Miresele anului 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
dianette spune:
dilaural, superba coafura ai avut la nunta!!
quote:
Originally posted by dilaural
Da fetelor... cununia civila e o mare pacoste...
Va spune o Miresica de 2005... care stie ce vorbeste!
Eu am avut casatoria civila + religioasa pe 17 sept 2005... deci nu era sezon chiar asa de inghesuit ca in iunie-iulie... Si am facut la sectorul 2. Intr-adevar este cea mai frumoasa primarie din tara... Salile in care se oficiaza sunt superbe si mari. Functionarii s-au purtat foarte frumos si ofiterul de stare civila a avut mai intai rabdare sa intre toata lumea in sala, sa se inchida usile, sa se faca toti comozi si abia apoi a inceput ... iar la sfarsit ne-a lasat destul la poze si pupaturi. Bomboanele si sampania... afara pe hol! Iar parcul amenajat in fatza e super... Hai ca va pun cateva poze... n-am cu sala ca nu m-am invrednicit sa pun...!!!
Ideea principala este ca mi-am rezervat ora cu 3 luni inainte!!! da, da... 3 luni!!! Cu pile, recomandari, plasute incarcate ... ca bani nu puteam duce... sunt foarte circumspecti si le e frica sa nu fi cu camera ascunsa! Deci cu 3 luni inainte am vorbit, dupa 1 luna iar am sunat pt politeturi si bla bla, dupa o luna iar un telefon de curtoazie sa nu ma uite iar cand am depus actele le-am depus mai devreme cu o zi decat poporul normal care facea in acea zi. Asa am reusit sa obtin ora 10. Mi s-a spus clar si in fatza ca intre 10.15 si 11.30 sunt numai pilele lu' dom' primar si nu se poate face nimic!
Asa ca faceti tot ce puteti ... daca chiar vreti in aceeasi zi!!!
P.S. Krelia, uita-te la poze ca sa vezi cum am fost nasa la catolici sambata trecuta !!! Nu pot sa spun decat ca a fost divin... mult mai frumoasa slujba decat la ortodocsi...
Va pup si bafta multa la pregatiri...
Of... ce nostalgie ma cuprinde!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural 19+ cu Andreea Eliza
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
a.cicel spune:
Bun venit magda raluca si spor la pregatiri. Cred ca ar trebui sa te agiti putin ca sa iti termini toata treaba, daca spui ca nu aveti mai nimic. Mai sunt numai 4 luni. Desi pare mult, sa vezi ce repede trece....
11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE
a.cicel spune:
Oare Krelia pe unde o fi? Ca nici ieri nu a prea avut timp de vorba.
Kreliaaaaaaaaa avem miresici noi!!!!
11+
POZE
Raza de soare spune:
Bey nene, ce ajuta politia romana la nunti... dilaural, frumoase fotografii !
Fetelor si eu risc sa fiu furata si bagata la parnaie... adica, dusa la politie si bagata in arest... si filmata... sa vedem cine, cum ma fura si ce idei are... dar asta mi-ar place...... daca nu vin fetili de pi sait...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
jesia spune:
Neata si de la mine .....asa ma bucur ca vine weekendu` desi am o gramada de treaba dar e mai bine decat sa stau la munci...teama mea cea mai mare a ramas inca cununia civila ca imi e sa nu mai am loc de pilosii de acolo si sa nu dau totul peste cap
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Oare Krelia pe unde o fi? Ca nici ieri nu a prea avut timp de vorba.
Kreliaaaaaaaaa avem miresici noi!!!!
Si Krelia si alte mirese care au cam somat in ultmul timp. Le-am deschis apetitul de cumparaturi pt nunta si uite-le cum ne-au uitat..
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
dianette spune:
a.cicel, am si eu un of. Sper sa nu te superi pe mine. Nu vrei sa scrii si tu putin mai mare? (macar cu 1 punct )
quote:
Originally posted by a.cicel
raza la noi e un stres general in familie, dar nu din cauza nuntii. Su, sora mijlocie si tata suntem in sesiune, sora cea mica are teze...Singurele persoane linistite sunt mama si iubi. Ne-am stresat pana acuma pentru nunta, si acuma stam linistiti. Cel putin aparent. Ca parca ma vad cu o saptamana inainte... O sa iasa scantei daca nu va fi totul asa cum vreau (ca ma cunosc destul de bine)
11+
POZE
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by dianette
a.cicel, am si eu un of. Sper sa nu te superi pe mine. Nu vrei sa scrii si tu putin mai mare? (macar cu 1 punct )
Cred ca fontul e de vina. Nu o sa il mai folosesc. Cred ca asa e mai bine.
11+
POZE