daca va aruncati un ochi pe acest mesaj si v-ati confruntat cu asa ceva va astept parerea. pai, e cam asa. Am o fetita de 6,5 luni. La putin timp dupa nastere cam vreo 3 luni sa fie m-am facut cu un sterilet. Dupa 5 luni de la nastere mi-a venit menstruatia. In luna urmatoare ma asteptam sa-mi vina din nou dar ...nu. Speriata dau fuga la farmacie sa-mi cumpar test de sarcina si...nimic. Acum pun si eu o intrebare daca insarcinata nu-s, menstra ioc atunci ce sa fie? Asa vine de dereglat ciclul dupa nastere?
crina
Daca alaptezi inca, menstruatia poate lipsi. Adica mai dureaza pana se regleaza si poate lipsi o luna, doua. Este o dereglare hormonala.
Testul de sarcina il mai poti repeta, ca sa fii sigura.
Oricum, fuguta la ginecolog, sau macar da-i un telefon. Asa mi s-a intamplat si mie, doar ca eu nu am sterilet. Doua luni a lipsit, iar acum ma tine de 15 zile, am inceput tratament pt. oprirea sangerarii.
Sanatate!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia
multumesc pentru raspuns. Hai ca m-am mai linisti stiind ca se mai intampla si altora. Da, mai alaptez asta sa fie cauza? E super nasol ce ti se intampla cu sangerarea prelungita. Oricum voi suna la dr.
Stii ca si eu am nascut cu o saptamana mai repede decat tine. Si eu am vrut sa o cheme iulia dar a cazut la cenzura in schimb a ramas Anastasia. Sa ne traiasca printesele.
Crina