nedumerire

nedumerire | Autor: crisia76

Link direct la acest mesaj

daca va aruncati un ochi pe acest mesaj si v-ati confruntat cu asa ceva va astept parerea. pai, e cam asa. Am o fetita de 6,5 luni. La putin timp dupa nastere cam vreo 3 luni sa fie m-am facut cu un sterilet. Dupa 5 luni de la nastere mi-a venit menstruatia. In luna urmatoare ma asteptam sa-mi vina din nou dar ...nu. Speriata dau fuga la farmacie sa-mi cumpar test de sarcina si...nimic. Acum pun si eu o intrebare daca insarcinata nu-s, menstra ioc atunci ce sa fie? Asa vine de dereglat ciclul dupa nastere?
crina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Daca alaptezi inca, menstruatia poate lipsi. Adica mai dureaza pana se regleaza si poate lipsi o luna, doua. Este o dereglare hormonala.
Testul de sarcina il mai poti repeta, ca sa fii sigura.
Oricum, fuguta la ginecolog, sau macar da-i un telefon. Asa mi s-a intamplat si mie, doar ca eu nu am sterilet. Doua luni a lipsit, iar acum ma tine de 15 zile, am inceput tratament pt. oprirea sangerarii.
Sanatate!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia76 spune:

multumesc pentru raspuns. Hai ca m-am mai linisti stiind ca se mai intampla si altora. Da, mai alaptez asta sa fie cauza? E super nasol ce ti se intampla cu sangerarea prelungita. Oricum voi suna la dr.
Stii ca si eu am nascut cu o saptamana mai repede decat tine. Si eu am vrut sa o cheme iulia dar a cazut la cenzura in schimb a ramas Anastasia. Sa ne traiasca printesele.
Crina

Mergi la inceput