Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

gandacel ... eu tot nu vad acum imi zice The page cannot be displayed... eu de ce nu le pot vedea?

Mihai are 8.700 kg... se tine de mana cu Silviu la greutate In lungime nu mai stiu cat are... acu 2 saptamani avea 74 cm...

Miria... da fata lungutza ai... Chiar ca o faci manechin...

ANDREEA... ai vazut ca era o neintelegere?... Bine ca ai sunat..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!

Dama, ce mare si frumusel este Davidutzul tau, si vad ca devoreaza cartile la fel ca Mihnea, intelectualii mamei!

Cristina, ti-am admirat papuselele, sa te bucuri de ele ca tare frumoase mai sunt!

Paxela, imi pare tare rau ca iar aveti probleme cu burtica. Sa stii ca si la noi minunea s-a declansat de la niste portocale, nu stiu ce naiba au avut, ca doar a mancat pana acum tone de portocale si n-a avut nimic.Tie ti-a dat si Smecta si Enterol?- ca mie mi-a spus ori una ori alta, oricum cica actioneaza in mod diferit.Enterolul a fost cel care a rezolvat problema pan ala urma.
Oricum, multa sanatate, sa scapati repejor si sa nu pierdeti in greutate ce ati castigat cu atata truda!

De aseara am inceput si eu iar cu laptele Dorna, astept cu mari emotii sa vad ce fel de kk face.Daca nu e bine, iar ne intoarcem la HN, apoi incercam cu un lapte praf gen Nestle Junior.
Am fost si la dr, tusea e evident de la niste muci care se plimba prin gat, si n-avem ce-i face, o lasam sa-si faca damblaua.Asa ca am trimis copilu afara, daca tot n-are nimic la plamani.

L-am masurat si noi, are 84 cm, si probabil vreo 11.5-12 kg.

Monica,am mers la un dr. f. bun ORL-ist, are cabinet in Dr. Taberei, daca te intereseaza iti dau datele, mie mi l-au recomandat mai multe persoane, si mi-a placut de el.Probabil multi copilasi de varsta asta au probleme cu polipii , in diverse grade, oricum , am inteles ca se pune problema operatiei numai daca incep s aderanjeze mai tare, deci nu numai nas infundat ci si otite, etc(cum s-ar putea sa fie cazul nostru). Oricum, nu strica sa mergi la un control, chiar asa , de amorul artei, eu de ex. habar n-am avut ca Bianca a avut otita...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

quote:
Originally posted by Ele

... iar la kg vesnicele 10 kg imbracata. Sta la 10 kg de vreo 2-3 luni. Ai vostri mai pun ceva pe ei de cand merg???

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Si Bianca sta la vreo 11,3-11,4 kg tot de vreo doua luni.....creste in inaltime dar la kile nika...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Cristina intr-adevar fetele tale sunt simpatice foc, cred ca nu-ti este usor dar banuiesc ca e si frumos. Cum se inteleg ele intre ele?

Roserb sper sa treaca mucisorii lui Mihnea cat mai repede.
Paxela of diareele astea te palesc cand ti-e lumea mai draga.

Ziceati la un mom dat ca le puneti copiilor numai ierburi autohtone in mancare, cam care ar fi alea in afara de patrujel si leustean? Nici eu nu mai pun delicat nici in mancarea noastra chiar daca e mai "chioara".

Eu sunt tare necajita. AM fost cu Daria la medic si din pacate ni s-a confirmat ca are astm. Zilele trecute au inceput sa ii curga mucii (Ana a fost racita) si de la asta iar a inceput sa respire greu si sa aud suieraturi la respiratie din cand in cand. Am sperat ca s-a inselat pediatrul in decembrie dar se pare ca nu. Deocamdata ii facem analize, sange, scaun, urina si exudat, apoi asteptam sa treaca raceala asta si medicul va decide tratamentul. AM plans f mult zilele astea si sunt cu nervii si moralul la pamant. Asta ma face sa fiu nervoasa si nu am rabdare cu fetele. Plus ca sunt o closca, nu imi vine sa le las cu nimeni ca daca nu are grija de ele. Pana vine Ana de la gradi ma tot gandesc: daca iar vine racita, daca face febra?????????Daca, daca, daca???
Sper sa ma pun pe picioare ca nu ma suport eu pe mine ce sa mai zic de altii .

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Roserb, Paxela, Carmen, multa sanatate puiutilor, .

Dama, Cristina, Miria, pupam copilasii, care mai de care mai frumos si mai mare.

Miki, ce bunatate de budinca(desi recunosc, am mai sarit o etapa , ca n-am avut atata rabdare sa bucataresc), a fost atat de incantat Iustin...in ce priveste laptele, tu crezi ca la noi merge snur? Nu, e pe zile si functie de cati nervisori avem ; da am citit ca, daca nu vrealapte simplu
, de nici un fel, poti incerca cu diverse flavours sau cu cacao ptr copii, ca laptele oricum nu-si pierde din calitati, iar daca nu accepta nici asa, dar papa cu placere iaurtel, acesta e un f bun substitut al laptelui... Alexutului, de care ni s-a facut un dor...

Felis, s-a resorbit bubita? Pupici lui Mihaita si spor la exercitii.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Carmen nici nu stiu ce sa spun, am ramas paf.....imi pare tare rau, iti doresc sa ai multa putere sa treci peste momentul asta in care ti s-a confirmat pentru ca sa o poti ajuta pe Daria....are mare nevoie de tine. Oricum, din cate stiu eu cu un tratament adecvat, boala asta este foarte bine tinuta in frau.
Multa multa putere si sanatate!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Carmen....offf,ce sa mai spun?Multa sanatate si putere..si poate cu tratament si descoperit la timp, va fi cat de cat bine..
Va doresc un WE minunat,multa sanatate la puiutii bolnaviori si ne auzim luni

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Fetelor, copii vostru au tendinta de a manca singuri?
Caci Bianca mea n-are nici o treaba....nici macar nu vrea sa tina in mana lingurita sau furculita. Si asta n-ar fi nimic....nici cu mana nu vrea sa ia si sa duca in gura (mancarea....ca altele...). Nici un biscuite nu vrea sa tina in mana, nici daca ii dau sa muste din ceva nu vrea sa muste (biscuite, banana, etc...). Stiti ca Bianca mea se incadreaza in categoria papaciosilor, despre asta nu ma planga, mananca orice ii dau si in cantitati mari, dar numai daca-i dau eu in gura (sau altcineva), cu lingurita sau cu bucatica. Nici pe vremea cand folosea biberonul nici macar o data n-a avut tendinta de a si-l tine singura....e clar...cred ca e o maaare lenesa.
Nu stiu cum s-o fac sa puna si ea mana sa duca la gura o bucatica de ceva....sau sa-i tin macar banana si ea s-o muste (data cu bucatica o mananca toata...).
Oare-s eu paranoia si astept prea mult de la ea la varsta asta? Credeti-ma, nu-i cer inca sa faca poezii...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, saru'mana pentru aprecieri!
Credeti voi, c-o sa fie manechina? Ce bine ar fi! Mie mi-e teama sa nu o fac pana la urma ... handbalista si asta in cel mai bun caz!, ca cine stie poate fi si...!!! Pai, are miste palme si niste talpici!!!! De mi-e teama sa nu poarte 43 cand o fi mare!!
Da', daca voi ziceti ca-i normal! Oricum e FRUMOASA, ca doar e a mea!!

Mai nou zice:BAUU!! E atat de caraghioasa! Se ascunde dupa tricoul lui tati si zice BAU, dupa care asteapta sa-i raspunzi. Daca nu esti pe faza devine insistenta, dar are un glascior de ma omoara!!
Si daca tot nu-i raspunzi incepe sa tuseasca!

Apropo de mancare, a mea a inceput sa se joace cu farfurioare si lingurite. Scormoneste in ele si incearca sa apuce desenele. Si bucuria cea mare pe care mi-a facut-o a fost, ca a inceput sa se joace si cu papusi. Imi era teama ca o sa fie baietoi! Pai, numai cu telecomenzi, telefoane si orice scula de prin debara...!? Dar a inceput sa fie curioasa si cu papuselele. Le rupe capul!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Carmen, nu stiu daca tratamentul la astm difera in functie de ceea ce provoaca alergie (am citit in multe locuri ca nu se prea poate trata), dar descoperit din timp si tratat eu stiu ca se vindeca. Am suferit si eu in coplilarie, fiind alergica la praf de casa si pene si dupa un tratament injectabil de cativa ani nu am mai avut nimic. Bafta si voua sa gasiti tratament si sa va faceti bine.
Paxela, imi pare rau ca pe cand pareau sa mearga lucrurile mai bine au luat-o invers. Multa sanatate lui Silviu.
Sanatate si lui Mihnea.

Cristina, le-am vazut in sfarsit si eu pe Alexia si Teodora. Sunt frumoase printesele. Sa fie cuminti si sanatoase! Chiar, care e mai mare, Teodora?

Eveline, eu ma mai enervez cand vrea Danutz sa manance singur, dar cand vrea nu ma pot opune ca altfel nu mai vrea mancare. Si sa vezi cum mananca: ori pe cand ajunge la gurita cu lingura cade tot pe jos pt. ca nu poate sa se concentreze si la lingura si la deschisul gurii sau umple prea tare lingura si jumate cade iar pe jos sau intr-unul din cele mai fericite cazuri reuseste sa-si bage in gurita si atunci fericit baga lingurita dupa lingurita pana isi umple gurita. Sunt multumita daca nu scuipa tot dupa ultima operatiune descrisa. Dar asta e, trebuie lasat copilul sa se manifeste. Mai sunt si cazuri cand se descurca foarte bine. Depinde si de mancare... Banana in schimb nu mananca singur pentru ca nu stie cat sa muste si se trezeste cu gurita plina. Asa ca s-a invatat minte si ii dau eu bucatele. Dar nu e nici o pb. daca la varsta asta nu mananca singurei. Au timp toata viata. O sa invete usor cand o sa tot vada ca restul lumii mananca singura si mai ales cu instrumente atat de interesante ca furculitele...

Lui Danutz ii place laptele in general. Si am cumparat unul care mi s-a parut mie tare bun zilele trecute. Zuzu ii spune, Miki.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput