Bebelusi de martie - aprilie 2005 (74)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

LA MULTI ANI STEFAN, ALEXANDRU, DARIA !!!
Mamacitabine ai revenit! Sper sa se potoleasca samuraiul si sa doarma noptile, iar zilele sa devina mai distractive. Pt problema din zona p... eu il spal bine cu apa calduta si il dau cu crema de galbenele de la Weleda...functioneaza.
AncaMicaela Imi pare tare rau sa aud de momentele grele prin care a trecut Ema..sper sa treaca cit mai repede...
Andruzza Adeseana ..mai vorbiti cu noi .. ce mai fac Rares si Alexandra ?
Lorelai Eu ii dau lui Alex ceai de plante de la Hipp in care pun putin de suc de mere.

Valenka si Alex(n.22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/dumval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

AncaMicaela, imi pare tare rau ca trebuie sa treceti cu draguta de Ema prin asemenea momente, va doresc multa multa sanatate, e oribil ce se intampla in spitalele din romania...

mey se pare ca enterocolita noastra a fost prevestitoare, se pare ca ne ies de o data ...4 dintisori, 2 jos si 2 sus, cei de jos inca nu se vad dar se simt, iar tat'su zice ca sus i-a vazut el, acu' doarme si nu poci sa verific spusele lui, dar 2 avem sigur

Vreau sa pun si eu poze in album si sa skimb semnatura, sper sa reusesc in seara asta

va pup

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutati-o pe Alinutza sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Neatza!
Anca Micaela sanatate multa Micutei Ema ,sa-i treca repede gatutul,cat despre spitalul respectiv...
Am vazut-o in poze si vrem sa o felicitam ca e domnisorica mare,bea cu canita si pe deasupra face si la olita si are un zambet tare dragalas!
Sanatate multa tuturor bebelusilor,sa nu se imbolnaveasca,sa nu cumva sa aveti nevoie de mers la spital cu ei,ca...
L-am vazut si pe Alexutu,samuraiul si un dolafan si jumatatescump foc.Din ceea ce am vazut eu seamana f bine cu mamica,poza de la 11 luni.
Revenim mai tarziu,asteptam sa va treziti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Neatza fete dragi ....

Pai decand cu partyurile noctorne se pare ca organismul meu s-a obisnuit noctor ..iete ca e 2.08 aici si eu am venit sa va scriu ...

Anca Micaela...Multa sanatate Emei !!! Sa de-a Domnul sa treceti cu bine si repede si peste asta ! Iar tie sa iti de-a rabdare si putere sa fi langa scumpita mica..Io la spitale si doctori in Ro is no coment ...e nu la toti.....am eu un Dr preferat pe sufletul meu si ii accept chiar si "mumia" de sub pat

Loreen mii de scuze acum am vazut ca iubita mica Delia nu e acolo unde ii este locul in albumul Specialilor 2005 ...is..am indreptat greseala "sutind " 2 poze ..Ai doua fete Frumoaseeeeeeeeeeeee...sa iti traiasaca si sa va bucurati de ele!

An-k felicitari Biei ptr dintisorii iesiti in gasca..sa ii stapanesca satoasa si voioasa.Voi ce faceti? Sanatosi voinici?!?!

Danna_JPrintesele mele iubite ! Te asteptam cand ai un pic de timp sa ne mai povestesti de iubita mica Sara..si despre tine ...MISS U

Adseana vrem poze cu printesa!!!si vesti despre voi ..Hai ca s-a Sunat de Intrare si pauza mare s-a terminat ..asa ca treci in banca ca maine strig catatlogu' si te pun nemotivat

Andrruzza Ce face mandretea de Rares ?Si mamica lui? Vrem pozici si de la voi ...de vesti nu mai vorbesc

Gata ma duc in pat ..dar nu inaite de a spune LA multi ani sarbatoritilor din data de 26..sa cresteti mari si voiosi!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Anunt IMOPRTANT PTR TARA....

AZI 26.01.2006 VOI STRIGA CATALOGUL..cine lipseste ...sa se astepte la si ..macar da-ti-mi BUNA ZIUA..Ptr cei prezenti ..CADOURI ..fie ele si virtuale
...aveti timp ca io ma scol tarziu ca stiti ca is PUTUROSU LISTEI[alcool[/b]]

hiroral Esti prima prezenta ..ma bucur..eu cred ca functionez dupa ceasul din Japonia de nu am somn la ora asta

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Na` ca uitasem sa urez La multi ani sarbatoritilor de azi:Nicola Adriana,Vlad Stefan,si Delia!Sa cresteti mari si sanatosi!
Alessia il vazui si eu pe comisarul Colombo si poze si a dragalas tot,cum mananca el cu mare atentie prajiturica
Acum zau ca ar fi timpul sa mergi la somnic ca e tarziu rau acolo la voi!
Loreen ai doua papusi de fete,sa-ti traiasca!Iar freza Deliei de Craciun e super!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna dimineata!
Alessia, foarte buna ideea cu strigatul catalogului. Ar fi bine sa fie toate fetele la apel .Va asteptam cu drag
Multumim foarte mult pentru urarile de ieri, Danuta, Lorelai, Carmenduta, Hiroral, sper sa nu fi uitat pe cineva. Si mai vreau sa le multumesc Danutei si lui Lorelai pentru sustinere! Nici nu stiti ce mult inseamna pentru mine!
Anca Micaela, multa sanatate micutei Ema, imi pare rau ca ati trecut prin episodul urat cu spitalul.
An-k, cu placere, si Stefan a slabit cand a fost bolnavior, dar recupereaza, stai linistita!
Lorelai, eu i-am dat mult timp lui Stefan ceai Baby Calm, e un ceai polonez (sau Baby Calm nu mai stiu ca nu mai am nici o cutie prin casa). Oricum, firma se numeste Celmar, e, dupa parerea mea,cel mai bun ceai pentru bebei. E singurul care nu e amar si e foarte racoritor, are si fenicul, de fapt e o combinatie de plante si mai ales cand e cald, merge uns!
La multi ani Nicola! La multi ani Vlad Stefan! O mai asteptam pe mamica ta sa ne mai dea vesti! La multi ani Delia!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Azi m-am trezit foarte bine dispusa! E soare asa, de dimineata (ca sunt -18 grade asta e alta poveste) si s-au nimerit niste pasarele in balcon si ciripesc de zor! Asa ca de abia astept sa vina primavara (care o sa tina probabil vreo 2 saptamani cu schimbarile astea de clima, de la palton sarim direct in saboti!), sa deschid geamul dimineata si sa simt aerul acela un pic rece, sa adie un pic vantul, sa cante pasarelele, sa ies afara in parc. Ma gandeam ca vara asta o sa avem activitate intensa in parc , copilasii nostri or sa vrea de zor-nevoie sa impinga ei la carutz si noi sa fugim dupa ei ...De abia astept!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_r spune:

Buna dimineata fetelor,
S-au trezit bb ?Dora este pe baricade de la 7 ,il ajuta pe tati sa plece la serviciu.Acum se joaca iar pe la 10 ne culcam.

Azi sarbatorim pe cineva?

Lorelai eu ii dau Dorei de 2 saptamani ceai de tei, ori ii pun 1 pliculet tei+ 1 pliculet "baby tea" .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/raduionela/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani!!!! pentru Nicola Adriana - Raluk, Vlad Stefan - Lazy, Delia - Loreen.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput