Miresele anului 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

hy fetili n-am timp dar am trecut sa va arunc una mica

"
Dupa nunta, tinara si proaspata nevasta ii spune sotului:
- Uite cum o sa facem pe plan sexual de acum inainte. Daca seara cand vii acasa si vezi ca imi este parul ordonat atunci nu vreau sa fac sex cu tine, daca parul imi este putin dezordonat atunci poate vreau sau poate nu vreau sa fac sex cu tine, iar daca parul meu arata complet dezordonat si "shifonat" atunci sigur ca vreau sa fac sex cu tine.
- Bine draga mea -zice sotzul- hai sa-ti spun cum vad eu acum situatia asta. Seara cand vin eu acasa beau o bere. Daca beau numai o bere inseamna ca nu vreau sa fac sex cu tine. Daca beau doua beri inseamna ca ori vreau sa fac sex cu tine ori nu.. Daca beau trei sau mai multe beri fii sigura ca nu ma mai intereseaza cum iti sta parul.
"

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Si v-am citit mai devreme asa diagonal si cu okii in paishpe.
M-ati speriat cu primaria, ca eu tot la sector 2 sunt. Mai ca-mi vine sa-mi iau baietul deo aripa si sa mergem acu' sa scapam de asta.
Cum a facut o pretena, ca si-a luat iubitu si intr-o luni seara, s-au casatorit la primarie in blugi si cu doi martori. Restu' plus parintii au aflat dupa aia . Da io daca vreau cu paparatzii , nu poci sa fac asa.[:P] c'am arvunit si fotograful->bifat pe lista inca una. Camera cica ar avea o prietena si acolo cateva filmulete o sa am si io.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hai sa spun si eu un banc.
Real! Si care mi s-a intamplat mie.

Saptamana trecuta, nu mai stiu la ce post de TV, a fost filmul "Brave Heart", cu Mel Gibson. Si da iubitelul meu pe programul cu pricina, vede filmul in cauza (era inceput deja) si ma intreaba ce film e.
La care eu raspund: BraveGirl!

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

buna seara fetelor...doamne cat a-ti mai scris, nu v-am citit vreo 2 zile, intram dar se incarca greu si am preferat sa fac contabilitateca tre sa depun decl pt firme pe 25...ca era tarziu si luam amendaasa ca azi am stat si am citit tot si iar m-a apucat panica...cred ca voi slabi pana la nunta de atatea griji ca nu ar mai trebui sa tin acum regim ci .Rallu sunt superbe verighetele , de unde le-ai luat??? si cat ai dat pe ele???azi am vrut sa va intreb mai multe despre nunta dar am aflat ce ma interesa citindu-va.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza_s spune:

Buna tuturor....
voi fi si eu mireasa anul acesta...pe 19 august...nunta va fi in Alexandria, desi noi suntem din Buc...nunta e stabilita, dar cununia civila NU. probabil va fi in mai. pana acum nu am decat restaurantul (nu pe cel la care voiam eu, dar asta este, orasul e mic si in octombrie anul trecut cand m-am interesat eu nu mai erau libere decat 3 restaurante), am formatie, o parte din vin si cam atat am facut pana acum...astept targurile de nunti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Danutza_s bine ai venit pe

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Danutza_s bine ai venit pe

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Bine ai venit Danutza! Ufff..ca sa placiez pe cineva (cred ca Moko)..cu fiecare zi mai aproape de profetia mea!
Noapte buna gagici! Ne auzim manana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Danutza_s bine ai venit si spor la pregatiri.
"Mama homida"... Ce te faci daca depasim 100?

11+
Mai am 29 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata. Am si eu vesti de pregatiri.

am cameraman.
am aranjat sa-mi aranjeze cineva sala cu baloane si flori, pe toate mesele si aranjament de prezidiu, asa cum imi doream.
am facut lista de invitati aproape finala si imi trebuiesc 89 de invitatii.

mai vreau sa va intreb daca va plac viitoarele noastre verighete din link-ul de mai jos:
http://community.webshots.com/photo/530549033/2596212830067285806dowCtl

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput