Endometru,ovulatie, temperaturi,monitorizari (103)
Raspunsuri - Pagina 3
voicu_bebi spune:
Adriana Mica , suntem alaturi de tine!

. cat mai multe gravidute
aici sa ne molipsiti pe celelalte dintre noi care ne dorim sa avem un omulet mic printre noi!
va pup pe toate si aveti grija de voi!
ziua nuntii
Cristinna spune:
Cami30, si eu am facut stimulare luna asta cu closty, 1 pastila pe zi din ziua 2 pana in ziua 6, apoi in ziua 9 am facut o injectie de menogon pt endomtru, iar in ziua 11 pregnyl. In urma acestui tip de stimulare am obtinut pana in ziua ISA , 3 foliculi maturi de 25-27 mm si endomtru de 11,5mm. De obicei se iau mai multe injectii de menogon , dar eu am raspuns foarte bine dupa doar o singura injectie.
Se zice ca atunci cand faci stimulare cu closty, endometrul nu creste normal si de aceea se da ceva pt a ajuta si endometru sa creasca.
Bineinteles ca asta nu e o regula.
Te pupic si bafta prietenei tale
Adriana Mica, abia astept sa apari cu vestea buna
Cristinna
Madana spune:
Adriana

facem toate galerie si ne
sa fie barza pe drum. 
aventura si eu zic ca e devreme 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
cami30 spune:
Cristina multumesc mult pentru raspuns... spune-mi si mie unde ai gasit tu menogon pentru ca am inteles fie ca nu se mai aduce sub denumirea asta, fie ca nu se mai fabrica... si nu stia ce inlocuitor sa ia.Am inteles ca Humegon e acelasi lucru cu menogon, dar nu stiu daca e acelasi lucru cu puregon,
cami
Cristinna spune:
Cami, menogonul e acelasi lucru cu humegonul,dar nu stiu daca si cu puregon.Sunt f greu de procurat,e adevarat.Eu am gasit menogon intr-o farmacie din Baia Mare. Poti sa incerci la depozitele de medicamente,acolo sansele sunt mult mai mari decat in farmacii.
Ce formula de stimulare i-a dat?
Cristinna
Madana spune:
Fetelor sunt ff suparata. Aseara sotul meu a facut febra si se vaita de dureri de spate, in zona mijlocului. Am crezut ca e vorba de o infectie urinara, mai ales ca urina si des. Am reushit sa-l conving sa-si faca niste analize si tocmai a fost sa-si faca o radiografie si o ecografie si i-au gasit nisip la rinichi, colicist si bila f marita. Sunt cam suparata. Cu un tratament adecvat si muuult ulei de masline o sa-i treaca, dar tot imi vine sa
. Asta e. Mergem inainte.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
catty spune:
Buna fetelor,
LIANA fa-te puiule bine si hai cu forte proaspete ca nu mai tine.
AVENTURA, imi pare rau de testul negativ, dar poate ca T stie el ce stie. Mai asteapta si vei vedea atunci.
ADRIANA MICA tin pumnii sa iasa cu ochisori.
TABI, cum te simti dupa operatie scumpo? Sper ca esti bine.
GALINARODICA ce face Serbanica?
M OANA pe unde esti?
MADANUTZA nimic nou la orizon?
Eu continui sa ma umflu si sa ma desumflu, durerea de masea persista si imi e tare frica sa nu fie vreo infectie postoperatorie sau sa nu ma fi curatit bine acolo. Am inceput sa mai mestec si eu cate ceva in afara de banane si piure.
De invatat nu am timp si nici chef, si chiar ma simt tare nasol, ca nu prea vreau sa am restante, mai ales ca se si platesc. Dar trec eu si peste astea
Cred ca o sa iau niste ovule cu colposeptyne ca ma cam bantuie o candida sau ceva asemenator de la atatea antibiotice.
Sa aveti seara buna.
Va pup pe toate, fara sa mai fac o trecere in revista ca mi-e frica sa nu uit pe cineva.
Liana30 spune:
hai sa va zic...
am fost la dc...la oftalmolog si sunt oarba
..deci mi'au dat
ochelari..eiii ce ziceti??? imi sade bine?
vezi pica nu te las io singura..mi'am pus si io..sic..sic..
mai trebuie sa merg la ORL pt sinusuri si sa'mi fac o radiografie la tartacutza..da asta abia luni pt ca maine nu am cum pt ca am examen...sper sa fie bine...si sa am durerile de cap doar din cauza ochilor..
va pupacesc pe toate

olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Liana30 spune:
Madanooooooo offffff..hai fa'l repede bine...
lasa ca'i trece ai sa vezi...multa sanatae ii doresc..si tu nu te mai da cu capu de pereti ca scot acum
..ai uitat??![]()
![]()
caty ma fac io ca vaz ca nu mai tine...trebe sa vin sa va aplic o mama de bataie la
de numa numa..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
adela achim spune:
Madana sanatate sotului tau,daca are nisip la rinichi da-i
multe lichide,ceaiuri...si sa faca si un examen de urina+sediment...
Liana pentru maine
,bafta multa...
Va 
ADELA