Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

LA MULTI ANI Nicola,Delia si Vlad stefan!

lorelai,eu nu-i dau ceai,de aceea nu ti-am raspuns;am incercat cu musetel-care nu i-a placut,si cu tei-care i-a placut,dar nu cat sa bea 20 mlAm renuntat,mai ales ca n-au nevoie de ceaiuri,mai ales daca nu le accepta,ci de apa,pe care,prin insistenta,am ajuns sa-l fac sa bea aproape 100 ml/zi.
Mai trist e ca a inceput sa ii scada rau pofta de lapte,abia scoatem cu chiu cu vai 500 ml/zi,el care'devora'tzitzi,acum parca e bolnav,asa se comporta.Si,cum tot patesc eu din astea,abia gasisem o pediatra buna,si s-a internat sa se opereze,asa ca iar sunt in aer,cum am fost opt luni.
Azi noapte,dupa ce ieri a fost si exemplar de cuminte si a dormit vreo patru ore jumatate,bineinteles ca noaptea a dormit pe sponci,Nici nu-mi mai amintesc de cate ori si la ce ore m-am dus la el,cert e ca parca eram teleghidata.acum doarme.
loreen,n-am prea inteles ce-ai vrut sa-mi transmiti cu'coada de mar'

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

alessia,deci am raspuns la apel
hiroral,multumim de complimente,Alexut ii transmite sarutari de manusite delicatei Karen!
ancaMicaela,am vazut-o si pe ema ce a crescut si ce frumos sta pe olita,felicitari si sanatate!
lorelai,te loghezi pe yahoo u propriul id si parola,apoi dai iar pe linkul meu si ultimele doua albume,cele mai recente,sunt publice.spor la vizionat!

Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Salutari tuturor mamicilor! Am intrat sa vad ce mai faceti si am vazut ca se striga catalogul, asa ca raspund PREZENT! la apel!
Nu prea ma omor eu cu scrisul, dar v-am mai vizitat din cand in cand.

Doresc multa sanatate bebeilor, la fel si mamicilor, ca altfel cum ar putea avea grija de ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

PREZENT!

Din pacate nu prea pot sa fac mai mult decat sa strig prezent pt ca sunt cam aglomerata cu serviciul. Plus ca azi mor de somn, am dormit cu Radu la socrii si a urlat o alara toata noaptea, drept pt care cand tacea alarma incepea Radu si tot asha am tzinut-o toata noaptea!

Avem o mare realizare , Radu merge bine acum in 4 labe, cu fatza. Gata nu se mai taraste ca serpisorul. In rest tot felul de boacane, la bunica ca acolo a fost cazat saptamana asta, avand in vedere ca la noi sunt -25 dimineatza!

Va pup pe toate, am reusit sa citesc pe diagonala.
mamacita, ma bucur ca ai revenit!
anca micaela, wow ce ai putut pati! Multa sanatate lu Ema!

Eu si Raducu (22.04.2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ako spune:

upssssssssss...! iar am ratat petrecerile minunilor voastre. si uite asa devin as'a in arta contratimpului. dar..dar...impart si eu cu voi, retroactiv ..:) bucuria ca le'ati dat viata si da'ti'mi voie sa le pup macar piciorusele. deci, la cat mai multi si frumosi ani lui
Rares Mihai, Dario, Marei, Sarei, Ioanei Alexandra , Andrei - Bogdan , Luca Joszeph, George Victor, Nicolei Adriana, Letitia Medeea, Andreei Maria , Adelei Maria, Rares Ionut, Radu Alexander Christian Alexander Paul, Matei, Cezar Georgian, Dalia Larisa, Alexandru (samuraiul nostru drag..:), Daria Maria
Delia.

ma bucur ca am revenit /toate/ si ca ca ne'am revenit!!!

ako+darian+rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Buna dimineata!
la multi ani Nicola,Vlad, Delia

PREZENT

[blueAnca Micaela[/blue] Draga de tine ce-ai putut pati! Sanatate micutei frumoase si mari.Am vizionat cu mare placere pozele. sunteti minunati!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Cand se tipa catalogul semnam si noi prezent chiar daca o mai punem de absente cand si cand...

Multumim pentru urari...9 luni...o gramada de vremesi parca totusi atat de putin...

Mamacita vroiam sa spun ca la "corturi"(asa erau demunite saloanele unde am fost 'gazata' prima oara-erau numai rromi in satra stationara) m-as fi multumit si cu coada marului aflat sub patul tau ca sigur era mult mai igienizata decat carcalacii,igrasia,mucegaiul si restul de mii de microbi adusi de 'colegii de salon'...si acum mi se zburleste maciuca parul de pe mine...aaa...nu mai zic de mirosuri

Mimoza mea nu bea ceai din principiu...dar am incercat toate granulatele de la Humana si Hipp,conforme cu stadiul de dezvoltare,si am eliminat feniculul si anasonul ca se irita la dansa de la ele...asa ca "vive la ...apa plata".

Alessia105 n-am pentru ce sa te iert ca nu ai gresit cu nimic...l-am vazut si pe Patrick de la mai-iunie la Specialii...si am mai vazut ca marea majoritate au ochii albastrii...niste minunati toti...cred ca 2005 a fost anul copiilor frumosi...ca vorba aia am nascut si eu

LA MULTI ANI de la noi pentru Nicola Adriana si Vlad Stefan

Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

loreen,am vazut pozele,fetele au crescut si par foarte cuminti si prietenoase.Unele din poze le mai vizionasem,dar ai adaugat multe.Pupici printeselor!

Alexandru,soarele nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La Multi Ani Nicola, Vlad si Delia !

Alessia, esti grozava. Si ideile tale la fel. Raspund PREZENT.

Anca Micaela, imi pare tare rau prin ce a trebuit sa treceti tu si micuta ta voinica. Sanatate multa si sa-i revina repede zambetul si chiotele.

In legatura cu programul de lucru de 6 ore si la mine la firma este posibil dar nu stiam ca este stipulat prin vreo lege. Credeam ca e vreo facilitate pe care ne-o da firma pentru a incuraja mamicile sa vina mai repede. Eu trebuie sa fac o cerere scrisa la director pentru acest lucru. Atata ca mi-a cerut sa lucrez de la 10 la 17 ceea ce mie bineinteles nu-mi convine. Eu as vrea fara pauza de la 9 la 15. Pana la urma a ramas in coada de peste ca mai vedem in functie de sedintele la care trebuie sau nu sa particip. Acum ca mi-a venit soacra o sa ma pot duce fara Mihai sa discutam la modul serios (data trecuta am fost cu Mihai care se cam ratoia la director).

Si eu m-am binedispus de dimineata (dupa o noapte de treziri din ora in ora). Acum savurez prima cafeluta dupa un an de pauza, iar soacra face entertainment pentru piticotul meu.

Hiroral, nici eu nu-mi gasesc timp pentru nimic in afara de piticot. Mihai a devenit cam terorist, dar e tare dragalas asa cum e el. Nu suporta sa stau la calculator sau sa citesc sau sa vorbesc la telefon. Mancare nu. Iar curatenie iarasi nu, cand aude aspiratorul urla de nu-l mai poti opri. Trebuie sa stau pe covor cu el, sa ne jucam impreuna dupa care continua de unul singur dar eu trebuie sa stau acolo jos pe covor si sa ma uit la el. Nu cumva sa indraznesc sa fac altceva caci imediat vine dupa mine si ma trage de pantaloni, ma calareste, etc, etc.

Se vorbea despre jocuri cu bebelusii : Mihai adora sa ne jucam de-a prinselea prin pat. Mai ales daca fuge tati dupa el, Mihai tusti in bratele mele sa se ascunda, dupa care se uita smechereste la tati si-l provoaca din nou. Raqde in hohote pana-l apuca sughitul.

Ma duc la el, caci degeaba e buni, el tot de pantalonul meu trage.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Sa zic si eu PREZENT, desi cred ca fac prezenta in fiecare zi cand va stresez cu urarile de LA MULTI!.

Imi pare foarte rau... dar am citit doar pe sarite ce s-a scris ieri si azi... trebuie sa pazesc non stop copilul... multumesc tuturor celor care si-au facut rost de putin timp sa ne adreseze si noua cateva randuri..

si ca sa nu uit pe cineva cu raspunsuri de data asta sar peste si va spun cate ceva.

Totusi nu pot sa nu ii urez multa sanatate Emei - Anca Micaela.

Noi ne laudam cu al 8 -lea dintisor, cu faptul ca mergem bine in picioruse si vrem absolut peste tot sa ne bagam nasucul.... si dupa amiaza mergem la doctor pentru vaccinul de rujeola. azi noapte iar a fost cam agitat... l-am culcat la 10.. si s-a sculat la 10.30, la 11, la 12, la 1, si la 5 cand a mai adormit pe la 7 fara un sfert... asa ca o ducem foarte bine si cu somnul de noapte.. ne incadram perfect in limitele impuse de bebelusi SPECIALII, nu?

gata am fugit, trebuie sa ii pregatesc supitza, plus ca mai are putin si sebaga in sifonier....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput