Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
fratilor cica dupa 15 februarie vine primavara, iar in martie sa te tii de ninsori
a luat-o razna lumea asta
Sa fie cald pe 25 februarie... ca in rest... POate sa si ninga, ca nu ma intereseaza.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
Andita spune:
'Neata si de la mine.... Uite ca a trecut si a doua noapte de cand e plecat iubi al meu in delegatie, fir-ar sa fie de delegatie. Constant ma trezesc in miezul noptii si ma uit pe pereti, si deja m-am plictisit de dormit cu lumina aprinsa.... Mai am o noapte, si gata, reintru in ritmul normal...
Ieri am pierdut o gramada de timp vizionand verighete pe diferite site-uri gasite pe aici pe forum sau pe google, si am ajuns iar in stadiul in care sunt si cu rochitele: am vazut asa d emulte, incat nu-mi mai place nimic....
Mai am fix 7 luni pana la nunta...
Hai ca va pup deocamdata, ma duc s amai fac ceva pe la lucrarea de dizertatie, ca va zisei ca pe 1 marite tre' sa ma prezint cu ea in dinti in fata comisiei...si apoi, adio viata de "student" (masterand, whatever....)
Au mai ramas...
Poze
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Nope Andreea! Acum 4 luni si o zi..dica la nunta, am patit o mare duda la unghiile de la degetele mari! Si nimeni nu poate sa-mi faca nimic. Mi s-a recomandat sa evit frigul si statul in picioare multa vreme. Si acum mi s-a umflat tot piciorul! Asta e!
Pai daca locuiai in Miercurea Ciuc...ori intrai in hibernare, ori te mutai in tarile calde...
Sa te faci bine si stai la caldurica.
10+
Mai am 30 de zile pana la nunta
POZE
kateryna spune:
Nicoleta, dap poate El a cununat-o si pe Daniela Gyorfi, asa ca are experienta la "nebune" din astea ca mine.
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by NicoletaB
e super rochita, dar crezi ca mai poate popa sa-ti faca slujba?
mie ca da fuga in altar
Ai fi mirata sa vezi in magazine altele si mai decoltate..
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Mariana I si tu mai ai un pic... in ce stadiu esti cu pregatirile ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
kateryna spune:
Razuca, unde ai gasit rochiile alea decoltate? Ca eu de obicei gasesc numai din alea imbracate:D E adevarat ca nici nu am cautat mult.
Nunta noastra