Ce sampon folositi ?
Raspunsuri - Pagina 3
cybip spune:
Si eu alternez sampoanele, "L'oreal Elvive Smooth Intense" cu "Garnier Fructis Sleek and Shine" 
Dasha spune:
Eu folosesc Elseve pentru volum sau Elseve Nutri Gloss si sunt amandoua OK.
Never say never!
cait spune:
Eu am folosit cativa ani numai Elseve pt par vopsit cel galben in orice caz.L-am incercat si pe cel antimareata dar mi-a lasat parul incurcat si aspru.Acum am descoperit un sampon John Frieda cu miere si caramel de care sunt 100% multumita..Nu sti daca se gaseste si in Romania dar pot spune ca nu mai am nevoie sa-mi intind parul si cel mai important cum am un par gras nu ma mai spal asa de des ca si inainte.Mi-am luat si masca de par de la ei si e super.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
osna spune:
de vreo 2 saptamani folosesc garnier fructis pt par normal,sampon si balsam.imi place foarte mult.
mai am foarte putin,saptamana asta trebuie sa-mi cumpar din nou.
l-ati mai incercat careva?
6+
claudia_a spune:
Eu folosesc HEMEL antimatreata, iar pentru nasturica mea tot de la HEMEL ,prin rotatie, samponul cu ciocolata si lapte si cel cu germeni de grau! Imi place cum ii face parul puiucului meu... e moale, fin , accentueaza onduleurile
!
www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana
Jocelyn spune:
Pot sa spun ca dupa Nivea, Dove si Garnier, Wash&Go nu ma dau in vant deloc iar eu imi cumpar sampon pt par normal si il spal des ca asa ma simt bine.
Ma impac bine cu panthene si head&shoulders dar nu am incercat elseve sau altele, doar ce am mentionat mai sus.
Hai sa facem clasificarile dupa tipul de par. Cine are par normal si ce foloseste, cine are par gras etc 
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are
blanca000 spune:
Si eu sunt pentru clasificare, sa stim ce folositi la diferite tipuri de par.
Mi-am cumparat acum tot sampon PetroleHahn anti matreata dar l-am luat mai mult ca ii face sotului bine, pentru mine inca mai caut caci in curant raman detot fara...
Nunta noastra
Nasi de cununie
bubu05 spune:
Mai pateste cineva ca mine? Eu am parul normal, este vopsit saten deschis, ma vopsesc de cativa ani, nu sunt fan vopsit, am fost facuta suvite blonde pe parul natural multi ani...e, dupa ce ma spal pe cap, in 2 zile apar niste cojite pe pielea capului, la spate(spre ceafa), in rest nimic, aia o fi matreatza???
Am folost H&S, Garnier Fructis, Nivea, Dove, de la Avon, Nivea Baby...cu toate patesc la fel! Ce pot sa fac???
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Allure spune:
quote:
Originally posted by vio_reurean
Eu alaptez si ma inteleg foarte bine cu niste sampoane profesionale pe care le iau de la salon. Sunt destul de scumpe, dar calitatea este excelenta si trebuie sa folosesti o mica cantitate pentru ca samponul e foarte spumant. Eu am luat din cele pentru volum, dar sunt si altele , adresate unei game variate de probleme.Se numesc
SENSCIENCE. (de la l'oreal cred)
Vio
Subscriu. Sampoanele profesionale de la salon sint net SUPERIOARE celor din magazine... Eu am folosit Loreal Osmoze (acum si-a schimbat numele), foarte bun. Am mai folosit Matrix-Biolage, excelent si Clairol Highlights de culoare violet pentru a "da viata" suvitelor blonde.
Cind sint mai zgircita cu banii, treaba buna face Pantene ProV. Singurul care ma satisface din gama celor neprofesionale.