Oltencele, poftiti la povesti! (13)
Raspunsuri - Pagina 5
lorena_andreianu spune:
Fetelor, are laringita... nu stiu de unde pana unde, dar uite ca a facut-o... N-am dormit toata noaptea; nici eu dar nici el...
Cornelia, acum vad ca scrisesei. Pupici Alexandrei si salutari Oanei, care se pare ca ne-a cam uitat...
Tache, bun venit printre noi.
Va pupam pe toate.
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
Rodica P spune:
Cornelia nu iti face griji ti-am mai zis, mi-ar fi placut doar ca sa ne mai intilnim inainte de a pleca dar si eu am fost foarte agitata luna lui decembrie cu vinzare cumparare casa teren acte notar cadastru numai cine stie ma intelege apoi in ianuarie m-am operat si desi nu a fost mare lucru totusi mi-a ocupat gindurile si nu e putin lucru. La multi ani pentru Alex cu intirziere pup fete frumoase si sedere placuta sa dea Domnul sa fie totul bine.
Georgi multa sanatate si la multi ani stefaniei pentru miine.
Lorena multa sanatate si pupicei! Stefan tuseste si el de 2 zile ii dau sirop de patlagina sper sa nu se agraveze.
Tache bine ai venit! nu ne spui nimic despre tine?
Camelia la multi ani si aniversare fericita! Ce frumos, v-ati intilnit in zi mare!
Stefan e bine i-a trecut chestia aia de la obraz s-a vindecat deja ca nu era decit un virf de ac dar uite ca m-a facut sa am emotii.
Va pupicesc pe toate!
Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi
camelia72 spune:
Salut oltencele!
Tache,bine ai venit,indrazneste...ne-ar face placere sa stim mai multe despre tine!
Rodica,multumim!Sanatate lui Stefan,noi cu Eurespal am scapat de tuse,siropul de patlagina nu a prea avut efect,eventual,il ajuta sa expectoreze daca tusea este productiva!
La noi,plimbarea cu saniuta ne-a cam dat de cap!Mihai,de la o simpla raceala a ajuns la antibiotic,a avut febra,nas infundat,rosu in gat...tot tacamul!Am incercat sa evit antibioticul dar azi noapte ardea ca focul...am avut noapte alba,cu talpite in otet,supozitor,nurofen...acum doarme de doua ore,recupereaza baiatul!Georgi ar vrea sa iesim cu saniuta dar sunt nevoita sa stau cu Mihai,asa rau imi pare de ea...Am sa-i chem mai tarziu cativa copii pe la ea,sa nu se supere ca mami e mai mult cu tzantzaru' asta mic si bolnavior!
Va pupik pe toate!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
georgi75 spune:
Buna fetele.
Am intrat putin pe aici si am vazut o olteanca noua(sau oltean). Bun venit. Si mi-am dat seama ca nu v-am zis nici eu nimic de mine. Deci:
GEORGIANA(30 ani)-profesor limba engleza
LILIAN(32 ani)(tati)-administrator firma proprie de tamplarie de aluminiu. Fetele din Craiova, e posibil sa fi ajuns si pe la voi ca lucreaza si prin Craiova de ani buni(vreo 5-6).Deci daca ati montat tamplarie cu unul Lila de la Slatina, sigur era sotul meu. Acu' sper ca si-a facut treaba bine si nu avem "lacramatii".
STEFANIA- copil proprietate personala care maine implineste 2 ani(mai am putin si ma fac soacra mica)
Si cam atat.
Va multumesc la toate pt urari si scuze ca nu va multumesc punctual. Sunt un pic grabita.Va zic doar atat:
Ce-mi doresc eu pt mine si bebele meu, sa va dea Dumnezeu si voua.
Va pupezez si mai revin daca pot maine, daca nu,dupa tambalau
Mami de Stefania(8.02.2004)
Georgiana
lorena_andreianu spune:
Stefania, LA MULTI ANI !
Camelia, e urata de tot raceala asta la pui... Multa sanatate lui Mihai.
Rodica, pupicei lui Stefanel si sa nu fie nimic grav Si eu tot sirop ii dau.
Fiu-meu cu laringita lui ma baga in sperieti, fetelor! Ieri parca se sufoca cand tusea... GROAZNIC ! Azi-noapte macar a dormit, mai putin eu, ca am facut ture intre camera noastra si a lui sa vad "de ce nu zice nimic" de mi-am facut reputatie de mama ticnita...
O zi buna la toate !
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
camelia72 spune:
La Multi Ani Stefania,sa cresti mare,sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
Davidutza spune:
Buna,
noilor venite!!!
La multi ani STEFANIA sa fii sanatoasa,sa aduci multe bucurii parintilor tai si sa ai noroc in viata!!!
Mariana si David(11.10.2003)
Tache spune:
Buna! Multumesc pentru primirea calduroasa!
Sunt mamica unui baietel de un an si jumatate - Stefanita care are o problema. Puteti sa-mi spuneti daca stiti ceva despre boala Hipospadias, sau de unde pot sa aflu si eu mai multe despre aceasta?
(Eu nu ma prea pricep cu internet-ul asta).
Sanatate multa voua (mamici si tatici) si copiilor vostri.
Multumesc anticipat!