-am gasit; de fapt, pe site-ul lor eu n-am vazut decit 1 hotel in parc(ala cu "3 mistreti" parca se numea) si mai multe "partenere" cu parcul

stie cineva ceva in plus despre cum stau lucrurile la Asterix ? pe mine m-ar interesa, ca ai mei sunt fani (mai degraba decit de Disney)

multumesc

1-Daca vreti sa parcurgeti totul si daca ai tai copilasi sunt amatori de senzatii tari 8ca fii-mea cea mare), cred ca 2 zile ar fi suficiente, altfel eu zic ca am vazut destul si intr-o zi (trebuia insa sa ajungem chiar la deschidere)...depinde si de buget.
2-Noi am inchiriat masina din Aeroportul Beauvais (acolo am aterizat), de la Europcar (rezervata anterior on-line), un Fiat Grande Punto pt 3 zile (123 euro, asigurare full, pret pt intreaga perioada).
3-Noi am mers cu Blue air, ne-a convenit caci am luat bilete promo inca de la sfarsitul lunii decembrie (100 euro de pers). In schimb, acum sunt si curse MyAir care ajung in aeroportul Charles de Gaule, deci mai aproape.

La Asterix chiar se merita sa mergi, si acolo poti sta 2 zile ca sa ai timp de tot (e program mai scurt, 10-18); si da, e un singur hotel in cadrul parcului, dar e mai scump decat daca stai in alt hotel prin imprejurimi. Gasesti detalii (si rezervari on-line de sejur) pe site-ul parcului: www.parcasterix.com
Nu stiu cand vrei tu sa mergi, dar am incercat o simulare pt luna iulie, pachet pt 2 adulti+2 copii (6,7 ani), intrare in parc si o noapte cazare cu MD, 425 euro.

Laura si bebitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

1. pai eu as vrea in martie sau aprilie 2008, ca atunci sunt zilele lor de nastere (de fapt, sunt nascuti in aprilie, dar ma gindeam ca as putea merge in martie ca sa beneficiez de forfaitu' cu gratuit pour les moins de 7 ans

2. nu-mi convine Beauvais-u' , ca e la 12o km de Disney; oricum, Blueair are 800 euro 2A+2C, iar Myair - cam 500, iar Taromul 1.100 daca rezerv din timp; mie mie- cam frica cccc cu Co low-cost ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

simbata plecam si noi la paris, tot cu blue air, cu bilete de 100 eur/pers luate in ianuarie.
vom sta in paris si 1/2 zile intentionam sa mergem la disney
sper sa fie ok

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by madadum

tot cu blue air, cu bilete de 100 eur/pers luate in ianuarie.
mada

100 dus si 100 intors, adica in total 200/pers, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

http://www.disneylandparis.fr/index.xhtml

e interesant sa mergeti anul asta pentru ca "Mickey-ul" parizian se aniverseaza si copii pana la 7 ani au intrarea gratuita + alte reduceri.

daca planuiti o excursie doar de 2-3 zile e mai bine sa va cazati la hotelurile de acolo, pentru ca transoprtul in Paris nu e nici el f ieftin.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

quote:
Originally posted by teo1970

quote:
Originally posted by madadum

tot cu blue air, cu bilete de 100 eur/pers luate in ianuarie.
mada

100 dus si 100 intors, adica in total 200/pers, nu?

nuuuu... 100eur/pers dus-intors... 300 pentru toti 3
am gasit biletele cu 1 eur+taxe, ceea ce duce la 100/pers dus intors

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ne-am intors si noi din Disneyland,a fost foarte frumos,am sarbatorit ziua baietelului nostru impreuna cu personajele Disney.Parcul a fost super aglomerat,am asteptat cam mult la toate atractiile pina ne-a venit rindul sa intram(chiar si cu fastpass).Oricum a meritat,avem amintiri frumoase, deh.. doar o data implineste fiul nostru 2 anisori

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chevara spune:

daca mai ma <<aude>> cineva va rog care ati ajuns la disney land faceti o noua descriere a ofertei pe care ati gasit-o cea mai atractiva-pret locatie cazare si alte sfarturi VA ROG nu reusesc sa ma adun tot ce am citit m-a ametit de tot...ce agentii recomandati...sau e mai bine pe cont propriu???care a ajuns acolo va rog sfatuiti-ma si pe mine...

Mergi la inceput