M-am hotarat ........... adoptie (30)
Raspunsuri - Pagina 8
Costi spune:
Daca e parcul Carol si cum e linga noi(2 pasi)cred ca vom fii prezente si noi.
Deobicei ne trezim la 10.00, dar speram sa ajungem, papam repede si fuguta la intilneala.
Elena
Ultima speranta!
aissa spune:
Fetelor aseara cu ceata aveam emotii, dar e soare asa ca in jur de 11 sunt in Carol, la intrarea de jos de la fantana.
Sper sa ne vedem.
Cristina si Ale (30.09.2004)
Costi spune:
Sper sa se mai incalzeasca afara.
Noi intram pe la intrarea de la observator.
Coborim spre intrarea cealalta pe linga Arenele Romane.
Dar nu mai devreme de 11.00
Ultima speranta!
irina_g spune:
Fetelor, frumoasa intilneala.
Sa dea Domnul sa se mai incalzeasca vremea,sa stam mai mult si sa venim mai multe mamici cu bebici.
Flory, ma bucur ca te-am revazut. Iti doresc o sarcina usoara si o nastere la fel de usoara.Pupici lui Andrei. Ai grija de Rares.
Aissa, sa iti traiasca Ale care seamana cu tine perfect. Cat a durat nasterea la tine? .
Noilor mamici le doresc o viata superba alaturi de bebici si pitici.
Multa bafta celor care inca nu au bebicii alaturi.
Irina si Mihai
florypop spune:
Imi pare tare rau ca am stat atat de putin si nu am apucat sa vorbim mai mult. Cu unele dintre voi nici nu am schimbat doua vorbe, dar piticul meu era imbracat subtire si era si nemancat.
De vina sunt eu ca nu am mai intrat ieri pe net sa vad ce ati stabilit dar lasa ca vine ea primavara.
Oricum mi-a facut mare placere sa va revad.
Briantis, sa il pupacesti pe Andreiutz.
Pupici,
Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
galinarodica spune:
Fetelor imi pare bine ca ne-am intalnit, dar tare as vrea sa ne mai vedem odata la fundatie ca ei au zis ca ne p[ot asigura o incapere unde sa stam de vorba. Ii lasam pe bebici cu taticii sau bunicii si stam si noi la o vorba sa vedem ce mai putem face cu asociatia ca sa miscam cumva lucrurile.
In rest va pup pe toate si pe bebicii vostrii frumusei si abia astept sa se faca vara, cald sa stam mai mult cu ei la aer.
Briantis spune:
Mey ,ce de copii frumosi am vazut azi !Sa va bucurati de ei ,sa fie sanatosi !
pentru toti bebeii si parintii lor
Mama lui Andreiutzu
silvia_112 spune:
Fetelor ,daca stiti ce rau imi pare ca nu am ajuns la intilnire....dar pana s-a trezit printzesa mea ,pana a mancat a trecut timpul si adevarul ca se si racise afara.Data viitoare haideti sa stabilim ora dupa somnul de pranz ce ziceti?
Pupici la mamici si bebici!
Silvia si Florina
aissa spune:
Da, cred ca am gresit propunerea. Copiii sunt de varste diferite, cu program diferit si nici ziua nu a fost calda sa stam mai mult. A mea mai avea putin si adormea in picioare. A dormit 3 ore neintoarsa cand am ajuns acasa, o verificam daca respira ca prea era "beton".
Cand o da firul ierbii si o fi mai cald facem o intalnire pe bune, sa stam de vorba, sa putem sta si noi jos si sa nu mai alergam dupa copiii "umblatori" sa-i scoatem din noroaie.
Oricum m-am bucurat de reusita lui Costi de care nu stiam (chiar am verificat aseara lista crezand ca nu ma mai duce pe mine capul sa vad daca anuntase ca e bebe in sfarsit acasa) si m-am indragostit de bebicii frumosi. Si ce dor imi e de-un bebe miiiiiic!
Fetelor care aveti bebelusi sa nu va doriti (cum faceam eu) sa creasca. Ca trece asa de repede timpul si nu apuci sa te dezmeticesti ca se fac repede mari
Cristina si Ale (30.09.2004)
vivi.vio spune:
Fetelor, imi pare nespus de rau ca nu am ajuns.Din pacate maraita mea pe la 10.30 a inceput sa dea semne ca vrea sa doarma si daca nu dormea nu puteai sa te mai intelegi.Dupa aceea a mancat si ne astepta pe la 15.30 doctorita, insa iar a luat-o somnul si au mai durat vreo ora jumatate pana am ajuns la doctorita.Asa o fi si la voi?Dupa ce ne-am mai foit o ora la dr. ne-a plimbat tati 10 min prin parc(era tare frig...) si a iesit scandal ca intram in casa.....
Ma gandesc ca indiferent de faptul ca acum merge si se plimba prin policlinica de mama focului, cu unele lucruri tot sugarel a ramas..Degeaba zicem noi ca e fata mare acum.
Asa ca promit ca la urmatoarea intalneala vin sigur, cu sau fara ea, ca daca stau dupa ea nu mai apuc.
Irina , nu tin pe nimeni ascuns, ai rabdare, o vei vedea pe "printesa", dar nu a fost sa fie inca sa o vezi.ITI DAI SEAMA CA E CEA MAI FRUMOASA FETITA DIN LUME!!!!!!!(scuze celorlalte mamici de fetite, dar sunt convinsa ca fiecare dintre voi are cea mai frumoasa fetita din lume si e si NORMAL sa le vedem asa).
Cat despre poze-nu e cazul aici si nici in alta parte.
Pana ne vedem va spun sincer ca imi pare rau ca nu am avut ocazia sa ne cunoastem, dar vine primavara, vine vara si ne putem intalni.