Carti cu pret redus!!!

Carti cu pret redus!!! | Autor: melina34

Link direct la acest mesaj

Poate va intereseaza sa stiti ca libraria humanitas practica acest gen de vinzare de carte, anume cu 50% reducere;eu am descoperit acest lucru cu mare placere si uimire acum citeva zile si chiar am cumparat o carte al carei pret mi se pare o nimica toata;mai stiti si alte librarii unde sint reduceri? MI SE PARE ABSOLUT FANTASTIC CA IN GOANA DUPA TZOALE REDUSE CU 50% SA GASESTI ....CARTI CU REDUCERE,CE SERIOASA CONCURENTZA PT BIETELE TZOALE!!!?

M.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Da, eu stiam si mi-am mai cumparat carti de la ei. Pana acum cumparam de la Polirom dar ma deranjeaza ca au pus taxe pe transport daca nu ai comanda minima nu stiu cat; pana acum nu era asa, dar si ei au carti la 1 euro si poti sa-ti iei mai multe odata.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Si editura www.polirom.ro" target="_blank">Polirom face foarte des reduceri insemnate, multe carti avand pretul de 1 euro.

Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

Va multumesc, ma uit acum la ei pe site si deja am gasit una interesanta,

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Initial creeata de melina34

Poate va intereseaza sa stiti ca libraria humanitas practica acest gen de vinzare de carte, anume cu 50% reducere;eu am descoperit acest lucru cu mare placere si uimire acum citeva zile si chiar am cumparat o carte al carei pret mi se pare o nimica toata;mai stiti si alte librarii unde sint reduceri? MI SE PARE ABSOLUT FANTASTIC CA IN GOANA DUPA TZOALE REDUSE CU 50% SA GASESTI ....CARTI CU REDUCERE,CE SERIOASA CONCURENTZA PT BIETELE TZOALE!!!?

M.

Multumim ptr. informatii, sunt binevenite!

Catalina & Andrei (3ani)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

asta da informatie pt. mine care sunt devoratoare

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

DA, am mai luat si eu de la Humanitas, la pret foarte bun, multe carti. De Polirom nu stiam. Multumim de informatii.
Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

am cautat pe net la cartile cu reducere dar nu am gasit nimic din ce am pe lista (lista de carti pe care vreau sa le cumpar, lista care e cam de 2 pagini ), cand mai gasiti asemene ainformatii mai scrieti plz!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

vedeti ca puteti cumpara de la www.nemira.ro" target="_blank">Editura Nemira peste 60 de titluri cu numai 4 lei. In plus, pana la sfarsitul lunii ianuarie au discounturi de 20% la aproape orice carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by ingerash

am cautat pe net la cartile cu reducere dar nu am gasit nimic din ce am pe lista (lista de carti pe care vreau sa le cumpar, lista care e cam de 2 pagini ), cand mai gasiti asemene ainformatii mai scrieti plz!!!

eu nu am gasit nici lista cu reduceri... ma poti ajuta ingeras?

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput