Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

raza imi place rochia, dar pe ale freiei nu le pot vedea
imi spune ca nu sunt disponibile sau ca au fost mutate

Nu e rochia mea, ci a Freiei ! sterge . de pe link

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

sorry pt eroare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

feteleeeee,!........din vasta voastra experienta, ce banca imi recomandati pentru un "credit pentru nevoi personale"?..ca timpul trece si noi trebuie sa tot onoram avansuri si alte cheltuieli...iar pusculitza noastra s-a golit de mult!!!credeti ca ni se aproba un credit de vreo 2 mii de euroi pe un salariu net(dar cu sporuri, etc) de 14 milioane?
orice sugestie ne va fi de mare ajutor!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by moko

feteleeeee,!........din vasta voastra experienta, ce banca imi recomandati pentru un "credit pentru nevoi personale"?..ca timpul trece si noi trebuie sa tot onoram avansuri si alte cheltuieli...iar pusculitza noastra s-a golit de mult!!!credeti ca ni se aproba un credit de vreo 2 mii de euroi pe un salariu net(dar cu sporuri, etc) de 14 milioane?

Zice fata: am credit la BRD, pe 5 ani (sper sa-i dau inapoi dupa nunta) si cu 8.400.000 pe cartea de munca am luat 2.000 euro, deci tu poti lua mai mult. Neaparat ai grija sa nu difere semnaturile si stampilele, k altfel refaci adeverinta respectiva. Eu am luat banii in vreo 4 zile ( k au fost stampile diferite si un weekend la mijloc ).

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

buna, minunatelor!
Cryssy draga,nu te ingrijora prea tare. La mine, dupa trei luni, in care nasii vorbisera la biserica deja, stiam si ce culoare vrea la buchet nasa, hodoronc tronc ne-au spus ca nu mai vor. si noi avem nunta in mai. am intrebat in stnga si-n dreapta si am gasit o pereche care nu s-a gandit nici cinci minunte si ne-a scpus ca da, cu cea mai mare placere. si nu-i dau banii afara din casa. asa ca, pentru fiecare dintre noi, se gaseste cineva care sa o faca cu drag.
sambata am aranjat si noi cu biserica. noroc cu voi, de-am gasit biserica Radu Voda, asa ca pe 27 mai, la ora 19.00, avem cununia religioasa.
asta inseamna ca ajungem cam tarziu la restauranr, pe la 20.30. voi la cat ati fixat ora de restaurant? ne gandeam sa mergem inainte de biserica sa facem poze, ca la primarie mergem in timpul saptamanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:

Mai mult ca sigur ca poti sa iei 2000 de euro daca salariul net e macar 10 milioane.Stiu ca rata lunara nu trebuie sa depaseasca 30% din venitul net lunar...adica daca ai 10mil, rata poate fi de 3 milioane, deci poti sa iei 2000 de euro fara probleme.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

nimeni nu ma lamureste cum e cu plata la targ?!!!...Razuco zi si mie pls, pot merge linistita cu cardul sau imi iau cu mine?

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Neatza fetele!
Freia, mie imi place cel mai mult prima rochie.
In rest, nu va bucurati de schimbarea vremii, miresici?
Noi ieri am fost again dupa mobila, am gasit - cred - canapea. Pana acum nici nu vroiam sa aud de piele sau inlocuitor de piele in camera de zi, dar acum mi-a placut una muult. Asa ca, pls. , care aveti pe-acasa din inlocuitoare (ca de piele costa dublu ) ce ziceti? E o idee buna? Sau sa-mi fac de panza plusata (ca fac si din aia) ?

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:

Eu iti recomand cu caldura HVB-u, eu de la ei am luat doua credite..anul trecut mi-au dat 4000 de euro pe 5 ani la un sal de 9 mil juma...si au si o dobanda bunicica...Cu mine au fost foarte seriosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

briza_marii, eu anul trecut nu am vazut nici un POS pe la stnaduri, deci parerea mea este ca trebuie sa te duci cu ceva banutzi la tine...dar nu cu prea multi, pt ca poti da numai un avans si restul de bani sa-i dai direct la magazin, sau in ziua urmatoare (daca nu sunt din Buc)

Mergi la inceput