Ce sampon folositi ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gyna spune:

Buna!
Si eu folosesc cu mult succes samponul crema nutritiv de la Favisan.
Intradevar incurca putin parul , dar daca-l las sa se usuce natural arata foarte bine, are luciu si volum. Am incercat foarte multe sampoane multe dintre ele foarte scumpe dar pot spune sincer ca acesta este de departe mult mai bun.

Gyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Inainte am incercat mai tot ce e pe piata, Pantene si Head and shoulders imi fac matreata, sau asa am impresia, iar sotului la fel. Am incercat si altele Elseve, Garnier dar dupa o zi parul e plostit si se ingrasa la fel de repede.
Singurul care mi-a placut cat de cat a fost PetrolHan, il stiti acela cu petrol, sotului ia facut bine a scapat de tot de matreata. Dar nu prea da volum. Am incercat si Gerovital h3, bun si acela dar lasa parul foarte aspru.
Stiu ca nu voi gasii un sampon cu detoate dar macar sa dea volum, sa fie pt par gras si sa nu faca matreata. Cam mult nu? Dar trebuie sa existe ceva...

Nunta noastra
Nasi de cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Eu folosesc, de la Klorane, unul cu chinina ptr. regenerare si, alternativ, de la Avon, unul Naturals 2 in 1, cu extract de salcie, impotriva matretii si a parului gras. Eu sunt multumita de amandoua.

Catalina & Andrei (3ani)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna , hai ca vin si eu cu cateva sfaturi ! De obicei , nici eu nu prea ma opresc la un sampon special , le incerc pe toate , si depinde fireste de persoana , daca va place mai mult natural , sau schimbati aspectul atat al culorii cat si al coafurii , cu sau fara volum ! Eu de ex sunt mai degraba o persoana caruia-i place schimbarea , in functie de anotimp , de moda si de tendintele acestuia , dar si al imbracamintei bineinteles ! Si ce e mai placut decat atunci cand te simti bine-n pielea ta , cand parul ti-e bine aranjat , si miroase frumos , dar cel mai presus , cand te simti admirat(a) ptr , tinuta parului tau ! Mie imi plac culorile acajiu , si toate nuantele de maron , sau culorile ciresilor "putrezi" sau chiar si culoarea prunei , dar asta le prefer din Toamna spre Primavara , si ptr asta folosesc samponul "elséve-color-vive" , care protejeaza parul si intretine culoarea destul de bine si mult timp (se recomanda ptr par vopsit si chiar ptr suvite) , se gaseste intr-un ambalaj rosu sau cel pe care-l folosesc in momentul de fata este "elséve-nutri-glos" (ca si rujul acela ce face sa luceasca buzele , asa luceste si parul)e fffff frumos , vi-l recomand celor care v-ati vopsit de curand , veti vedea ce efect de "oglinda" veti avea in parul vostru si ce suplete la atins parul , e o adevarata placere . Iar dupa ce ma spal imi dau cu un "balsam" SUNSILK (sos reparation) ca sa-l pot pieptana , care este si o masca ptr par , credeti-ma , sunt f multumita...Iar vara prefer nuantele de miere-ciocolata-alun, sau chiar suvite mai generoase stil : blond nordic , pe un par nici scurt , nici lung , cu o tunsoare in dégradé ; iar samponul este tot "elséve" ! Iar ptr volum folosesc uneori "elséve-volume-NON-STOP" , oricum marca "elséve" L'OREAL este cea mai buna , am incercat mai multe dar tot la asta ma intorc ! Vi-l recomand ...Succes fetelor si fiti FRUMOASE si satisfacute de voi insiva !

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Inainte de alaptare-Elseve-citrus pentru par cu tendinte de ingrasare, iar acum Favisan-sampon crema nutritiv pentru cresterea parului.
Dupa alaptare voi reveni la Elseve.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Merg pe inspiratia de moment, eu am par cam uscat, fara matreata. Cred ca am incercat toate marcile de piata, mai putin H&S.
Cel mai bine m-am impacat cu Panthene, Elseve si Sunsilk.
Dar voi incerca si Favisan-ul, merci de pont!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Am incercat fel si fel de marci, dar pt. mine cel mai bun este Head & Shoulders. Nu am nici urma de matreata si parul este lucios. Mentionez ca si eu de fel am parul gras, trebuie sa ma spal pe cap o zi da, o zi, nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vio_reurean spune:

Eu alaptez si ma inteleg foarte bine cu niste sampoane profesionale pe care le iau de la salon. Sunt destul de scumpe, dar calitatea este excelenta si trebuie sa folosesti o mica cantitate pentru ca samponul e foarte spumant. Eu am luat din cele pentru volum, dar sunt si altele , adresate unei game variate de probleme.Se numesc
SENSCIENCE. (de la l'oreal cred)

Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

Si eu am incercat n sampoane:Herbal Essences,Pantene,Dove,Sunsilk,Wash&Go..ce sa mai multe rau..as umple pagini,e drept din alea medicinale n-am incercat dar nu-i niciodata prea tarziu.
Chiar astazi am dat o fuga in Cora si am stat si-am meditat langa raionul de sampoane cred ca aprox o jumatate de ora.Pana la urma am optat pentru Head&Shoulders.Sa vedem ce efecte are.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

advance tehniques anti-matreata cu balsam, de la avon, il folosesc de 4 ani

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput