Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetili!
Eu ma mai visez mireasa din cand in cand, dar nu ma deranjeaza, dimpotriva...In ultimele zile insa am un alt cosmar: am auzit ca va mai fi o ultima recrutare pt teristi in...iunie!!! Si ma rog din tot sufletul la DD sa nu cumva sa-mi ia iubitzelu in armata...si inainte de nunta...ufff, daca mai anulez si a doua nunta, e clar, ma duc la manastire...
Azi m-am apucat si de acea dieta cu 1 zi numai citrice! Eu, care in viata mea nu am putut tine regim...acum ma chinui...si stomacul meu saracu', deja ma arde...oare banane as avea voie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by Raza de soare
dar zau asa, chiar atat de obsedata sa fiu ?

Asta era o intrebare retorica, nu?Tocmai tu, campioana alergaturii pentru nunta, sa intrebi una ca asta? Pai sa-ti raspundem in cor: DAAAAAAAAAAA!!!!! Dar esti inca in faza de negare!

Daca acuma sunteti asa de agitate, cand veti fi in situatia mea, sau a Marianei I ce veti face? Ca noi mai avem putin pana la nunta. Sau o sa intrati in acea stare in cre nimic nu va mai intereseaza.

dya multumesc k m-ai adus cu picioarele pe pamant...cred ca uitasem...
a.cicel, eu imi tot zic in barba k voi fi foarte calma... k am aproape totul aranjat... ma rog, k vor fi 99% pregatite... asta zic acum... dar cand ma gandesc ca soacra-mea era ff stresata (stresant de stresata!) cu nunta fiica-sii, parca-parca as fi si eu, doar asa, sa nu am parte s-o aud miorlaindu-se... adica, sa miorlaie ea, sa miorlai si eu, chiar mai rau... adica eu, MIREASA, sa nu fac urat ? ba daca stiu ca ajung s-o stresez pe soacra-mea... abia astept !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by dyadya

quote:
Originally posted by a.cicel
Sau o sa intrati in acea stare in cre nimic nu va mai intereseaza.

Daca marea majoritate a problemelor vor fi deja rezolvate inseamna ca:
1. Voi fi atat de consumata psihic incat nu voi mai avea energie sa ma urc pe pereti.
2. Nu voi mai avea motive reale de agitatie, totul fiind pregatit.
Voi avea doar motive de natura psihico-emotionala, dar nu pot sa stiu de pe acum cum le voi face fata.
Bineinteles, exista si varianta in care o sa fiu crizata la maxim, din motive reale sau imaginare, asa cum sta bine unei mirese care se respecta!

iti spun din experienta, ca daca cu o luna inainte ai aproape totul gata, singurele probleme vor fi emotiile. In rest...nu vatrebui sa alergi in ultima clipa sa cauti cine stie ce, noi am terminat totul cu 5 saptamani inainte. Sinu am intrat in panica. Acum asteptam....[/navy][/font=Book Antiqua]

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neassa
Io fusai la doctor..totu e "ok"! Adica liniste....
Asa...Andrule..mama homida e tare fericita cand vede cum se aduna miresicile! Si da, Katy, mi-ar placea sa fiu nasha virtuala a tuturor, nu numai a miresicii 100!
Raza...nu esti obsedata ma..sau mai stii?!? Si eu am visat diverse lucruri inainte de nunta. DAr nu stiu, poate sunt eu "altfel"....stiu ca niciodata nu m-am agitat, nu m-am plans...imi placea la nebunie sa umblu peste tot! Si banuiesc ca si voua! DAR..ideal ar fi sa nu va mai stresati cu atatea luni inainte, caci atunci o sa fiti epuizate! Singurul stres a fost in saptamana nuntii, cand Bucurestiul era inundat...norocul a fost ca la Tulcea erau 25-26 de grade si un soare superb! Deci..totul va fi bine, aveti incredere in voi si...bucurati-va de perioada asta a pregatirilor! O sa va lipseasca teribil!
Trenurelu meu scump...mistoace verighetutze! Sa fiti fericiti!
Hai pupici caci vaz ca-mi cam lipseste coerentza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

raza la noi e un stres general in familie, dar nu din cauza nuntii. Su, sora mijlocie si tata suntem in sesiune, sora cea mica are teze...Singurele persoane linistite sunt mama si iubi. Ne-am stresat pana acuma pentru nunta, si acuma stam linistiti. Cel putin aparent. Ca parca ma vad cu o saptamana inainte... O sa iasa scantei daca nu va fi totul asa cum vreau (ca ma cunosc destul de bine)

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Neatza, fetelor!
In sfarsit se apropie wknd-ul! Youpeeeee! Maine ma duc la colindat dupa rochitza!
Ralu_trancu, verighetele sunt perfecte. Asa ceva imi doresc si pentru noi. Pls, pls, pls spune-mi si mie de unde le-ai luat si daca se poate si un pret (macar orientativ).
Sper ca o sa fie o zi scurta azi la servici, ca avem treburi mai importante in afara lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

SunSmile, pai atunci...vrei sa fi nasica mea? Parca as fi cun copilash care isi intreaba o colega "Vrei sa fi prietena mea?"

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

M-am uitat si nu m-am vazut pe listuta!
Nici macar la indecise. Nu mai suntem chiar asa. Am ales pe 23 septembrie.
Pls, pls, vreau si eu cu miresicile pe listuta! la toate miresicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

buna, fetelor!
vreu si eu cu voi!
va tot citesc de o periaoda si mi-am facut curaj sa mai si scriu.
nunta va avea loc peste fix patru luni, adica 27 mai, si deja am numai goluri in stomac. am reusit sa gasim restaurantul, acela al MAI, dar tocmai am citit ca mancarea era rece si nu prea buna, avem si DJ si fotograf.
n-am gasit rochie inca si nimic altceva. de aranjarea salii, am vorbit cu o verisoara de la regie teatru si o facem noi frumoasa.
cu greu ne-am gasit si nasi, ca cei care ne-au promis acum patru luni, cu care aranjasem si biserica, ne-au sunat sa ne spuna ca s-au razgandit. dar ne-am gasit altii, de isprava.
problema mea fundamentala este ca sunt tunsa scurt. coafeza careia i-am spus ca ma marit in mai a facut o criza, ca de ce-mi agata ea voalul. acum fac si eu crize, ca nu gasesc pe nicaieri niste poze, modele cu mirese cu par scurt,ca parca toate care se marita sunt pletoase, zau asa.
asa ca, daca aveti vreo idee, va rog sa-mi spuneti, ca simt ca iar ma apuca o criza de stomac.
va pup si va urez sa fiti fericite, ca toate pregatirile astea or sa treaca la un moment dat, si apoi sa vezi balul casniciei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by magda raluca

buna, fetelor!
vreu si eu cu voi!
va tot citesc de o periaoda si mi-am facut curaj sa mai si scriu.
nunta va avea loc peste fix patru luni, adica 27 mai, si deja am numai goluri in stomac. am reusit sa gasim restaurantul, acela al MAI, dar tocmai am citit ca mancarea era rece si nu prea buna, avem si DJ si fotograf.
n-am gasit rochie inca si nimic altceva. de aranjarea salii, am vorbit cu o verisoara de la regie teatru si o facem noi frumoasa.
cu greu ne-am gasit si nasi, ca cei care ne-au promis acum patru luni, cu care aranjasem si biserica, ne-au sunat sa ne spuna ca s-au razgandit. dar ne-am gasit altii, de isprava.
problema mea fundamentala este ca sunt tunsa scurt. coafeza careia i-am spus ca ma marit in mai a facut o criza, ca de ce-mi agata ea voalul. acum fac si eu crize, ca nu gasesc pe nicaieri niste poze, modele cu mirese cu par scurt,ca parca toate care se marita sunt pletoase, zau asa.
asa ca, daca aveti vreo idee, va rog sa-mi spuneti, ca simt ca iar ma apuca o criza de stomac.
va pup si va urez sa fiti fericite, ca toate pregatirile astea or sa treaca la un moment dat, si apoi sa vezi balul casniciei!

Iti zice bun-venit o pletoasa ! Despre razgandirea nasilor, e urat, dar poate e mai bine asa. Despre coafeza: pai ce coafeza e aia care nu stie un truc, acolo, sa iti prinda parul ? sfatul meu: cere parerea si alteia ! Si lasa-ti un pic si parul sa creasca ( ai spus ca esti tunsa scurt, asta inseamna ca ai ceva par - ce frumos ma exprim, azi - si cu inca vreo 5-6 cm cat ar creste pana-n mai, ar putea sa-ti prinda voalul ).
Si pentru viitoarele mirese care ne citesc pe ascuns: veniti, fetelor, incoace, ca nu va mancam !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput