M-am hotarat ........... adoptie (30)
Raspunsuri - Pagina 14
galinarodica spune:
FETELOR AZI AM OBTINUT PLASAMENTUL SIMPLU!
Maine ma vad cu d-na musca si voi tot nu mi-ati trimis ce va nemultumeste la noua lege....sper ca in seara asta imi trimiteti...
Serbanica e bine meci, doar ceva muci grosuti...ca de nu era sa facem opinie separata nu?
Nu stiu cum is bebeii vostri da Serbanel e un guraliv, mai mare ca mine. Spune o multime de cuvonte si evident, obsesia vietii lui "Taata, tata, tataa" pe toate tonurile cu putinta. A invatat si sa dea noroc, ce mai, baiat mare tuca-l mama de pui.
Ina
mimsi spune:
Felicitari, Galina!
Ma simt si eu printre cei vizati din mesajul tau. sper sa-mi indrept greseala la urmatoarea tura de somn a Alexiei.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
daphnyie spune:
mamiFlori bravo, ma bucur pentru voi si are dreptate sefa ta : ai grija de tine si restul se rezolva.
Nu vrei sa folosesti si tu semnul ? Ar trebui, nu ?
galinarodica felicitari pentru plasament si sanatate lui Serbanica. O sa-ti trimit ceva in legatura cu legea.
daphnyie
daphnyie spune:
Aissa, nu stiu ce-am facut de mi-au aparut atatea semne in dreptul meu. Stiu ca am vrut sa trimit ceva pe PM si m-am logat, mi-a aparut ceva de genul " multumim mesaj receptionat" si cand ma uit pe pagina, niste semne noi aparute. Nu stiu ce inseamna - am stricat ceva pe aici ?
daphnyie
boo__boo spune:
Galinarodica - FELICITARI pentru plasament si sa dea Domnu' sa treceti cat mai repede si fara probleme si pasii care mai urmeaza. Pupa-l pe Serbanica din partea mea
CORINA - Subscriu la ce zice si Silvia... incearca si cu Sinupret este un secretolitic ce-i drept un pic cam scumput, dar foarte bun.
Noua ni l-a recomandat dr. printre multe alte medicamente (Sterimar sau Marimer - spray d-ala de nasuc), serul fiziologic e mult prea slab in cazuri d-astea mai grave in care copilul are acea haraiala si Zyrtec si Ophtamesone sunt niste picaturi, se pun cate 10 pic. de 2 ori pe zi si desfunda sinusurile. Acum depinde foarte mult de unde vine haraila asta la piticuta ta, pentru ca noua ni le-a recomandat dr. in momentul in care a vazut ca respira fosrte greu si mai mult pe gurita. A zis ca trebuie sa-l scapam complet de raceala, sa-i desundam nasucul bine si abia apoi sa vedem ce-i cu polipii.
D-asta iti spun ca e foarte bun Sinupretul pentru ca dupa 2 zile de tratament am sesizat ca nu mai horcaia asa rau, dormea cu gurita inchisa si respira pe nas. Nu stiu sa-ti spun exact cat costa pentru ca eu i-am luat mai multe atunci si am dat cam 1,2 mil pe toate. Dar stiu ca dintre toate Sinupretul si Marimerul au fost cele mai scumpe.
Multa sanatate si sa se faca bine repede
Cristina ce face Ale? si tu cum mai esti cu raceala?
Pupici la toate fetele
mama ingerasului Alex
aissa spune:
MamiFlori felicitari pentru embrionasul bine pozitionat! Sa fiti sanatosi pana la capat!
Galinarodica felicitari pentru plasament si imi pare rau pentru mucisori, vorba ta nu puteai face opinie separata. sa va faceti bine repede.
Silvia noi nu am putut folosi "batista bebelusului", este imposibil, urla pitic de zici ca o taiem. O tin poate o va gasi interesanta atunci cand va fi mai mare si va putea sa isi faca singurica, la fel ca baietelul din reclama. Desi nu cred dar sa nu ma spuneti lui Tony ca iar zice ca arunc banii pe prostii.
Corina uite, pune intrebarea la "Parintii intreaba" poate stie cineva trucuri de "desfundat" bebeii si poate stie cineva si ce se foloseste in aparatul ala minune.
Daphnyie nu stiu la ce semne te referi. Daca la alea din bara (unde apare ora mesajului...) le au cam toti. Ce vad eu la tine sunt asa: 2 din ele sunt de editare a raspunsului, si profilul personal si 2 sunt pentru ca sa ti se trimita mail sau mesaj pe Yahoo messenger ceea ce inseamna ca daca ai umblat prin profil ti-ai facut adresa de mail publica. Probabil tu mai vezi si cosul de gunoi care iti permite sa stergi mesajul si o pagina scrisa prin care poti edita mesajele tale. Alte semne nu ai.
Boo-boo noi suntem binisor, nu am curaj sa zic bine, inca are muci, dar azi noapte a dormit mai bine, ii mai dau antibiotic pana maine, sa fie 3 zile. In rest e ok, fara febra dar cam plictisita de stat in casa. Si nervoasa la medicamente, nu suporta deloc sa le ia. Asta e. Eu? Mi-a bagat cineva vreun fulg in gat, ma gadila de mor pe amigdale si ma apuca o tuse seaca. Nu stiu de ce. Altceva nu mai am, ma mai infund si eu putin si ma tratez cu vibrocilul Alexandrei.
Cristina si Ale (30.09.2004)
patri spune:
MamiFlori, felicitari pt samburicul tau, si pt scumpica ta de fetita! Bine ca ai dat peste oameni intelegatori si iubitori de copii, ai grija de voi ca restul, serviciu si altele se rezolva de la sine!
Corina, ai facut un pas mare cu incredintarea, las ca trec si mucutii astia si haraiala cumva, eu nu mai am pic de experienta, sunt toata topita ca Patri a mea a primit azi trei vaccine, adica picaturi, unul in piciorus si altul in mana, mi-a spus doctorul ca va face febra si sa-i pun supozitor, tot stau si o urmaresc si deocamdata e ok, am si testat termometrul sa vad daca functioneaza si sa ma invat cu el ca e deala cu bip-uri, si m-am procopsit si cu un pipi de toata frumusetea, de a trecut prin plapuma pana pe saltea, asa ca tot tre sa vina tata din delegatie, i-am facut o surpriza!Sper sa trecem fara probleme noaptea!
Ina, felicitari pt plasament, eu cred ca la noi pana la sfarsitul lunii(in cel mai bun caz)nu se schimba nimic, stiu ca la mine toate termenele sunt mai lungi decat normal, dar ce conteaza, oricum merita!
Aissa, sanatate multa pt puiut si pt tine, de fapt va doresc la toate multa sanatate la puiuti si la toti in familie, si sa vina odata PRIMAVARA , ca ma tot uit pe geam, si la noi e o zapadaaaaaaa!!!!
irina_g spune:
Florina, Alexia, va urez , sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si frumoase si sa le bucurati viata lui mami si taty.
Silvia_112, Mimsi, numai bucurii alaturi de puii vostri.
Pupici tuturor
Irina si Mihai
mimsi spune:
Multzumiiim! Si asteptam primavara la concurs de carucioare (deocamdata) in parc. Cred ca putem participa cu succes si la biberon-viteza - recordul fiind de 200 ml cu cereale in 4 minute cu tetina normala.
Mimsi si Alexia(10.09.2005)
aissa spune:
Si cand imi aduc aminte ca stateam juma de ora sa bea lapticul.... De fapt nu am cronometrat, dar nici acum nu ne ia 4 minute. Bravo Alexia!
Aseara m-am uitat cu Tony la toate pozele din primul an, moama ce grasa era si Ale.
Cristina si Ale (30.09.2004)