Copilasi nov-dec 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna ziua fetelor! Ce mai faceti? Speram ca ati avut un we placut.
Noi suntem bine, Bianca s-a reglat in urma regimului (pe care l-am tinut 2 zile) asa de bine ca n-a mai facut kk deloc o zi jumate...Apoi a revenit la normal, am introdus si noi laptele si toate celelalte.
In rest suntem bucuroase ca am iesit si noi la plimbare zilele astea caci a fost frumos si la noi. Ne-am plimbat de manuta cu mami si cu tati prin centru si drept urmare am dormit rupti la pranz...
Va urez sa aveti o zi si o saptamana nemaipomenita!
Si La multi ani celor ce-si serbeaza azi ziua numelui!

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Buna ziua dragele mele. Sint pe fuga, intre doua plati, niste facturi si un import, asa ca voi fi foarte succinta. Am intrat numai ca sa ma laud. DE O SAPTAMANA FAC ABDOMENE IN FIECAE DIMINEATA !!
Adevarul esta ca am inceput sa arat penibil, mananc mai mult seara (= dupa ora 21), asa ca la cele 40 de kg din dotare s-a atasat o minunatioe de burta de zici ca-s somaleza! Acuma.... as vrea un sfat de la cele mai sportive dintre voi : 50 de abdomene in fiecare dimineata, plus 5 ridicari ale picioarelor la aprox 30 de grade ..(stit voi, perfect intinse la orizontala se ridica picioarele la aprox 30 de grade de la sol si se sta asa cca 8-10 secunde ..)... Ce ziceti, sa ma astept la ceva rezultate, sau ce fac eu se cheama 15 stropi de ploaie in ocean ?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Ati scris asa mult in WE...din pacate am reusit sa citesc cateva randuri...
Felis,sanatate multa...bine ca a trecut bubita
paxela,multa rabdare..tie!si sanatate lui Silviu!
In we din pacate nu l-am vazut pe Andrei cel bolnavior!Diana,sanatate multa!
la Pitesti am avut "surpriza"neplacuta sa fie un frig in casa la tati.......asa ca Mariuca a dormit la mamaie..drept ptr.care ieri tot drumul pana la Bucuresti a strigat mereu"mamaie,tataie"..mama nu,ca de,eu sunt vrajitoarea cea rea care o mai si cearta
Am reusit sa o inregistrez cantand...adica eu fac ia..ia..oooo,iar ea dupa mine ..iti vine sa o mananci cu gurita aia ei
In fiecare zi descopera cuvinte noi,acum a invatat sa zica si "nu"cand nu are chef sa faca ceva,plus alte cuvinte pe care eu nu le pricep,ca de,sunt
Pupici multi

POZE
MARIUCA 1 ANISOR!
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea... Noi sa ne si laudam... Ca papam seara la ultima masa cantitati record... (peste 300 ml), ca ieri am vrut sa ii dau la linguritza iaurt de baut in scaunul de masa si chiar i-am dat ca a papat tot ce pusesem eu in cana (120-130 ml) dupa ce in urma cu 2 ore papase 160 si dupa 2 ore 300 ml..
In plus... am incercat sa ii dau sa bea in cana speciala de bebe si a baut cu cana..., dupa aceea i-am dat cu paiul si a tras, dar era satul de apa si daca ii scoteam paiul scuipa apa afara
I-am dat si azi cu paiul si chiar a baut
VA pup... ca iesim la plimbare...
Mai povestim deseara si poate si poze... ca am facut poze azi la kineto da in sala, nu la noi acasa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ia te uita ce trece vremea!Flori e deja in saptamana 20!!!!
Bravo,mami,tot inainte!

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Felis!!! S-o tina tot asa Mihaita! Sa se faca mare si tare. Si sa-l inspire si pe "fratele" lui, Silviu...

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felis, BRAVO lui Mihaita.

Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am citit printre randuri ca unele dintre voi va faceti probleme ca nu mananca copilasii singurei…pai al meu face asa (cititi si apoi decideti daca mai vreti) : in afara de masa de pranz, totul este bun daca se poate apuca in mana, se poate arunca apoi pe jos, se poate calca in picioare si apoi morfoli.Din ce iese scoate din gurita si-mi da si mie foarte generos.Nu mai serveste iaurt ca nu se poate manca cu mana lui, e de acord sa incerce si cu lingurita dar ajunge pe jos sip e pereti…
Cat despre pai, canuta..nu stim cum se face, ori bibe ori sticla direct.'
Azi l-am vazut pe voinicul din Felis", e un mare golanel, canta la mine la servici si Felis ii reteza avantul.Mai felis lasa copilu' sa-si arate talentele.
Ioana e foarte bine ce faci, important este sa te tii si sa nu te astepti la rezultate in ziua3...
ma duc in urma sa mai citesc.
DE AZI NU-I MAI DAU TZITZI.Toata ziua mi-a vent sa plang si parca ma vad diseara ca nu-s in stare, dar nu am ce sa fac, bea asa putin laptic si poate daca nu mai are termen de comparatie accepta si alt lapte.Ralu am incercat si Parmalatul ala de la cutie, a fost otrava, Dutzi am incercat si cu Nesquiq..a fost cah..si tot asa.

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Miki,si eu cind l-am intarcat pe Andrei a fost jale ,am plins si eu si copilul fiecare cu durerea lui (eu ca o sa-mi lipseasca momentele de tandreturi ,el ca nu vroia alt lapte ).Apoi a acceptat Milumil si de atunci tot asa sintem .
Andreap,Andreiucu' e bine,dar am dat de alta belea ,e kk-cios saracutul si nu poate sa manince nici un fruct in afara de banana .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Cele mai grozave felicitari ptr MIHAITA si molipsire rapida si la Silviu!!!

Noi, azi ne-am plimbat, am venit cu foamea in gat, am papat si ciorbica si felul 2 si desert, dupa care puiul a dormit 3 ore, din care 2 nu s-a miscat deloc . Deh, piciorutele lui nu stiu cand sa se opreasca...

Miki, succes la biberoane!!!!

fetele, m-am ingalbenit (la stelutele )...sunt membru de baza ...de modesta ce sunt ma singura

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput