M-am hotarat ........... adoptie (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Flory eu tocmai iau bataie (pe YM) de la Rozi daca nu vin asa ca intram sa propun o locatie.
Carol, maine, 10-10,30 si vin si eu si Rozi, lui Mimsi ii e aproape. Ce ziceti?

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_g spune:

Noi vrem, insa sa vedem cum atarna balanta. Poate mergem duminica la cumparaturi daca nu s poate decala intilnirea pentru duminica.

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Care intrare a parcului carol?

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Care vreti. Eu voi intra pe jos, pe la fantana ca vin cu tramvaiul pana la Bingo si de acolo pe jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Salutare! Am inteles, dupa marul de la ora 10 avem program! Pe noi nu puneti prea mari baze cu ora, pt ca depindem de masa. Oricum ne vedem si cand ajungem in Carol dam un telefon sa vedem pe unde va aflati. Poate-l pacalim pe tati sa ne aduca - daca nu, luam un taxi.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.vio spune:

La ora 11.oo mancam....Poate ajung si eu dar nu promit, ca trebuie sa vina si doctorul.Incerc sa dau o fuga singura.Va sun cand ajung.

Mergi la inceput

Fetelor deci? Vad ca numai eu, Mimsi si Rozi suntem, sper ca si Flory. Acum speram sa veniti cat mai multe.
Nu-i bai cu ora, noi de ex. pe la 11 de regula ne culcam dar am zis ca trag putin de ea ca sa reusim intalnirea. In principiu maxim la 1 trebuie sa o culc.

Mergi la inceput

Vivi.vio, ce faci mama?
Incercai sa ma convingi pe mine sa vin insa nu stii nici tu daca vii? Acum ca ai finalizat adoptia, adu si fata. Please.
Ne-ai cam tinut pe uscat: fara poze fara informatii. Acum ca e oficial a ta, please, adu fata.

Stabilim diseara cate fete vin sigur.
Aissa, Flory,poate ne vedem maine.
A cam trecut ceva de la intilneala trecuta.

Pupici

Irina si Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Buna fetelor!
MamiFlori felicitari ptr. sarcina si s-o duci cu bine pana la sfarsit!
Fetelor treceti-ma si pe mine pe lista,nu am stiut de intilneala ca am fost plecata toata saptamana,dar eu cred ca ajung pe la 11.
Sa spuneti unde mai exact in parcul Carol?

Mergi la inceput

Silvia cred ca nu fixam un punct cert ca nu stiu cum ne strangem, pe la cat si in ce directie vor copiii sa o ia. Iti dau nr. meu pe PM (in caz ca nu il ai pe al altei fete) si imi dai un bip cand ajungi si vedem care pe unde e, bine asa?

Mergi la inceput