Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

NicoletaB, trimis un mail... te rog, activeaza-ti PM ( din stanga, la profil personal, dai k permiti membrilor sa-ti dea pm ).

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

gata am raspuns
PM meu este activat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

gata am raspuns
PM meu este activat

Nu, nu e.. tb sa apara asa PM pe bara ta...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

am intrat in profil personal si acolo este selectat DA la intrebarea "Permiti membrilor.....?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagody76 spune:

Neata fetele!
Mama, ce de pregatiri pe toate planurile. Cand vad ce avansate sunteti voi, intru in panica. Nu am facut nimic-nimic in afara de gasit restaurant (si nu am semnat nimic cu ei!).Aoleu!
Subscriu si eu la intrebarea despre DJ. Stie cineva un DJ bun? Am auzit de DJ loco in Craiova, dar cica cer 600 E, cat cere si orchestra! Astea sunt preturile, sau fac oltenii pe nebunii??? Daca gasesc unul bun in Bucuresti, il iau dupa mine rapid.
NicoletaB, cat costa baloanele? Cred ca e o idee buna (tot fur idei de aici, de la miresici mai istete ca mine )
Hai ca ma aventurez afara din casa, sa vad ce gasesc pe aici in materie de rochite, inainte sa ma intorc la capitala... Sper sa nu deger.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, salutare.

Eu am metoda: seara prinez paginile scrise de voi si el citesc in drum spre casa. Iar dimineata citesc pe fuga ce ati mai scris.

Asa ca as vrea sa va spun ca a fost super bancul de aseara cu pustoaica insarcinata.
M-am prapadit de ras. Uffffffff, iar nu am "entire list". Oare ce se intampla? Voiam sa pun "rad tare" . Da' o sa ma multumes cu "hlizitul" asta.

Freia, poti sa imi explici? Te rog frumos. Sper ca nu am cazut in dizgratie...

Krelia, nu m-ai trecut si pe mine cu biserica...

Desi..imi amintesc ca ne-ai rugat odata sa dam si PM pentru modificarile pe listuta....ca om esti si tu si poate iti mai scapa cate un mesaj. Asa ca o sa iti dau si PM sa repet rugamintea. Oricum, multumim (aici cred ca sunt in asentimentul tuturor) pentru ceea ce faci pe acest topic. Stiu ca o faci cu mare drag si placere...dar e totusi un efort...
Pupici de la noi

Si..nu mai are nimeni nunta la Biserica Elefterie, sa schimbam impresii? Eu ma simt asa usurata de cand am rezolvat si asta... Cam devreme fata de ora dorita..dar asta e...
Fetelor, care nu aveti inca biserica rezervata,....grabiti-va!!!
Se ocupa orele "cheie" ceva de speriat....
Ce bine era daca ma sfatuia si pe mine cineva sa ma grabesc...

Referitor la propunerea premierii celei de-a 100-a miresici. Sustin initiativa.... Si astept sa se decida care va fi premiul si cum ne aducem contributia.

Dya si Rallu, referitor la machiaj trebuie sa ma interesez mai in amanunt. Am comunicat persoanei ed legatura intrebarile. Urmeaza luni sa aflu mai multe.
Dar ami am o indoiala...Totusi eu pentru ziua nuntii asa vrea machiaj ...artistic..deci ceva ... make up art..nu machiaj de televiziune. Ma gandesc eu ca nu-i acelasi lucru, nu?
Una e sa dai bine in lumina reflectoarelor si pe camera TV si alta e sa iti fac cineva make up art... (ca printesica nua m de unde sa adaug....asa ca am pus asta desi pe ea scrie "vampa")

Despre rochita visurilor mele nu are nimeni nimic de zis? V amai dau o data www.marysbridal.com/informals03.htm" target="_blank">linkul. E a doua poza de la stanga la dreapta, pe penultimul rand. Partea proasta e ca la clikul pentru detaliu e doar cu spatele. Poza de langa ea, in dreapta, e aproape la fel si aceea poate fi vazuta in detaliu si fata si spate cu clik pe ea. Diferenta e imbinarea dintre corset si fusta, adica in V.
Nu ma las asa usor.....
Hai, va rog, dati-va cu parerea. Pleaseeeeeeeeee

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetili...eu sunt moarta de somn..Azi noapte pe la 2 s-a oprit curentul si au inceput sa urle UPS-urile si m-au trezit...apoi am stat pana a venit curentul pt ca oprisem si centrala si nu vroiam sa murim inghetati. As bea o cafea...cine mai doreste, cine mai pofteste???

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza, dragelor!!
Sa va mearga bine!

http://www.comunidadeweb.com.br/souseufan.swf?name=MIRESE

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

am comandat i inima mare=1.100.000, iar pe mese cate 1 buchet a 5 baloane (21.000 bucata)
jumbo si baloane cu heliu pe tavan nu am cerut pt ca restaurantul e cu specific romanesc, predominant lemn in interior si n-am vrut sa arate ca o capra de revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Elara, link-ul dat de tine nu merge, dar pentru ca sunt fata buna si tin la tine, m-am descurcat. Deci, pentru cine vrea sa vada rochia elarei, intrati pe www.marysbridal.com/ si selectati colectia informals. Pe penultimul rand a doua rochie de la stanga la drapta! E superba, dar stii care-i dezavantajul? Nu poti sa pui mana pe ea, sa vezi cum e materialul, etc. Dar ca model, da. Iar broderia aia finuta e super!
Cat despre tipa cu mkachiajul, asteptam info. Care-i diferenta dintre machiaj artistic si machiaj de televiziune? De fapt, sa-ti spun ce vreau eu: un machiaj care sa ma faca sa arat mai bine decat reusesc eu cand ma macheiez singura. Sa arat mai bine si in realitate si in poze si pe caseta. Cred ca e vorba de trucurile alea de machiaj pe care o profesionista ar tb sa le cunoasca. Iar atata timp cat imi place cum arat, nu ma mai intereseaza cum anume se cheama machiajul. Vezi, tocmai de-aia intrebam daca face proba inainte. ca sa nu avem surprize in ziua Z.
Si cu asta va pup ac plec la munca!

Mergi la inceput