Vesti despre Mihaita Hogas (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_tzuchi spune:

Doamne, minunata veste!
Bravo, Mihaita, copil curajos si luptator!
Gabriela si Dan
Ma rog la Dumnezeu sa va dea la toti trei tot ce e mai frumos si mai bun pe lumea asta!

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Este minunat,va asteptam cu mult drag sa ajungeti sanatosi acasa!
Mihaita,copil curajos,te iubim mult,mult de tot!
Gabi si Dan,tot respectul si simpatia noastra pt. cei mai minunati parinti!
Dupa o iarna lunga si grea iata ca vine primavara mult asteptata iar voi o aduceti si in sufletele noastre!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina costin spune:

Va asteptam cu drag acasa.
Alina si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

gabriela! sunteti deja acasa? am scapat plecarea voastra, n-am intrat si eu o zi pe forum... altfel veneam al aeroport. dar ma bucur pentru voi..... Dumnezeu sa va ajute si tineti-ne la curent!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

nu are nimeni vesti despre gaby , dan si mihaita?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

I-am vazut sambata la aeroport. Au ajuns bine. Mihaita este superb!!!!Nici nu l-am recunoscut!!!Dupa ce a stat un timp lipit de Gabi, ne-a daruit un zambet....
Astazi au plecat la Iasi.Se intorc acasa!!!
Dar totul este bine acum!!!!!
O zi minunata

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza-daniela spune:

Mihaita, tot binele din lume tie si parintilor tai! Dumnezeu sa fie mereu cu voi, asa cum a fost si pana acum.

Gabriela, intr-adevar, mai ai deschis contul din Romania? Poti sa il mai afisezi o data aici?

Si daca poti sa ne dai adresa ta, fie aici, fie intr-un pm, as dori sa ii trimit si eu in viitorul apropiat un mic dar lui Mihaita, din Canada, in semn de bun venit in Romania.

Cu dragoste

Eliza
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588/" target="_blank">
Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Bun venit acasa Gabi, Dan si Mihaita!

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Mama-bigudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Aveti aici poze de duminica din Herastrau si sper sa nu te superi Gabi ca le-am pus pe DC fara sa te intreb... dar sunt prea frumosi sa las pozele intr-un folder uitat in PC, trebuie sa ne bucuram cu totii ca v-ati intors TREI invingatori !

Am intalnit ieri un bebe grasut dar suparacios ca au indraznit sa-l trezeasca din somn , cu o pielicica allllllba ca zapada, total schimbat si super pupacios, dar numai cu mami a luisi cu Maria a mea
Noi le dorim tot binele din lume, si cel mai important...multa sanatate!

Pupici
aici SI aici din trecut.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Dragi prieteni,

Va scriu din Romania !!! Am ajuns cu bine, suntem mai relaxati, speram sa se acomodeze cat mai repede Mihaita la toate lucrurile noi din jur si sa incercam sa ne reorganizam intreaga viata pentru ca vechile obiceiuri si programe nu mai sunt compatibile cu grija pe care trebuie sa o avem acum pentru Mihaita.

Larisa si Imelda cu sotul si baietelul ne-au intampinat la aeroport cu niste baloane superbe. Multumim mult mult de tot ca tare dragi ati mai fost si mare bucurie ne-ati facut. Am avut emotii cand am pasit afara din aeroport, parca nu mai stiam sa mergem, trebuia sa ne tina cineva de mana si sa ne conduca pe drumul cel bun. Am iesit ultimii din sala de bagaje pentru ca ne-am tot asteptat caruciorul care nu mai iesea pa banda. Si avea si un motiv pentru care nu mai iesea. Fusese uitat in Bruxelles. Intre timp se pare ca a ajuns inapoi in Romania cu alt avion si ma asteapta cuminte sa il ridic.

Am vazut ca Maria2mami mi-a luat-o inainte cu niste poze proaspete. Nu m-am suparat, ci dimpotriva iti multumesc ca se pare ca suntem lipsiti de energie, mai ales ca Mihaita, slava Domnului, nu sta o secunda si ne soarbe si ultimele picaturi de energie. Mai nostim este ca si atunci cand este frant si vrem sa il culcam de cele mai multe ori adoarme in miscare, cand vrea sa se dea a mia oara jos din pat, sau adoarme in fund, dezorientat ca nu mai stie ce sa faca in secunda urmatoare ca nu mai are energie, sau adoarme in timp ce vocifereaza,dintr-o data se opreste si cand sa vedem de ce tace el adormise si tot asa. Suntem in cap dupa el de drag ce ne este.

Pentru Stelica, pentru Eliza, si pentru toti cei care ne-au intrebat de cont, da, este valabil. Este acelasi cont dintotdeauna de la BCR Iasi pe numele Hogas Gabriela. Suntem impresionati ca v-ati gandit sa ne ajutati si cu bani. Se pare ca vom avea nevoie. Am fost realmente socati de preturile de aici. 4 iaurturi si un pachet de unt 100.000 lei. Parca toate preturile sunt rotunde, piata cel putin m-a ingrozit, legumele si fructele... Ce s-a intamplat fratilor cu preturile din Romania? Unele produse de mancare au ajuns sa fie mai scumpe decat in Bruxelles. Of of

Aici vedem pericole la tot pasul, masini care merg ca nebunele, oameni care traverseaza printre masini, caini la tot pasul care de care mai agresivi, sunt speriata. Sper sa ma readaptez repede.

Am sa incerc zilele viitoare sa pun si eu poze din Romania cu revederea familiei si cu Mihaita cel cret, inainte de a apuca sa ii taiem motul si apoi sa il tundem un pic ca arata ca o fetita acum.

Va pupam cu drag si va dorim tot binele din lume. Mai vorbim

Cu recunostinta ,
Gabriela

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet - 5 euro pentru o viata !!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62914&whichpage=1" target="_blank">Noutati despre Mihaita Hogas ! poze www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2121876935" target="_blank">aici poze transplant www.imagestation.com/album/pictures.html?id=2116943636" target="_blank">aici

Mergi la inceput