Vesti despre Mihaita Hogas (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

imi perimt eu sa va salut in numele Gabrielei si binenteles si al lui Mihaita..
Gabriela este foarte ocupata dar o sa apara cat de curand..
Mihaita este bine...azi am avut deosebita placere sa'i aud glasul..e minunat..mi'au dat lacrimile..chiar daca nu a vrut sa vorbeasca cu mine pentru ca era tare ocupat cu o sosetuta..am avut deosebita placere sa'l aud cum ii spunea lui Gabriela ..sttttt..stttt..adica liniste..ca vorbeam eu!!!
e un copil minunat si eu ma rog sa ii dea DD tot binele din lume!!!
Gabriela te rog sa ma ierti ca m'a luat gura pe dinainte asa cum zicem noi pe'aci pe la olteni..ca dehh noi avem gura cam mare...
dar am simtit nevoia sa impartasesc si cu fetele care te iubesc atat de mult..fericirea mea..eu una m'am topit cand i'am auzit glasul...
o zi minunata !!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Azi mi-am propus sa nu ma culc pana ce nu va scriu macar cateva randuri. Si se pare ca voi reusi. M-am bucurat enorm sa citesc mesajele de la voi, sa vad cat il iubiti pe Mihaita si am marea bucurie si placere sa va spun ca mancam bine, crestem si suntem un printz frumos ca-n povesti. Va multumim mult de tot. Nu ne ajung orele dintr-o zi sa ne saturam de a-l privi si de a sta in preajma lui. Cand vrea el, Mihaita este ascultator, uneori prea cuminte. Dar sunt destul de rare momentele astea.

In cea mai mare parte a timpului este atras de cele mai periculoase colturi din casa, afara nu vrea sa stea de mana si nici in brate si atunci el merge ca boieru pe unde vrea el iar noi ca niste adevarati bodyguarzi mergem numai cu capul in jos incercand sa nu il scapam deloc din priviri si sa ii anticipam miscarile. A ramas acelasi copil vesel si foarte sensibil care face foarte urat daca cineva ridica vocea prin preajma lui, caruia ii rad ochii cand mami si tati sunt impreuna si pur si simplu ne soarbe din priviri. Este foarte atras de minge si da foarte bine cu shutul in minge. La fel de bine arunca mingea. Cine stie ce sportiv va iesi din el ? Suntem innebuniti dupa el cand face cate un puzzle si inca nu ne-am prins dupa ce principii nimereste piesele. Ori dupa forma ori pur si simplu memoreaza locul unde trebuie sa stea fiecare piesa .... nu stiu ... dar tind sa cred ca dupa forma, pentru ca este in stare sa faca un puzzle perfect cu piese diferite de la alte trei puzzle, asa ca desenul este un haos dar forma este perfect contopita. Si e tare mandru cand reuseste, se aplauda singur. Aha, era sa uit, este un mare dansator si cand aude muzica poate sa fie oricat de obosit, el se ridica si danseaza si aplauda si cade dar tot nu se lasa. Trebuie sa inchid muzica ca sa se odihneasca. Ce mai, Dumnezeu ne-a dat o bucurie pentru care ii multumim in fiecare clipa a vietii noastre si orice altceva in rest sunt detalii. Mihaita este cel mai important om din viata noastra si il iubim mai mult decat pot cuvintele sa descrie.

Este foarte indragostit de verisoara lui Danutza, care are doar sase luni si este f suparat ca ea nu merge si nu poate dansa cu ea. Vrea sa o ia in brate si incerc sa ii explic ca e prea grea pentru el si se enerveaza ca nu il las sa o ridice.

La baita totul este perfect pana cand trebuie sa il luam de acolo, atunci incep crizele si tipa ... mama mama ... greu il scoatem din baie. Spre rusinea noastra inca nu am scapat de pampersi dar mai asteptam putin pentru ca nu vorbeste absolut nimic inteligibil si nu avem nici cea mai vaga idee ce vrea de la noi. Ne cearta mai tot timpul, el este foarte convins de ceea ce gesticuleaza insa noua nu ne ramane decat sa deducem de ce este atat de inversunat uneori.

Analizele pana acum sunt destul de ok, cu exceptia rinichilor care se pare ca nu isi vor reveni de la sine. Trebuie sa ii protejam cat de bine putem pana cand vom fi in stare sa ii asiguram transplantul de care se pare ca are nevoie fara indoiala. Dumnezeu e mare si ne punem speranta in el ca ne va ajuta sa trecem cu bine peste toate incercarile. Maine iar trebuie sa ii luam sange insa multumim lui Dumnezeu ca acest lucru se intampla la doua saptamani si trecem mai usor peste el. La inceputul lui august vom fi iar in Belgia la controlul necesar posttransplant, pentru biopsie, eco, analize etc. Avem niste promisiuni ferme pentru a acoperi costul spitalizarii si al transportului si sper sa se concretizeze. Doamne ajuta !

Dupa cum sper ca ati citit la generale, teledonul de suflet a prins iar viata si sunt foarte fericita. Voi face tot posibilul sa dedic cat mai mult timp acestui proiect si sper sa va regasesc printre membrii teledonului. Voi incerca cat de curand sa pun si niste poze recente cu Mihaita sa vedeti ca nu mint cand va zic cat e de frumos si de drag. Deocamdata suntem inca un artist cu parul in vant si cretz pentru ca nu am reusit sa ii taiem motzul insa avem programare pentru week-endul asta cu nasii ... sper sa reusim.

Va imbratisez pe toti cu drag, va iubim si sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va rasplateasca inmiit ajutorul pe care l-ati dat in salvarea vietii lui Mihaita. Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu drag,
Gabriela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Gabriela ,1000 de pupici tie si printului tau ,multa sanatate si numai bine va doresc .Ma bucur foarte tare cand citesc despre Mihaita ,si mai ales ca e bine !

Iusti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Gabriela, ma bucur din tot sufletul ca sunteti bine.
Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Gabriela, multumim mult pt. vesti. Ma bucur enorm ca Mihaita e bine. Nici nu credeam sa fie altfel. Bravo, Mihaita! Multa sanatate si numai, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Gabriela, te admir din tot sufletul. V-am urmarit de la inceput si le-am povestit tuturor cunostintelor despre voi si i-am indemnat ca atunci cand trec prin mall sa lase un banut pentru sanatatea lui Mihaita. Si tot timpul cand treceam pe langa cutia cu poza lui Mihaita ma uitam sa vad daca s-a mai strans ceva. De asemenea, am vorbit cu colegii mei de la ziar sa scrie despre Mihaita si sa indemne lumea sa-l ajute. Am incercat sa va ajut atat cat am putut pentru ca mi se pare absolut extraordinar ce ati facut. Daca toti parintii ar lupta atat cat ati luptat voi, ar fi mult mai putini copii bolnaviori.
Mihaita are norocul de a avea cei mai buni parinti din cati exista. Doamne Doamne a stiut ce face cand l-a trimis in familia voastra, pentru ca stia ca voi il veti salva.
Nu am cuvinte sa va spun cat de mult va admir!

Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

gabriela, tare scumpi mai sunteti la vorba! nu aveti acces la internet, sau ce se-ntampla?

pupici si multa sanatate lui mihaita! cand ii mai vedem zambetelul pe aici?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Nu mai stie nimeni nimic de Mihaita? Sper ca no news is good news.. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by Corina G

Nu mai stie nimeni nimic de Mihaita? Sper ca no news is good news.. :)

Corina

Corina, Gabriela a postat pe 6 iulie la topicul "Vreti sa faceti ceva? Donati 5 euro pentru o viata". Vestile sunt foarte bune :

Va rog sa nu va faceti griji din pricina mea si a lui Mihaita. Suntem bine, multumim lui Dumnezeu, insa nu reusesc sa stau suficient de mult timp intr-un loc sa pot scrie pe forum. De-abia astept sa va povestesc de Mihaita. Va multumesc pentru grija si pentru dragostea voastra.

Alina

In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Am reusit sa intru sa scriu ceva noutati despre Mihaita. Imi cer scuze pentru lipsa de vesti, nu intentionez absolut deloc sa va ingrijorati. Doar ca Mihaita neputand deocamdata sa mearga in colectivitate unul din noi este angajat cu norma intreaga sa il supravegheze si sa aiba grija de el si in ultimele luni eu am fost pe "statul de plata". Iar acum dupa ce a terminat si Dan cu munca a venit momentul plecarii la prima evaluare post-transplant. Maine dimineata la prima ora ne luam zborul spre Belgia, cu emotii de tot felul si speram sa va aducem numai vesti bune de la spital.

Pana acum, analizele de sange facute aici la fiecare doua saptamani au fost bune, cu mici exceptii care insa s-au corectau de la o saptamana la alta. Rinichii au ramas la aceleasi 50 % de functionare, bine ca nu este mai rau. Am trecut si aici printr-o diaree de doua saptamani si a slabit mult, insa slava Domnului ca nu au fost nevoie de perfuzii.

Mihaita a inceput sa vorbeasca doar cuvinte simple, insa le spune constient de data asta si cat mai tare posibil: mama, tata, da, apa, gol, lili (bunica), bu (bunicu), gata, alo, iha (mihai). Este un copil sensibil pe care reusesti sa il determini sa faca ce vrei doar daca te apuci de plans. Daca nu, este pus pe shotii toata ziua si este foarte bagaretz. La taiatul motzului a ales cartea de rugaciuni, apoi o seringa si in final telefonul mobil. Il crestem sa ajunga un om bun, poate un doctor cu suflet sau poate un doctor de suflet. Sper sa ne ajute bunul Dumnezeu sa il vedem mare si sa stim sa ii fim alaturi mereu.

Am facut o mica selectie cu poze mai recente, le gasiti la semnatura, sper sa va bucurati sa il vedeti. Avem mare grija de el si pur si simplu il iubim enorm. Va multumesc inca o data pentru ca ne-ati fost alaturi si va dorim din tot sufletul multa multa sanatate si Dumnezeu sa va binecuvanteze. Doamne, ai grija te rog de toti copilasii bolnavi.

Cu drag,
Gabriela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici poze Romania www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2104041194" target="_blank">aici

Mergi la inceput